Lumia 1520 zil sesi profilleri sapıttı ses son olduğu halde alarmlar kısık sesle çalıyor, telefon aramaları bazen çalıyor bazen çalmıyor,şarja taktığımda şarj edilme sesi gelmiyor,bir de groove müzik album kapaklarını bulmuyor olanları da gostermiyor
Bu yapıda genel anlamda ses sorunu varAlarm konusunda bugüne kadar hiç sorun yaşamadım. Ancak bazen sabah alarm hoparlör patlamış gibi hışırtılı çalıyor.
Kesinlikle öyle.Abi kim ne derse desin ufak sıkıntılarıda olsa wm10 daha iyi 8.1den.
Gel şunu 124 ile Golf yapalım, BMW biraz abartılı oldu sankiKesinlikle öyle.
Birisi Murat 124, diğeri BMW diyelim.

Bende de durum aynı.Bu yapıda genel anlamda ses sorunu var
Bendeki telefonda da ses yeteri oranda değil.
Evet saat olarak zamanında çalıyor ama ses olarak bademcikleri şişmiş gibi boğuluyor geneldeAlarm konusunda bugüne kadar hiç sorun yaşamadım. Ancak bazen sabah alarm hoparlör patlamış gibi hışırtılı çalıyor.

abi bu özellik maxthon tarayıcıda mevcut diye biliyorum ben ama edgeye getirmeleri güzel olurMicrosoft, Windows 10 Redstone güncellemesinde "Picture in Picture" özelliği üzerinde çalışıyormuş. Özellik başlangıçta sadece masaüstü ve tabletlere gelecekmiş. Fakat daha sonrasında Windows 10 Mobile için sunulması bekleniyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu özellik sadece Edge için değil. Her şey için.abi bu özellik maxthon tarayıcıda mevcut diye biliyorum ben ama edgeye getirmeleri güzel olur
ben edge için zannettim öyleyse daha da iyi birşeyBu özellik sadece Edge için değil. Her şey için.
update ekranı için bile konsept yapanlar var vay arkadaş MS bu konsept çalışmalarını toparlasa ve uygulasa bile bir çok adımı atmış olacak ama biz pip modundan bahsediyoruz.Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Aklımdakileri yapmış adam resmen![]()