Windows 10 Mobile Güncellemesi Başladı (10.0.15254.603)[14/01/2020]

Sponsorlu Bağlantılar

Dtn

Üye
Aylardır ilgilenemiyordum yoğunluktan, zaten bunlar wp10'u ancak yaza çıkarırlar diye de bırakmıştım açıkçası. Ama 8.1 olan her cihaza vereceğiz wp10 diyen koskoca Microsoft'un eski telefonları görmezden gelmesi gerçekten çok ayıp olmuş. Ben bir senedir adam gibi çalışmayan 920'mle bu güncellemeyi bekliyordum ki sonraki telefonuma karar verebileyim. Ve şu anda test etme imkanını bile vermeyip kendini rezil etti Microsoft. Herkese verilecek denmese; video çekmeyen (resetlesem bile!), ön kamerası tozla dolduğu için hiçbir şey görünmeyen, snapchati olmayan, arka kamera her gün bir kere takılıp yeşil ekran gösteren ve kapatıp açmadan foto çekmeyen, whatsappta bile kasan, her yerde sürdürülüyor ekranıyla bekleten, ekran ışığı titreyen ve başkalarının bağlandığı kablosuz ağlara anlamsız bir şekilde bağlanamayan bu telefonla kendimi uğraştırmazdım. Çok şükür hala arama yapıp sms alabiliyor! Denen denmiş ilk sayfalarda ama gerçekten yazık ettiler kendilerine. Üç senedir kullanıp herkese tavsiye ettiğim wp, artık mümkün olduğunca kötülediğim, başarısız, sözünde durmayan, müşteri memnuniyetinin anlamını bile bilmeyen, geri kalmış ve asla rakiplerine yetişemeyecek bir sistem benim için. yazık.

skynet

Üye
Şu kamerayı bir adam edemediler
Odaklama resmen rezalet ve çekilen resmi silsem bile kamera ara yüzünde kalıyor birde oradan tekrar siliyorum böyle saçmalık görmedim

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
kamera iğrenç çekiyor, fotoğraf göstermesi bulanık, ana ekrana attığımız resim bile bulanık. 8.1 de'de böylemi durum? Bilgi verebilir misiniz? Eşimde lg g4 stylus var aynı fotoğrafı açıyorum onda ayna gibi benim telefonda bk gibi renkleri bile farklı. Kamerasıyla övündüğümüz telefonlarımızı yazılımın rezilliğinden tam anlamıyla faydalanamıyoruz. Lumia 925'im daha güzel fotoğraf çekiyormuş bunu anladım. Arkadaşlar eğer 8.1 de kamerayla ilgili sıkıntı yoksa söyleyinde geri döneyim

onursarii

Üye
kamera çekim kalitesinde sorun yok ama kamera 5 6 saniyede açılıyor. Çekimi de bastığım anda yapabilse keşke. Şu kamera üzerinde neden çalışmıyorlar anlayamadım gitti.

cemil baba

cemil baba

Üye
10 u hiç kullanmadım. Düzgün çalışmadıkça da geçmeyi düşünmüyorum. 8.1 iyidir. @oktayceylan26
640 kullanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: oktayceylan26
Faruk Aytekin

Faruk Aytekin

Üye
640XL için Windows 10 yükseltmesi yapacağım da yükleme boyutu nedir bileniniz var mı?

furyzer0

furyzer0

Üye
Beyler koykamsyın windows 10 mobile artık çok iyi duruma geldi 8.1 den hızlı ve 8.1 e yakın bir stabilliği var evrensel uygulamalarda sürdürülüyor yazısı artık yok

Sent from mTalk using lumia950

Bay H

Bay H

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Bay H

Bay H

Üye
:artist: Belki şurada küçük bir .338 vardır.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: erhanercan, BomberMAn TR01, xiseyn ve 3 diğerleri
Bay H

Bay H

Üye

Ekli dosyalar

Bay H

Bay H

Üye
Şurada .416

Şurada da yeni kilit ekranı arkaplanlarından biri.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: flutewoddy, n000k, dark_13 ve 1 kişi daha
destansal

destansal

Üye
arkadaşlar merhaba lumia 930 kararlı sürüm kullanıyorum win10 2 gün önce format atmak zorunda kaldım kişiler başlangıç ekranında resimleri göstermiyor neden olabilir sizce?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar merhaba lumia 930 kararlı sürüm kullanıyorum win10 2 gün önce format atmak zorunda kaldım kişiler başlangıç ekranında resimleri göstermiyor neden olabilir sizce?
Bir süre sonra gelir.

Üst Alt