.SQL nasıl açarım?

Sponsorlu Bağlantılar

romedon

romedon

Üye
    Konu Sahibi
.SQL nasıl açarım?
arkadaşlar elimde .SQL bir dosya var 7 gb ye yakın nasıl açabilirim? note filan açmıyor

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
O Neymiş Öyle :D

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Bunlar olmaz Heralde :D

SQL Açıklaması:

Elinizde SQL uzantılı bir dosya varsa büyük ihtimalle bir internet sitesinin veritabanı yedeğidir.

Not defteri ile açıp belirli ölçüde okuyabilirsiniz. Ama tam olarak tablo yapısını görmek isterseniz Mysql kurulu bir Apache sistem içersinde yazarak buradakiiçeri aktar komutu ile bu dosyayı yükleyebilirsiniz.

Database açabilen bir program:

SQL Açma Programları:Apachi, Mysql
SQL Dosya Açma Linkleri:

romedon

romedon

Üye
    Konu Sahibi
aga ben bundan hiçbişi anlamadım denedim not defteri 7 gb yi açmadı

cihanata_1

cihanata_1

Üye
konuda söylendiği gibi veritabanı dosyasıdır:)

0MG90

0MG90

Üye
Sızan T.C. kimlil noları diyorsun herhalde

MySQL programını bir dene

romedon

romedon

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: e_soylu
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
SQL veritabanı ile üretilmiş bir dosya
aynı SQL SERVER VERITABANI (SQL SERVER MANAGAMENT STUDIO) proğramının bilgisayara yüklenmesinden sonra açılabilir.
Ki.. bu konuda SQL veritabanı konusunda da bilgi sahibi olmak lazım.

e_soylu

Üye
Merhaba nasıl acdınız bana soler mısınız bende ugrasdım acamadım hangi program ile açdınız solersenız sevinirim

007wolverine

007wolverine

Üye
SQL bir veritabanı dosya uzantısıdır birçok uygulamada kullanılır açmak derken bu dosyalar sifrelidir tam olarak kullanabilmek için bu veri dosyalarını yazan program tarafından açılmasi gerekmektedir.Bence boşuna uğraşmayin.

• Beğen
romedon

romedon

Üye
    Konu Sahibi
SQL bir veritabanı dosya uzantısıdır birçok uygulamada kullanılır açmak derken bu dosyalar sifrelidir tam olarak kullanabilmek için bu veri dosyalarını yazan program tarafından açılmasi gerekmektedir.Bence boşuna uğraşmayin.
açtım sıkıntı kalmadı

• Beğen

mali_47

Üye
slm nasıl actın romedon microsoft sql server kurdum yinede acılmadı bellek yetersiz diyor nasıl actın yardımcı olurmusun

Takipçi Satın Al

Üst Alt