Püf Noktası LG G4 vs Xperia Z5 Performans ve Kamera Testi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi
Konuya koyduğunuz videoyu izlemiş olsaydınız performansta g4'ün z5'ten daha iyi olmadığını görürdünüz. Tarayıcı testlerinde z5, g4'ten daha önce siteleri açıyor. Boom beach oyununda bazen açılmama sorunu oluyor bu oyunun kendi hatası. Başlarda z5'te de böyle bi durum oldu oyun yüklenmedi kaldı öyle ama aynı sorunu g4'te yaşadı videonun 9:26 dakikasında ve z5 daha çabuk açtı oyunu. GTA oyununda ise sadiselik bi farkla g4 önce açtı.

G4 2K ekran S808 işlemci ve kendi işlevsel arayüzüyle çalışırken Z5 S810 Full hd ekran ve boş arayüzle ne yüzle böyle çalışıyor?

Video genelinde G4'ün çok daha iyi olduğu ve Z5 in stabil olmadığı çok açık benzer videolar var youtube'da hepsinde Z5 dökülüyor.

man20

man20

Üye
G4 2K ekran S808 işlemci ve kendi işlevsel arayüzüyle çalışırken Z5 S810 fu ll hd ekran ve boş arayüzle ne yüzle böyle çalışıyor?

Video genelinde G4'ün çok daha iyi olduğu ve Z5 in stabil olmadığı çok açık benzer videolar var youtube'da hepsinde Z5 dökülüyor.
2k ekran 808 işlemci bunlar şuan sadece bahane. Koymasaymış o zaman banane. Ben konu başlığına, içeriğine ve videoya bakarım. O zaman konu içeriğine; g4'ün 2k ekranı, 808 işlemcisi ve kendine özel arayüzüyle z5'in full HD ekranı, 810 işlemcisi ve saf arayüzünün verdiği performansına çok yakın sonuçlar ortaya koydu dicektin. Şu an ortada g4'ün z5'ten daha performanslı olduğu yok. Ayrıca z5 kasmıyor.

• Beğen
Tepkiler: Aybars1979 ve 0MG90
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi
Cihazların açılışından son ana kadar G4 ün daha akıcı çalıştığı ortada kendinizi kandırmaya devam edin.Öyle bir konuşmuşsunuz ki sanki Z5 daha iyi çalışmış da G4 e 2k diye bahane bulmuşuz.Hayır efendim 2k ekran ve o 808 yetersiz dediginiz işlemci ile içini çıkarmış Z5'in.

The Pancar

The Pancar

Üye
3. fotoğrafta z5 iyi diğerlerinde g4

WarLox

WarLox

Üye
Sorma çok doğal bi karşılaştırma. Ben Z2 ile daha iyi fotoğraf çekerken Z5 nasıl öyle çekmiş?
Sizin cihazınızla(z2) karşılaştırma yapılmamış.Konuyu saptırmayın.

Luck Star

Luck Star

Üye
fanboylugun amacı budur @WarLox görmezden gel eheh

• Beğen
Tepkiler: RetaXter
WarLox

WarLox

Üye
Örnek veriyorum orada. Benim cihazım iyi çekiyorsa Z5 nasıl kötü çeksin?

Ben Sony fanıyım. Siz LG fanboyusunuz. Ben hiç değilse Sony'nin eksikliklerini, olumsuz yönlerini söylüyorum. Siz LG bir numara. Kamerası müthiş. Arayüz mükemmel. Başka bir şey yok. Acıyorum sana Sony düşmanlığına devam et şişko çocuk.
Yorumlarımı inceler misin.Ne g4'ü ne z5'i gömdüm.Konuyuda bu şekilde okuduğunu düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
Yorumlarımı inceler misin.Ne g4'ü ne z5'i gömdüm.Konuyuda bu şekilde okuduğunun farkındayım

Dostum sende sorun yok bilmiyorum ne zamandır forumdasın ancak bu forumda alışkan olman gereken şeylerin başında bu var :) Sony kameraları sony cihazları haricinde her cihazda iyi çeker de giderim :) Kolay gelsin.

0MG90

0MG90

Üye
Yorumlarımı inceler misin.Ne g4'ü ne z5'i gömdüm.Konuyuda bu şekilde okuduğunu düşünüyorum.
Kardeşim yorumunda bir hata gözükmüyor demişsin Z5'in kamera örneklerinde resmen ışık patlaması var. Bu normal bir şey mi sence?

WarLox

WarLox

Üye
Kardeşim yorumunda bir hata gözükmüyor demişsin Z5'in kamera örneklerinde resmen ışık patlaması var. Bu normal bir şey mi sence?
Öncelikle samimiyeti(kardeşim) seviyeli tutalım.Şu an o cihaz yada bu cihaz farketmez.Toplumca empoze ediliyoruz.Apple'ın türkçe anlamını bilirizde Muhammed(SAV) anlamını nete bakmadan kaçımız söyleyebilir.Keşke islam aleminide bu kadar yakından takip edebilsek.Z2 satar z3 alırsın g2 yi satar g4 alırsın vs vs.Yani telefon gider.Maneviyat bâki kalır.Konuyuda şişirmenin bir anlamı bulunmuyor.

0MG90

0MG90

Üye
Öncelikle samimiyeti(kardeşim) seviyeli tutalım.Şu an o cihaz yada bu cihaz farketmez.Toplumca empoze ediliyoruz.Apple'ın türkçe anlamını bilirizde Muhammed(SAV) anlamını nete bakmadan kaçımız söyleyebilir.Keşke islam aleminide bu kadar yakından takip edebilsek.Z2 satar z3 alırsın g2 yi satar g4 alırsın vs vs.Yani telefon gider.Maneviyat bâki kalır.Konuyuda şişirmenin bir anlamı bulunmuyor.
Al işte normal dille yazıyorum ters algılanıyorum. Kardeşim diyorum yine ters algılanıyorum. Sorun bende değil bence.
Ne demek istediğini de anlamadım, bir şeyler yazmışsın ama.

WarLox

WarLox

Üye
Al işte normal dille yazıyorum ters algılanıyorum. Kardeşim diyorum yine ters algılanıyorum. Sorun bende değil bence.
Ne demek istediğini de anlamadım, bir şeyler yazmışsın ama.
Kısacası z5 ve g4 sahibi olmadan görsellere bakarak taraf olmayın.Madem ki inanmıyorsunuz Bu karşılaştırmada olan iki cihazı satın alın siz karşılaştırınBirde sizin gözünüzde görelim.Bilmediğimiz şeyler olabilir belki öğretmiş olursunuz

0MG90

0MG90

Üye
Kısacası z5 ve g4 sahibi olmadan görsellere bakarak taraf olmayın.Madem ki inanmıyorsunuz Bu karşılaştırmada olan iki cihazı satın alın siz karşılaştırınBirde sizin gözünüzde görelim.Bilmediğimiz şeyler olabilir belki öğretmiş olursunuz
Öğretmek bana düşmez.

Ayrıca gidip iki cihazı da tekno markette defalarca inceledim zaten. İkisinin de kamerası iyi. Tarafta tutmuyorum. Tutan varsa onlar yukarıda belli.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
niye bedavaya tartışıyorsunuz ki. yok z5 iyi yok g4 iyi diye. hangisinin iyi olduğu donanım özelliklerine bakınca gayet net anlaşılıyor zaten. bedavaya nefes tüketiyorsunuz. forumda reklamcıların önerisi ile telefon alacak olan alsın googleda 3-5 arama yapmak yerine kolayına kaçan için zaten yapılacak bişi yok. bu iş yazılımla falan olacak şey değil o bir yere kadar. çıkıp dünkü çocuk lg yi sony ile karşılaştırmak abesle iştigaldir. sizin paylaştığını resimlerin hiçbir kıymeti harbiyesi yok istediğiniz kadar resim paylaşın z5 g4 ü şamar oğlanı yapar yok hızmış yok kasıyormuş vs o mantıkla bakarsanız hız konusunda 2 yıl öncesinin iphone 6 sı galaxy s7 yi tokatlıyor inanmayan baksın maxicep anasayfada karşılaştırma var üstelik biri 2gb ram diğeri 4gb ram. Lg hiçbir zaman kamerası ile iddialı bir marka olmadı zaten neden karşılaştırma yapıyorsunuz ki?

WarLox

WarLox

Üye
niye bedavaya tartışıyorsunuz ki. yok z5 iyi yok g4 iyi diye. hangisinin iyi olduğu donanım özelliklerine bakınca gayet net anlaşılıyor zaten. bedavaya nefes tüketiyorsunuz. forumda reklamcıların önerisi ile telefon alacak olan alsın googleda 3-5 arama yapmak yerine kolayına kaçan için zaten yapılacak bişi yok. bu iş yazılımla falan olacak şey değil o bir yere kadar. çıkıp dünkü çocuk lg yi sony ile karşılaştırmak abesle iştigaldir. sizin paylaştığını resimlerin hiçbir kıymeti harbiyesi yok istediğiniz kadar resim paylaşın z5 g4 ü şamar oğlanı yapar yok hızmış yok kasıyormuş vs o mantıkla bakarsanız hız konusunda 2 yıl öncesinin iphone 6 sı galaxy s7 yi tokatlıyor inanmayan baksın maxicep anasayfada karşılaştırma var üstelik biri 2gb ram diğeri 4gb ram. Lg hiçbir zaman kamerası ile iddialı bir marka olmadı zaten neden karşılaştırma yapıyorsunuz ki?
İos ile android'i mi kıyaslıyorsunuz?Size kolay gelsin.
Öğretmek bana düşmez.

Ayrıca gidip iki cihazı da tekno markette defalarca inceledim zaten. İkisinin de kamerası iyi. Tarafta tutmuyorum. Tutan varsa onlar yukarıda belli.
Tekno marketten inceleyip yorumladığınız belli.

SHS

SHS

Üye
Tartışmalar bitmez, konular kitlenir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt