Şu anda ne düşünüyorsun ya da ne yapıyorsun?

Sponsorlu Bağlantılar

exp_l0it

exp_l0it

Üye
Yatmak istiyorum ama yan oda cok gurultu yapiyo kafalar guzel

GT-I9190 ile uygulamasından gönderildi.

Revengeful

Emekli Yönetici
Waffle

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Ödev yapıyorum lakin daha fazla yapamayacağım sanırım. Gücüm kalmadı.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
hergün sabah kalktığımda ülkmeme neden döndüm ki yurtdışında hayatım çok daha iyiydi diyorum sonra bazı değerler aklıma gelince susuyorum umarım bizde birgün yüksek hayat standartlarına ulaşırız.
30 sene önce ülkesine dönmek isteyene "Gelme, orda kal" demiştim. O 'da şimdi pişman.
Yazdığını okuyunca o anlara döndüm.

Ayrıca, yüksek hayat standartlarına ulaşılır da, toplam kalite olarak yüksek değerlerlere ulaşabilir miyiz? Bilmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: __xXx__
__xXx__

__xXx__

Üye
30 sene önce ülkesine dönmek isteyene "Gelme, orda kal" demiştim. O 'da şimdi pişman.
Yazdığını okuyunca o anlara döndüm.

Ayrıca, yüksek hayat standartlarına ulaşılır da, toplam kalite olarak yüksek değerlerlere ulaşabilir miyiz? Bilmiyorum.
Dilerim birgün hepsi olur

SM-G930F ile uygulamasından gönderildi.

exp_l0it

exp_l0it

Üye
bilgisayarin servisi icin istanbulda durmadan yaka degistiriyorum, cok sıkıcı yollar..

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Nietzsche "İnsan dostunu düşmanından daha zor affediyor" demiş.
Şu anda bunu düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: The Pancar, dragonmhmt ve __xXx__

Revengeful

Emekli Yönetici
Bodrum katını kişisel spor salonu haline getirmeye karar verdim. 200 kilo ağırlık seti aldım. Eliptik bisiklet ve barfiks demiri vardı zaten. Bir tek sehpa kaldı.

YENİÇeri1362

YENİÇeri1362

Üye
10 sene peşinden koştuğum kızla arkadaşla muhabbet ediyoz. jsjaja

SM-N910C ile uygulamasından gönderildi.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Sabah şu ev işini halledip yurttan da senetlerimi alayım yeter. Başka bir şey istemiyorum.

Mert

Mert

Üye
2 güne 5 final koyan okul. sana da eyvallah!

Revengeful

Emekli Yönetici
Bizim finaller taa haziranda.. toplam 3 tane :/ 1 tanesi araştırma ödevi olarak verildi. Konuyu bekliyoruz. İnşallah bir ara verecek.. Diğer final ise kitap defter açık olacak. AA alınan devamlılık şartı olmayan bir seçmeli ders zaten.

MzKARTAL

MzKARTAL

Üye
zeki kayahan matrax show radyo da isim şehir oynunu dinliyorum

Mert

Mert

Üye
Bizim finaller taa haziranda.. toplam 3 tane :/ 1 tanesi araştırma ödevi olarak verildi. Konuyu bekliyoruz. İnşallah bir ara verecek.. Diğer final ise kitap defter açık olacak. AA alınan devamlılık şartı olmayan bir seçmeli ders zaten.
bitirme öğrencisi olmak vardı şu hayatta :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Mert ve __xXx__
0MG90

0MG90

Üye
Alt tarafı üniversiteye gidicez, eziyete bak

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: djhiguramos ve exp_l0it

Revengeful

Emekli Yönetici
İnsanlar 3'e ayrılır. Üniversiteye girmeye çalışanlar, üniversiteden mezun olmaya çalışanlar, tekrardan öğrenci olmak isteyenler. (Bkz: önceki mesajlar)

• Beğen
Tepkiler: __xXx__, Mert ve Oğuzhan

Üst Alt