Okulda Doğum!..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
Okulda Doğum!..
Okulda Doğum!..

ABD'nin Houston eyaletinde 14 yaşında bir kız öğrenci, okulun tuvaletinde doğum yaptı. Polis, kızın doğurduğu bebeği klozete koyup sifonu çekerek kurtulmaya çalıştığını, bu sırada bebeğin öldüğünü bildirdi.

Kız öğrenci hakkında soruşturma açılıp açılmadığı belirtilmedi.

Houston'da 3 gün önce de yine 14 yaşında bir kız öğrenci okul gezisinden dönerken uçağın tuvaletinde ölü bir bebek doğurmuş ve bebeği uçakta bir çöp kutusuna atmıştı.

Polis 14 yaşındaki kızı ve bebeğin babası olduğu sanılan 14 yaşında bir erkek öğrenciyi sorgulamış, ancak savcılık kız hakkında dava açmamıştı.

hidayet

hidayet

Üye
dünya ne hale geldi :@
çok sinir bozucu bir olay ne diyeceğimi bilemiyorum:@

Altun.

Altun.

Üye
ya böle bişi mümkünmü ya kendi lkendine doğurcan sonra kalkacan bebeği wc ye atacan sifonu çekecen sonra işine bakacan. ne bu sanki tuvaletini yapıyrsun.... ya da ABD lilerde özel bi sistem war...

toprakumit

toprakumit

Üye
Bune yaaa!!! :D

CEREN

CEREN

Üye
yuh diyorum bide nasıl vicdan diyorum yazık ya nasıl bi dünyada yaşıyoruz biyandan da ALLAH İSLAH ETSİN:(

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Ayıp Ayıp

Yasminozz

Yasminozz

Üye
niye şaşırıyoruz ki tv dizilerinde 5 yaşındaki çocuklar bile aşk yaşarken artık biz neye şaşırıyoruz anlamadımm...artık insanlara rahatlık doğallık herşeyi yapabilme özgürlüğü empoze ediliyo...e böle bi durumda da ne bekliyoruz ki ??

bebeği tuvalete atma ya da çöp kutusuna atma olayına gelince de;14 yaşında ki bi kişiden nasıl bi olgunluk ya da olaya nasıl bi bakış bekleyebiliriz ki ?? bi takım şeyleri hayata geçirmek çok kolaydır (gezmek,tozmak,yatmak,kalkmak,ilişkiye girmek) ama getirceği sonuçları kaldırmak için biraz da olsa bi yaşam tecrübesi olması gerekir...küçük yaşlarda verilen özgürlüğün büyük belalara bize dönmesi hiçte şaşırtıcı bişi değil bence.....

hidayet

hidayet

Üye
isyanım zaten bunların yetiştirilme sistemine:@
bu tür olaylar başı boşluktan ibaret :vur

swap5F19

swap5F19

Üye
Okulda Doğum!..

ABD'nin Houston eyaletinde 14 yaşında bir kız öğrenci, okulun tuvaletinde doğum yaptı. Polis, kızın doğurduğu bebeği klozete koyup sifonu çekerek kurtulmaya çalıştığını, bu sırada bebeğin öldüğünü bildirdi.

Kız öğrenci hakkında soruşturma açılıp açılmadığı belirtilmedi.

Houston'da 3 gün önce de yine 14 yaşında bir kız öğrenci okul gezisinden dönerken uçağın tuvaletinde ölü bir bebek doğurmuş ve bebeği uçakta bir çöp kutusuna atmıştı.

Polis 14 yaşındaki kızı ve bebeğin babası olduğu sanılan 14 yaşında bir erkek öğrenciyi sorgulamış, ancak savcılık kız hakkında dava açmamıştı.

bunlarda her şey serbest.rezillik başka bişey değil

delrico

delrico

Emekli Yönetici
ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa diyorum baska bisi demiorum:@:@

CanceR

CanceR

Üye
yok daha neler :@ bu ne yaf !!!! bunlar ******** ya yaşı daha 14 bide diyolarki küfür etmeyin hep bunar alıştırıyo küfüre insaları :@

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt