onursarii
Üye
Mevcut performans berbat halde abi bence, 20-30 dk aralıksız mesajlaştıktan sonra acayip kasmaya başlıyor.WhatsApp bu saatten sonra mevcut performansı bozmadan üzerine bişeyler koyarsa bence mükemmel.![]()
Mevcut performans berbat halde abi bence, 20-30 dk aralıksız mesajlaştıktan sonra acayip kasmaya başlıyor.WhatsApp bu saatten sonra mevcut performansı bozmadan üzerine bişeyler koyarsa bence mükemmel.![]()
Ben hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım.Mevcut performans berbat halde abi bence, 20-30 dk aralıksız mesajlaştıktan sonra acayip kasmaya başlıyor.
Kullanışlılık bakımından bir problem yok ama hep yaşadığım performans sorunu var. O yüzden Windows 10 mobile için yeniden tasarlanması gerekiyor bence. Umarım da yaparlar.Ben hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım.
Hatta şöyle bir şey var; Sesli arama yaptığında Android uygulaması aramayı kapatırken ya da arama beklemeye alındığında uygulama donuyor ve görev yöneticisinden kapatmam gerekiyor. Bu sorunu Lumia 930'da hiç yaşamadım.
Ayrıca kullanım kolaylığı olarak butonların yerleştirilmesi Windows uygulamasında daha iyi. Eklenti butonu Androidde sap üst köşede ve biraz büyük ekranlı telefon kullanıyorsanız o butona tek elle basmak oldukça zor.
Abi yanlış anlamada ben zaten senin wp de pek sıkıntı yaşadığını görmedim ki sanki sen başka bir işletim sitemi kullanıyordun biz başkaBen hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım.
Hatta şöyle bir şey var; Sesli arama yaptığında Android uygulaması aramayı kapatırken ya da arama beklemeye alındığında uygulama donuyor ve görev yöneticisinden kapatmam gerekiyor. Bu sorunu Lumia 930'da hiç yaşamadım.
Ayrıca kullanım kolaylığı olarak butonların yerleştirilmesi Windows uygulamasında daha iyi. Eklenti butonu Androidde sap üst köşede ve biraz büyük ekranlı telefon kullanıyorsanız o butona tek elle basmak oldukça zor.

Vallahi ben de aynı duyguları yaşıyorum bazı sorunları okuyunca. Ama müsait olanlar varsa buyursun gelsinler hem bir çayımı içer hem de telefonu test ederler. Adresimiz belliAbi yanlış anlamada ben zaten senin wp de pek sıkıntı yaşadığını görmedim ki sanki sen başka bir işletim sitemi kullanıyordun biz başka![]()

Bir önceki sürümle geldi. Haber - WhatsApp Gelişmeleri (Son Güncelleme: 20/05/2016)WhatsApp Beta'nın yeni sürümün de arkadaşlarınızın WhatsApp durumunu en son ne zaman güncellediğini görebiliyorsunuz.
Hocam bu normal sürüme ne zaman gelir acaba?WhatsApp Beta'nın yeni sürümün de arkadaşlarınızın WhatsApp durumunu en son ne zaman güncellediğini görebiliyorsunuz.
Çok sürmez.Hocam bu normal sürüme ne zaman gelir acaba?
Mesaj göndermeyi yukarı, aramayı aşağı almışlar şimdide dalgınlığa gelip her mesajda aramaya basacağız alışana kadar.Şu arama tuşuna bi yer bulamadılar arkadaş, oradan oraya taşıyıp duruyorlar.
2.16.82
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bunlar gerçekten aptal. Vallahi güncellemem bu haldeyken. Zırt pırt arama tuşuna basarız. Milleti rahatsız ederiz sürekli böyle yanlış aramalardan dolayı.Şu arama tuşuna bi yer bulamadılar arkadaş, oradan oraya taşıyıp duruyorlar.
2.16.82
Bir sonraki güncelleme de profil fotoğrafını kaldıracakŞu arama tuşuna bi yer bulamadılar arkadaş, oradan oraya taşıyıp duruyorlar.
2.16.82

Betacılar mı trollüyor bu adamları anlamadımBir sonraki güncelleme de profil fotoğrafını kaldıracak![]()