AranKazan Uygulaması – Arandıkça Puan Topla, Ödülleri Kazan!

Sponsorlu Bağlantılar

payners

Üye
    Konu Sahibi
AranKazan Uygulaması – Arandıkça Puan Topla, Ödülleri Kazan!

AranKazan – Arandıkça Puan Topla, Ödülleri Kazan!

Gelen tüm aramalardan, hiçbir şey yapmadan puan kazanmak ister misin? AranKazan tam sana göre! Tek yapman gereken uygulamayı yüklemek, arandıkça puan biriktirmek ve bedava ödüller kazanmak! Daha hızlı puan kazanmak istersen, sana verilen görevleri tamamla ve ödüllere daha hızlı ulaş.

► ÖZELLİKLER

★ Arandıkça sürpriz puanlar kazanabilirsin.
★ Sana verilen görevleri tamamlayarak daha hızlı ekstra puanlar kazanabilirsin.
★ Arkadaşını davet ederek, uygulamayı davet kodunla paylaşarak puanlar kazanabilirsin.
★ Video izleyerek puan kazanabilirsin.
★ Kazandığın tüm puanlarla dilediğince ödüller kazanabilirsin.

► ÖDÜLLER

✓ Ödüller sürekli olarak güncellenir. Sinema bileti, Steam cüzdan kodu gibi onlarca ödülün sahibi olabilirsin. Ayrıca uygulama içerisinde haftalık yapılacak çekilişlerde çok daha büyük ödülleri kazanma şansın var!

► PUAN KAZAN

✓ Daha hızlı puan kazanmak istersen, bu sayfada yer alan yönlendirmeleri takip et!

► DAVETİYE

✓ Arkadaşına AranKazan’dan bahset, uygulamayı yüklesin ve davetiye kodunu onunla paylaş. Her ikiniz de puanlar kazanın!

DAVETİYE KODU KISMINA : 5KZROHAJ Girerek 1000 PUAN Kazanabilirsiniz. (Benim kodum girdiğiniz takdirde hem siz hem ben 1000 puan kazanıyoruz ;) )

İndirme Linki :

• Beğen
Tepkiler: @Safak

corus54

corus54

Üye
Gerek yok

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
bu ne la ,:D

payners

Üye
    Konu Sahibi
Sistem ödeme yapıyor. 5000 joypara kodu çekim işleminden 1 dakika sonra gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Alo_Azrail

payners

Üye
    Konu Sahibi
arama gelince 30-50 puan veriyor. tabi internetinizin açık olması lazım galiba arama boyunca :D

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Bu program aramalari napio ses kaydimi alio anlayamadim amaci ney

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

byneo

Üye
Bu program aramalari napio ses kaydimi alio anlayamadim amaci ney

Önemli kısım aslında bu işte. Bedavaya puan da olmaz para da amacını öğrenmeden yüklememek lazım.

• Beğen
Tepkiler: Alo_Azrail
Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
?

payners

Üye
    Konu Sahibi
Önemli kısım aslında bu işte. Bedavaya puan da olmaz para da amacını öğrenmeden yüklememek lazım.
Hocam aramalardan o kadar yüksek puan vermiyor. Bence adamlar reklamlardan kazanmak için bu uygulamayi yapmışlar. Whaff rewards benzeri bir uygulama zaten.

payners

Üye
    Konu Sahibi
Son güncelleme ile bayağı ekstra ödüller getirilmiş. Ödüller anında e posta olarak geliyor.

18lale

18lale

Üye
Teşekkürler

@Safak

@Safak

Üye
Hmm google play karti varmiki icindr

Lenovo A7000-a ile uygulamasından gönderildi.

Üst Alt