Öneri Windows 10 Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Krnl386

Krnl386

Üye
    Konu Sahibi
Windows 10 Yardım
Arkadaşlar Merhaba ;

İlk 8.1 den cihazımı Windows 10'a güncelledikten sonra, cihazımı tekrardan sıfırladım. Glance Ekranı, Pil Tasarrufu hala eski versiyonda sanki. İlk kurulumum yani 8.1' den Windows 10' a geçtiğimde bunlarla ilgili bir problem yoktu, fakat o zamanda kişilerim uçmuştu, geri gelmiyordu. Cihazı sıfırladım kişiler geldi ama bu sefer de bunlar çıktı. Kısaca ele alırsak, sorunlarım ;

1) Kilit ekranında seçenekler arasında hava durumu yok. (Yüklü olmasına rağmen) Ne zaman cihazı sıfırladım, ortadan yok oldu.
2) Arama+SMS engelleme, pil tasarrufu, glance ekranı, hakkında gibi sistem ayarları eski versiyon. Neden otomatik güncellenmedi. (Sürüm : 1511 (10.0.10586.164 yoksa ben eski sürüm mü kullanıyorum?)
3) İlk 8.1' den 10' a geçtikten sonra kilit ekranı kısmına girdiğimde parola belirle seçeneği vardı. Bir kaç problem nedeni ile 2 kez cihazı sıfırladım, bu seçenek bir daha gelmedi.

4) Grove Müzik ile ilgili; şarkının sesi kısma yerinde parça değiştire bastığımda bazen takılı kalıyor bazen de diğer şarkıya 2-3 defa geçermiş gibi oluyor.

Ben bir şeyleri yanlış mı yapıyorum? Yoksa genel bir sıkıntı mı arkadaşlar?

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
8.1 de Biraz Daha Takılın Bence Bende Yüklemiyorum Bekliyorum.10 Erken Geldi Biraz Hala Oturmadı Bence

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Windows 10 mobile hala gelmedi OTA'dan programsız yüklenmediği sürece bu sorunlar devam eder. Hala ön izleme sürüm Windows 10 mobile.

• Beğen
Krnl386

Krnl386

Üye
    Konu Sahibi
Windows 10 mobile hala gelmedi OTA'dan programsız yüklenmediği sürece bu sorunlar devam eder. Hala ön izleme sürüm Windows 10 mobile.

Aynen öyle, şu Gabriel Aul' a bir sorsak mı arkadaşlar bu güncelleme Firmware olarak verilecek mi diye?
Arkadaşlar şu konuda da yardımlarınızı bekliyorum.

* Lumia Help+Tips
* Rate Your Device
* Gestures & Touch
* Lumia Motion Data
* Eqolasier

Mağazada bunlar güncellenemiyor. Birde bunların isimleri neden İngilizce ..? Hata ayrıntısına bak dediğimde tercihinizi geçersiz yapalım mı diyor, evet diyorum yine hata veriyor. Depolamadan SD Kart seçeneğini, bu disk yapıyorum hepsini. Tekrar mağazaya giriyorum yine aynı. (Not : Cihazı sıfırlamadan önce hafıza kartını formatlamıştım. Daha sonra depolama seçeneğini SD Kart yaptım hepsini. Sonrasında mağaza güncellemelerini indirmeye başladım)
Arkadaşlar ;
Güncellenemeyen sistem uygulamalarının çözümünü buldum, yine de çok teşekkür ederim. Demek ki cihazı sıfırladıktan sonra SD Kartı takmadan güncellemeleri yapmak gerekiyormuş.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Aynen öyle, şu Gabriel Aul' a bir sorsak mı arkadaşlar bu güncelleme Firmware olarak verilecek mi diye?
Arkadaşlar şu konuda da yardımlarınızı bekliyorum.

* Lumia Help+Tips
* Rate Your Device
* Gestures & Touch
* Lumia Motion Data
* Eqolasier

Mağazada bunlar güncellenemiyor. Birde bunların isimleri neden İngilizce ..? Hata ayrıntısına bak dediğimde tercihinizi geçersiz yapalım mı diyor, evet diyorum yine hata veriyor. Depolamadan SD Kart seçeneğini, bu disk yapıyorum hepsini. Tekrar mağazaya giriyorum yine aynı. (Not : Cihazı sıfırlamadan önce hafıza kartını formatlamıştım. Daha sonra depolama seçeneğini SD Kart yaptım hepsini. Sonrasında mağaza güncellemelerini indirmeye başladım)
Arkadaşlar ;
Güncellenemeyen sistem uygulamalarının çözümünü buldum, yine de çok teşekkür ederim. Demek ki cihazı sıfırladıktan sonra SD Kartı takmadan güncellemeleri yapmak gerekiyormuş.
söylediğin şeyleri kurmanın tek yolu var lumia help uygulamasını kaldır kaldırılabiliyorsa olmazsa hepsini depolamadan teker teker kaldır ekolayzır falan kaldırabiliyor glanceyide onlar kaldır daha sonra mağazadan tekrar elinle indireceksin başka çözüm yolu yok birde isimleri İngilizce olabilir ama kurulduktan sonra Türkçe oluyor

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt