İmam Nikahı Bana Yakışmaz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
swap5F19

swap5F19

Üye
    Konu Sahibi
İmam Nikahı Bana Yakışmaz
İmam Nikahı Bana Yakışmaz!
, İmam Nikahı Kıydılar Haberlerine İsyan Etti: 'Ben İmam Nikahıyla Yaşayacak Kadar Zayıf Karakterli Miyim?'

DENİZ SEKİ, İMAM NİKAHI KIYDILAR HABERLERİNE İSYAN ETTİ: 'BEN İMAM NİKAHIYLA YAŞAYACAK KADAR ZAYIF KARAKTERLİ MİYİM?' Geçtiğimiz hafta ile imam nikahı kıydı haberlerine oldukça içerleyen , 'Bunu bana nasıl yakıştırırsınız ki! EVlenirsem bir gün resmi niukahtan sonra tabii ki imam nikahı kıydırırım ama sadece imam nikahıyla yaşayacak kadar zaıf karakterli değilim' dedi.

CEREN

CEREN

Üye
haklı kimseye yakışmaz 2'nci kadın olupta imam nikahıyla yaşamak

mservank

mservank

Üye
zayıf karakterli sözü doğru değil ama sadece imam nikahıyla da yaşamak doğru değil ilerde genellikle kadınların zor durumda kalmamsı için

Yasminozz

Yasminozz

Üye
sadece imam nikahı yapan erkeğe güven olmaz zaten...adam gibi adam önce yapar resmi nikahını sora dini nikahını yapar...ayrıca adam gibi adam önce medeni bi şekilde eşinden ayrılır ondan sora yeni bi ilişkiye başlar...gerçi dünyada artık ahlak diye bişey kalmadığı için herkes herşeyi yapar şaşmamak lazımm... :ss :ss :ss

dreamnoble

dreamnoble

Üye
sadece imam nikahı yapan erkeğe güven olmaz zaten...adam gibi adam önce yapar resmi nikahını sora dini nikahını yapar...ayrıca adam gibi adam önce medeni bi şekilde eşinden ayrılır ondan sora yeni bi ilişkiye başlar...gerçi dünyada artık ahlak diye bişey kalmadığı için herkes herşeyi yapar şaşmamak lazımm... :ss :ss :ss

Haklısın sana katılıyorum.

gknky

gknky

Üye
yine döktürmüş :D

swap5F19

swap5F19

Üye
    Konu Sahibi

aynen dostum:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt