Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Bay H

Bay H

Üye
Mi4de Windows 10 performansı nasıl kardeş? Donanımla uyum sorunu falan var mı yada bir Lumia930/1520 kullanıyor hissi veriyor mu?
Mi 4 konusunda da belirttiğim gibi cihaz üzerinde yazılım oldukça akıcı çalışmakta ancak dil ve kamera noktasında yazılımdan kaynaklı bir sıkıntı mevcut.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hızlı işlemler sıralaması terse dönmüş hangi akla hizmet bilmem ama.

• Beğen
Tepkiler: mp2934 ve afwerker
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
kadının ismi dona sarkan ama soyadını serkan diye anlayan bir benmiyim acaba :ehe :kop2:

papakudioflu

papakudioflu

Admin
bu arada menü tamamen Türkçe mi olmuş yoksa ben Eng bölümlere mi denk gelmedim. Gerçi baya bir aradım ama

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
bu arada menü tamamen Türkçe mi olmuş yoksa ben Eng bölümlere mi denk gelmedim. Gerçi baya bir aradım ama
O benim de dikkatimi çekti, sanırım her yer gerçekten Türkçe.

Redstone yapılarını, final kullananlar için ne zaman vermeye başlayacaklar acaba.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bay H

Bay H

Üye
Normal şartlarda Cortana'nın aktif olabilmesi için (eğer değişmediyse) bölge ve formatı da amerika olarak ayarlamak durumundaydık ancak şu anda Türkiye bölge ve formatında sorunsuzca aktif oluyor :fkr:

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, dark_13, bozkirdangelen ve 2 diğerleri

lumiacı

Üye
Normal şartlarda Cortana'nın aktif olabilmesi için (eğer değişmediyse) bölge ve formatı da amerika olarak ayarlamak durumundaydık ancak şu anda Türkiye bölge ve formatında sorunsuzca aktif oluyor :fkr:
Ve buda demek oluyor ki cortana yavas yavas Turkcelesmeye basliyor.

• Beğen
Tepkiler: ceza87

Ali_KRKY

Üye
bence bi hatadır başka bölgelerdede aktif oluyormu aynı şekilde bir deneyebilirmisiniz? egerki normalde aktif olmayan bölgelerde aktif oluyorsa bu hata yok olmuyorsa üzerinde çalışılıyor diyebiliriz :)

Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
630 windows 10 guncellemesi yasal olarak geldi mi yani telefon uzerinden yapilabiliyor mu

Alıntı yaparsanız hızlı ulaşabilirim 5.7.2

Bay H

Bay H

Üye
630 windows 10 guncellemesi yasal olarak geldi mi yani telefon uzerinden yapilabiliyor mu

Alıntı yaparsanız hızlı ulaşabilirim 5.7.2
Microsoft güncellemeyi cihazınız için resmi olarak sunmadı fakat Windows insider uygulamasını yükleyip Release Preview seçeneğini seçerek erişebilmeniz mümkün.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Dr.Watson
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye

Dil ingilzce(US), Bölge US ama bende cortana bile yok uygulama listesinde.

dakamon

dakamon

Üye
Sen öyle san bu demek oluyor ki Cortana hiç bir zaman Türkçe olmayacak bu yüzden İngilizce bilenler bari siz alın Bölge mölge değiştirme zahmetine girmeden Cortanayı kullanın demişler. Kısaca olay bu.

• Beğen
Tepkiler: .BlueTR
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Dil ingilzce(US), Bölge US ama bende cortana bile yok uygulama listesinde.
Telefonun sağ alt köşesindeki ARAMA yı çalıştırmanız halinde aktif olur.
Ya da Uygulamaların içerisindeki ARAMA yı çalıştırmanız halinde de ..

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Telefonun sağ alt köşesindeki ARAMA yı çalıştırmanız halinde aktif olur.
Ya da Uygulamaların içerisindeki ARAMA yı çalıştırmanız halinde de ..
Tamamdır :)
Edge de bir fotoğrafa basılı tutup kaydet dediğinizde artık kaydetme yeri sormadan doğrudan hızlıca Kaydedilmiş Resimler klasörüne atıyor. Çok pratik olmuş :)

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
Takipçi Satın Al

Üst Alt