Haber onedrive hafıza küçültmesi

Sponsorlu Bağlantılar

pissed26

pissed26

Üye
    Konu Sahibi
onedrive hafıza küçültmesi
Arkadaşlar sabah mail gelmiş one drive hafızasının 15 ten 5 e düşeceğine dair sizede geldi mi böyle bir mail

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Microsoft fotoğraflardan klan hafızaya bakılabiliyor toplam kalan vs bana oyle bir mail gelmedi

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Banada Geldi 5 GB Olacak Diye

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bizden düşürüp android ve ios kullanıcılarına aktarırlar. Nedense artık söz konusu Microsoft olunca şaşırmıyorum...

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
hikmet366

hikmet366

Üye
banada geldi malesef mail

hikmet366

hikmet366

Üye
Bana mail geldi ama düşmemiş Samsung un 100gb hediye alanım var

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Bana gelmedi ?

afwerker

afwerker

Üye
One drive kullanımını sık yapanlar için one drive de küçülme olmuş. Maksat para almak ve şuan için 5 gb ya düşen arkadaşlar Pc üzerinden onedrive.com adresine giriş yapıp yüklenen sayfanın en üstünde 1yıllık office 365,1tb depolama alanı ve 1 yıllık her ay 60 dakika skype konuşması hediyesini görecekler tıklayıp ücretsiz bi şekilde yararlanabilirler. Not: 15gb 5gb ya düşmeyenlere gelmemiş
@Sensation

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Ben de hala duruyor.
Ama MS böyle yapmakla çok büyük ayıp etti:dry:

4MaGuS

4MaGuS

Üye
One drive kullanımını sık yapanlar için one drive de küçülme olmuş. Maksat para almak ve şuan için 5 gb ya düşen arkadaşlar Pc üzerinden onedrive.com adresine giriş yapıp yüklenen sayfanın en üstünde 1yıllık office 365,1tb depolama alanı ve 1 yıllık her ay 60 dakika skype konuşması hediyesini görecekler tıklayıp ücretsiz bi şekilde yararlanabilirler. Not: 15gb 5gb ya düşmeyenlere gelmemiş
@Sensation
not: office 365 ücretsiz hesabını aktifleştirmek için kredi kartı bilgileri girmek gerekiyor yani size bir alışveriş yaptığınızda 1 ay ücretsiz sürüm veriyor galiba tam emin değilim bundan ama her türlü kredi kartı bilgisi istediği için deneme şansım olmadı, bende zaten 30gb ücretsiz full alanım var bu yetiyor

afwerker

afwerker

Üye
not: office 365 ücretsiz hesabını aktifleştirmek için kredi kartı bilgileri girmek gerekiyor yani size bir alışveriş yaptığınızda 1 ay ücretsiz sürüm veriyor galiba tam emin değilim bundan ama her türlü kredi kartı bilgisi istediği için deneme şansım olmadı, bende zaten 30gb ücretsiz fu ll alanım var bu yetiyor
resimlerdende gördüğünüz üzere 1yıllık veriyor kredi kartı bilgileri zaten giriliydi ms hesabımda ve otomatik yenileme kapalı

Yandex

Yandex

Üye
Google fotoğraflara geçin. Kota saymıyor.

• Beğen
Tepkiler: n000k
Takipçi Satın Al

Üst Alt