Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

afwerker

afwerker

Üye
Tamamdır :)
Edge de bir fotoğrafa basılı tutup kaydet dediğinizde artık kaydetme yeri sormadan doğrudan hızlıca Kaydedilmiş Resimler klasörüne atıyor. Çok pratik olmuş :)
Güzel olmuş :D yalnız sahibinden sayfasında arama falan yapamıyorum donup kalıyor

volumezoom

volumezoom

Üye
Son yapıyı çok beğendim, hala eksiklikler var ancak stabilite gayet iyi ve ana ekrandaki yazı fontları 8.1 deki gibi olmuş buda çok iyi bence [emoji106]

Lumia

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
jetgil

jetgil

Üye
çevrimdışı haritaları indirebilen var mı?
bende sağlayıcıya ulaşılamıyor diyor.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Outlook Posta ve Outlook Takvim(17.6965.40712.0 > 17.6965.40782.0) güncellendi.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Birkaç gün geç olsa da Yapı 10586.338 iyileştirmeleri:

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, Krnl386, afwerker ve 1 kişi daha
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Telefonun sağ alt köşesindeki ARAMA yı çalıştırmanız halinde aktif olur.
Ya da Uygulamaların içerisindeki ARAMA yı çalıştırmanız halinde de ..
Normal şartlarda Cortana'nın aktif olabilmesi için (eğer değişmediyse) bölge ve formatı da amerika olarak ayarlamak durumundaydık ancak şu anda Türkiye bölge ve formatında sorunsuzca aktif oluyor :fkr:

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hocam ben bende görünmüyor nasıl ayarlayabilirim? dili İngilizce yaptım yine çıkmadı, bölge ayarlarını komple aktif edip Cortana çıkınca sonra tekrar mı TR yapayım?
Yapı ile alakası var mı ?

Rahat battı: Yapı 14342.1004 Slow - Loading :ehe bakalım neler var :eller:
Normal şartlarda Cortana'nın aktif olabilmesi için (eğer değişmediyse) bölge ve formatı da amerika olarak ayarlamak durumundaydık ancak şu anda Türkiye bölge ve formatında sorunsuzca aktif oluyor :fkr:

Senin o muhabbet olmuyor.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Hocam ben bende görünmüyor nasıl ayarlayabilirim? dili İngilizce yaptım yine çıkmadı, bölge ayarlarını komple aktif edip Cortana çıkınca sonra tekrar mı TR yapayım?
Yapı ile alakası var mı ?

Rahat battı: Yapı 14342.1004 Slow - Loading :ehe bakalım neler var :eller:

Senin o muhabbet olmuyor.

Bölge / Dil / Klavye ayarlarını Amerika yapın. Telefonu her seferinde başlatacak.
daha sonra telefonda ki büyüteç (arama tuşu) e basın arama açılsın.
Ana menüden uygulamalar ekranı arama satırına Cortana yaz. Ana ekrana Cortanayı sabitle :)

skynet

Üye
Msn hava durumu
Msn haber
OneDrive
Güncellendi

skynet

Üye
Ayın 14'ü gelse bari :)

Krnl386

Krnl386

Üye
Şu kararlı sürüm önümüzdeki hafta salı günü gelir sanırım ..?

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Arkadaşlar l820 ye redstone yapısını kurdum fakat mağazadan güncellemeleri yapamıyorum güncelleme butonuna basıyorum ama güncellemiyor.mağazayı güncellemek istiyorum bu ürün kurulu başlatın diyor mağazanın güncel sürümünü nasıl kuracağım

mTalk'tan gönderildi

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Arkadaşlar l820 ye redstone yapısını kurdum fakat mağazadan güncellemeleri yapamıyorum güncelleme butonuna basıyorum ama güncellemiyor.mağazayı güncellemek istiyorum bu ürün kurulu başlatın diyor mağazanın güncel sürümünü nasıl kuracağım

mTalk'tan gönderildi
Önceki sayfalarda @Sensation paylaşmıştı.

Bay H

Bay H

Üye

mTalk'tan gönderildi
Mağaza sürümünüz nedir acaba? Eğer 11604 gibi bir sürüme sahipseniz bir müddet o sürümde kalacaksınız. Bir iki gün içerisinde 11605 numaralı mağaza güncellemesini yükleyebilmeniz gerekiyor.

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Evet sürüm 11604 lü,beklemem mi gerek şimdi

mTalk'tan gönderildi

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Bölge / Dil / Klavye ayarlarını Amerika yapın. Telefonu her seferinde başlatacak.
daha sonra telefonda ki büyüteç (arama tuşu) e basın arama açılsın.
Ana menüden uygulamalar ekranı arama satırına Cortana yaz. Ana ekrana Cortanayı sabitle :)
o şekilde geliyor da bölgeyi değiştirince gidiyor. Ama sabitleme yapmadım

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Windows 10 mobile ile devam. Google kullanıcılarını dinleyip kayıt altına alıyormuş. Bombaya bak yaaa.

serinaga

serinaga

Üye
Şu an için herhangi bir sıkıntı yok, inmeye devam ediyor.

Ben MicroSd karta attım, her sıfırlamada tekrar tekrar yüklemek zorunda kalmıyorum, MicroSd kartı seçince kendi görüyor haritaları ...

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
bu saatte bile 26 kişi var he:blink:

remzi33

remzi33

Üye
ya arkadaşlar son yapı inmiyor bende. Wifiye bağlanmadan bulmuştu güncellemeyi. Wifi olmadığı için %0'da kalmıştı. Şimdi wifiye bağladım bi saattir %0'da duruyor yine. Bir iki defa soft reset attım ama ilerlemedi

Üst Alt