memleketteyim şu an da 80gb harddisk var, 320lik bozuldu servisten gelmedi 2.5 aydır, babam merdiven altı bi yerden almış böyle şeyler olabiliyoropera kullan opera candır opera kasmaz![]()

Benim 60 GB SSDyi Göndereyim Sanamemleketteyim şu an da 80gb harddisk var, 320lik bozuldu servisten gelmedi 2.5 aydır, babam merdiven altı bi yerden almış böyle şeyler olabiliyor![]()
ASdfgjkpc bayram eder, demin windows deneyimi dizinini çalıştırdım düşük gözüküyodu normalden yapmamıştım hiç, demin bi yaptım kendine geldi pc şaşırdımBenim 60 GB SSDyi Göndereyim SanaASdfgjk
Nerdeydi Deminden Önce Misafirliktemipc bayram eder, demin windows deneyimi dizinini çalıştırdım düşük gözüküyodu normalden yapmamıştım hiç, demin bi yaptım kendine geldi pc şaşırdım

yatıyo işte yuvasındaNerdeydi Deminden Önce Misafirliktemi![]()

millet alışmış herhalde eskiden kasım kasım kasılırdı ama hızlı derlerdi, laptopu aldığım zamanlarda onda da kasıyordu donanımı da tarayıcıda falan kasacak kadar kötü değil. geçen aylarda bi kurdum hızlanmış bayağı ama bazı sayfalarda yazıların altında çizgi oluşuyorFirefox'u uzun bir chrome kullanma sürecimden sonra keşfettim ve çok hoşuma gitti. Yamukta yapmıyor, mozilla candır![]()
kasma düzeldi hocam, ben de bi sallama çay içeyimVivaldi kullanın müthiş deneyim veriyor. Performans güzel.

Firefox kullanmayı bilen için en iyi tarayıcıdırKırom kasıyo opera var mı

Mesela ben bilmemFirefox kullanmayı bilen için en iyi tarayıcıdır![]()
Mesela ben bilmem