Haber Windows Phone İçin WhatsApp Gelişmeleri (Son Güncelleme: 27/10/2017)

Sponsorlu Bağlantılar

onursarii

Üye
WhatsApp bu saatten sonra mevcut performansı bozmadan üzerine bişeyler koyarsa bence mükemmel. :oke:
Mevcut performans berbat halde abi bence, 20-30 dk aralıksız mesajlaştıktan sonra acayip kasmaya başlıyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Mevcut performans berbat halde abi bence, 20-30 dk aralıksız mesajlaştıktan sonra acayip kasmaya başlıyor.
Ben hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım.

Hatta şöyle bir şey var; Sesli arama yaptığında Android uygulaması aramayı kapatırken ya da arama beklemeye alındığında uygulama donuyor ve görev yöneticisinden kapatmam gerekiyor. Bu sorunu Lumia 930'da hiç yaşamadım.

Ayrıca kullanım kolaylığı olarak butonların yerleştirilmesi Windows uygulamasında daha iyi. Eklenti butonu Androidde sap üst köşede ve biraz büyük ekranlı telefon kullanıyorsanız o butona tek elle basmak oldukça zor.

onursarii

Üye

Hatta şöyle bir şey var; Sesli arama yaptığında Android uygulaması aramayı kapatırken ya da arama beklemeye alındığında uygulama donuyor ve görev yöneticisinden kapatmam gerekiyor. Bu sorunu Lumia 930'da hiç yaşamadım.

Ayrıca kullanım kolaylığı olarak butonların yerleştirilmesi Windows uygulamasında daha iyi. Eklenti butonu Androidde sap üst köşede ve biraz büyük ekranlı telefon kullanıyorsanız o butona tek elle basmak oldukça zor.
Kullanışlılık bakımından bir problem yok ama hep yaşadığım performans sorunu var. O yüzden Windows 10 mobile için yeniden tasarlanması gerekiyor bence. Umarım da yaparlar.

dakamon

dakamon

Üye

Abi yanlış anlamada ben zaten senin wp de pek sıkıntı yaşadığını görmedim ki sanki sen başka bir işletim sitemi kullanıyordun biz başka :D

• Beğen
Tepkiler: brk-rtrk
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Abi yanlış anlamada ben zaten senin wp de pek sıkıntı yaşadığını görmedim ki sanki sen başka bir işletim sitemi kullanıyordun biz başka :D
Vallahi ben de aynı duyguları yaşıyorum bazı sorunları okuyunca. Ama müsait olanlar varsa buyursun gelsinler hem bir çayımı içer hem de telefonu test ederler. Adresimiz belli :)

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen ve afwerker
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Grup bağlantılarını paylaşabilme de geliyor.

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
WhatsApp Beta'nın yeni sürümün de arkadaşlarınızın WhatsApp durumunu en son ne zaman güncellediğini görebiliyorsunuz.

• Beğen
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
2.16.74 beta:
- Profile medya, bağlantılar ve belgeler eklendi.

• Beğen
Tepkiler: ceza87, flutewoddy ve KırmızıBeyaz60
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
2.16.78 beta:
- Durum değişim zamanı yeniden hizalandı.

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan

skynet

Üye
Görüntülü arama bu sene gelir mi :)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Gelir. Test ediliyor zaten.

Bay H

Bay H

Üye
Şu arama tuşuna bi yer bulamadılar arkadaş, oradan oraya taşıyıp duruyorlar.

2.16.82
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye

2.16.82
Mesaj göndermeyi yukarı, aramayı aşağı almışlar şimdide dalgınlığa gelip her mesajda aramaya basacağız alışana kadar.

• Beğen
Tepkiler: versino2
dakamon

dakamon

Üye

2.16.82
Bunlar gerçekten aptal. Vallahi güncellemem bu haldeyken. Zırt pırt arama tuşuna basarız. Milleti rahatsız ederiz sürekli böyle yanlış aramalardan dolayı.

• Beğen
Tepkiler: versino2 ve Rock Ve Roll

onursarii

Üye
ne kadar aptalca durduğunun farkında değil mi bunlar ya? o aradaki bölgeyi tamamen kaldırsalar da o arama tuşunu eski yerine sağ üste alsalar mis gibi duruyordu orada hiç yanlışlıkla aramaya basmıyorduk. Umarım bu halde genele güncelleme vermezler.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

2.16.82
Bir sonraki güncelleme de profil fotoğrafını kaldıracak :ehe

• Beğen

Üst Alt