Kullandim yavaş ve takıntıli çalıştığından 3,5 gün gibi dayanabildim.Birgün herkez hyper kullanacak![]()
Dostum uygulama gizleme ozelligini nasil yaptin bir cozumu varmi bildigin? twrp recoveriylede olmuyor...Kullandim yavaş ve takıntıli çalıştığından 3,5 gün gibi dayanabildim.
Valla bilmiyorum ki dostum nasıl aktif oldu.Dostum uygulama gizleme ozelligini nasil yaptin bir cozumu varmi bildigin? trwp recoveriylede olmuyor...
Bende de kurulu wanam.. neyse ayarlara bir bakiyim belki bulurum...Valla bilmiyorum ki dostum nasıl aktif oldu.
Wanam xposet de kurulu bende ondan olabilir mi?
Herhalde sen ayarlarını tam yapamadın 10 gündür kullanıyorum daha ramı 700 mb geçmediKullandim yavaş ve takıntıli çalıştığından 3,5 gün gibi dayanabildim.
Ne gibi ayarlar yapmalıyım, kernel vs.ayarları ile hiç oynamamistim.Herhalde sen ayarlarını tam yapamadın 10 gündür kullanıyorum daha ramı 700 mb geçmedi
Ben extra romun üzerine otomatik batarya kalibre flashladım.Belki bundan kaynaklı da olabilir.Bende de kurulu wanam.. neyse ayarlara bir bakiyim belki bulurum...
işe yarıyormu kesin batarya konusunda benim batarya sorunum varBen extra romun üzerine otomatik batarya kalibre flashladım.Belki bundan kaynaklı da olabilir.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
NASIL YÜKLENİR?
Bataryanızın %100 olduğundan emin olun ve zip dosyasını flashlayın.
NASIL KULLANILIR?
Android Terminal Emülatorü açın. (Busybox gerektirir.) Öncelikle
"su" yazıp root iznini alın. Sonra "XBC" yazıp 2. seçeneği seçin. (2 yazıp enterlayın.)
Not:Alıntıdır.
Bataryanın yüzde kaç kaldıği hakkında doğru bilgi vermesi için sanırım,işe yarıyormu kesin batarya konusunda benim batarya sorunum var
Ses kayıt proğramı sisteme bu şekilde gömülü olmasını istermisin;benim yüklediğim programların hepsi burda varmı aralarında ram ve şarj canavarı
Xposet installer apk yi bir kaç sayfa geride bulabilirsin.Ses kayıt proğramı sisteme bu şekilde gömülü olmasını istermisin;