Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
UygulamaChrome Reklam Sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
Samizel Destan
Üye
Konu Sahibi
Chrome Reklam Sorunu
Arkadaşlar normal de telefonumda reklam yok. AdAway ile host dosyasını değiştirdim. Chrome da da normalde reklam yok ama veri tasarrufunu acinca reklamlar çıkmaya başlıyor. Bunu engellemenin bir yolu var mı acaba?
DarkredBlue61
Üye
Reklam Engelleyicileri Denedinmi
sempaticafe
Üye
Ublock origin deneye bilirsin. Chrome & Firefox reklam engellemek için bire bir.
Arkadaşlar normal de telefonumda reklam yok. AdAway ile host dosyasını değiştirdim. Chrome da da normalde reklam yok ama veri tasarrufunu acinca reklamlar çıkmaya başlıyor. Bunu engellemenin bir yolu var mı acaba?
veri tasarrufu uygulamaları kendi VPN hatlarını ve HOST dosyalarını kullanırlar o yüzden görünüyor... AdAway ve o tarz uygulamalar birlikte çalışmazlar ama AdBlock Plus deneyebilirsin sanırım onun çalışma prensibi farklı
veri tasarrufu uygulamaları kendi VPN hatlarını ve HOST dosyalarını kullanırlar o yüzden görünüyor... AdAway ve o tarz uygulamalar birlikte çalışmazlar ama AdBlock Plus deneyebilirsin sanırım onun çalışma prensibi farklı
Evet olabilir yinede denemekte fayda var belki işe yarar
eren3546
Üye
en basiti uc browseri kullan adb block gömülü browser da artı flash destegi var acmadı film sitesi yok veri tasarruf özelligi var artı türkce daha ne olsun symbian dan beri kullanıyorum