Haber 4.5G Uyumlu mu?

Sponsorlu Bağlantılar

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
4.5G Uyumlu mu?
Telefonunuzun 4.5G ile uyumlu olup olamadığını ayrıca uyumlu ise çıkabileceğiniz en yüksek bağlantı hızını bu uygulama ile test edebilirsiniz.
Android uygulamasını indirip deneyebilirsiniz

Benim telefon 150.8 mbit cıkıyor Sony Xperia M4 agua

serhat_002

serhat_002

Üye
Benim S6 Edge Plus ve 4.5G hızı 452.2 Mbps olarak çıkıyor test sonucu

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Galaxy S4 - Cihazınız 4.5G'yi Desteklememektedir :yagmur:

xmustx

xmustx

Üye
452.2 ;)

• Beğen
Tepkiler: phasan
phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
2 hafta sonra 4.5g testleri yapmaya başlarız not speedtest de yapılan mobil test te test başına yanlış bilmiyorsam 20 yada 30 mb harcıyor diye biliyorum

AHMED...

AHMED...

Üye
150.8 mbit casper via v6x :) daha ne olsun 128kb ile internete giriyoruz şuan :)

• Beğen
AHMED...

AHMED...

Üye
Malım 2 gune mb yada gb biter devam yine 128 kbs

E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
4.5g tariflerinde neler var bilmiyorum haklı olabilirsin şuanda internetim 2GB adil kullanım kotalı sınırsız cazip birşey bulamazsam tarife bile değiştirmem

Sarangni

Sarangni

Üye
Emniyet referans kullanıyorum. Türk Telekom, 4G de bu hatlara bir güzellik yapasa ne güzel olur.

SM-A710Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Emniyet referans kullanıyorum. Türk Telekom, 4G de bu hatlara bir güzellik yapasa ne güzel olur.

Umarım guzel kampanyalar olur

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
4.5g tariflerinde neler var bilmiyorum haklı olabilirsin şuanda internetim 2GB adil kullanım kotalı sınırsız cazip birşey bulamazsam tarife bile değiştirmem
Bos ver degişmek suan sınırsız olarak pek birsey yok

• Beğen
Tepkiler: AHMED...
Sarangni

Sarangni

Üye
Umarım guzel kampanyalar olur

Umarım olur. 27 Nisan da tahahhüt bitiyor. Geçen sene 10 TL birden zam yaptılar. Bu seferde öyle olursa kullanmam geçerim başka yere.

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Umarım olur. 27 Nisan da tahahhüt bitiyor. Geçen sene 10 TL birden zam yaptılar. Bu seferde öyle olursa kullanmam geçerim başka yere.

Suan az cok türk Telekom da bireysel abonelere yeni kampanyalar cıkardı cıkarıyor

snapdroid

snapdroid

Üye
Fiber ve 50gb akk veren Türkcell reklamda fiber deyip ekranın altına minik punto ile akk 50gb yazan Turkcell 450mb internet verse nolcak . yakında mutlaka Turkcell bu reklamı yapar:
4.5 g yı s7 edge plus ile doya doya yaşayın seloooocaan . alta direk bakın akk 750mb diyecek benden demesi
Ttnet daha beter ama belki paraya doğduğu için insaf yapabilir
O bide adil kullanım kotası değil. Adi kullanım kotası. En beteride 8mb hızında internet alıyosun max. 1.5mb indirme hızı .

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt