APK Editor Pro v1.4.4 Paid + Mod

Sponsorlu Bağlantılar

Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
    Konu Sahibi
APK Editor Pro v1.4.4 Paid + Mod

Gereken Android sürümü: 3.1 ve üzeri

Android cihazlarda özellikle çeviri işleri ile uğraşanların kullanabileceğiz! bir android yazılımıdır.
APK Editor Pro ile uygulamaların dil dosyalarında değişiklik yapabilir ve tekrar paketleyerek kullanabilir, paylaşabilirsiniz.

İndirip kullananlar, konuya yorumlarını yazarlarsa güzel olacaktır. Zira daha önceki sürümlerinden pek verim alındığını söyleyemem.

Yenilikler
V1.4.4:
auto translation fix

v1.4.3:
support more apps for package rename; added dir replace; custom sign key support

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: köprülü ve Buhara15

Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
    Konu Sahibi
Konu güncellendi, yeni sürüme ait dosyalar eklendi.

goldmobile

goldmobile

Üye
Bu ücretli sürüm

D5503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

goldmobile

goldmobile

Üye
Nerden indireyim bedava diyorum

D5503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dumanibo

dumanibo

Üye
Mod ne, paid ne yaw?

Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
    Konu Sahibi
Mod ne, paid ne yaw?

Paid= satın alınmış sürümdür.
Mod: satın alındıktan sonra başlalarının da kullanabilmesi için üzerinde oynama yapılanıdır.

Mod olanı indirmeni tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: dumanibo
cepadresim

cepadresim

Üye
xperia z de birtürlü sonuç alamadım kayıt esnasında zaman aşımına urğuyor birtürlü başaramadım

Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
    Konu Sahibi
xperia z de birtürlü sonuç alamadım kayıt esnasında zaman aşımına urğuyor birtürlü başaramadım

İşin ilginç yanı, üretici bu uygulamayı markette 14.55 liraya satıyor ve şu ana kadar 300 satış gerçekleştirmiş.

Sorunun senden kaynaklandığını sanmıyorum. Zira kullanıpta memnun kaldığını ve düzgün bir çeviri yaptını söyleyeni ben şimdiye kadar görmedim bu program ile.

Bizde belki düzelmiştir. düşüncesiyle yeni sürümler çıktıkça paylaşırız. Yorumlarınız elbette önemlidir ve olumlu veya olumsuz yorum bizim için mutlak surette önemlidir.

Yorumunuz için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: cepadresim
cepadresim

cepadresim

Üye
Haramla yürünen yol bu kadar olur parasını verip alsak acaba aynısı mı olur !!!

Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
    Konu Sahibi
Haramla yürünen yol bu kadar olur parasını verip alsak acaba aynısı mı olur !!!

Forumda uygun bir yerde yeni bir konu aç ve bu uygulamayı satın alan varmı sor,
şaka yapmıyorum. çünkü bende merak ettim. eğer satın alınan sürüm de yine bunun gibi ise o zaman almana değmez.
Ayrıca play storedeki ücretli uygulama olana ait kullanıcı yorumlarına bak. Yorumu yapanlar genelde uygulamayı satın alanlardır. Bir fikir edinirsin mutlaka.

cepadresim

cepadresim

Üye
Arkadaşım ben laf olsun diye yazdım önceki Mod lu olan sürümlerini kullandım çevirme sorunu hariç gayet düzgün çalışıyorlardı bunda mı sıkıntı tlf damı onu araştırmam lazım.

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
Sıkıntı yok çeviriyi gayet düzgün yapmakta. Başka telefonde deneyin bence. Bir önceki sürüme kadar bende de çevirilerde imzalamada hata veriyordu.

Galaxilerarası cihazımdan Tapatalk4 ile gönderildi...

cepadresim

cepadresim

Üye
Xperia z. 5.1.1 çalışmadı imza sırasında zaman aşımından kapanıyor şimdi diğer sürümlerinde de aynı hatayı alıyorum nedeninide bilmiyorum yazılımla alakalı olduğunu düşünüyorum bu sorunu yaşayan arkadaşlardan yardım bekliyorum

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
    Konu Sahibi
Xperia z. 5.1.1 çalışmadı imza sırasında zaman aşımından kapanıyor şimdi diğer sürümlerinde de aynı hatayı alıyorum nedeninide bilmiyorum yazılımla alakalı olduğunu düşünüyorum bu sorunu yaşayan arkadaşlardan yardım bekliyorum

Farklı bir uygulama var Türkçe çeviri için.
Root'lu + interneti olan telefonlarda çok hoş ve sözlük destekli bir uygulama.
Fırsat bulduğum ilk vakitte, resimli ve/veya videolu anlatım yapacam. Artık kullanabilen onu kullanır. Ben bu paylaşımı yapana kadar az sabretmenizi rica edecem.

Kolay gelsin.

• Beğen
Tepkiler: cepadresim
cepadresim

cepadresim

Üye
Bu ilginize ancak teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: Bab-ı Umut
Takipçi Satın Al

Üst Alt