Telefon Tavsiyesi Sony Xperia Z5 Alacağım

Sponsorlu Bağlantılar

smh60

smh60

Üye
Yakında Z5 almayı düşünen biri olarak söylüyorum S6 da ısınma yok denmiş öncelikle ısınma 810 kadar olmasa da var ve yapıldığı malzemeden dolayı ele doğrudan ısıyı hissetiriyor bu fiyata başka alternatif ne var? G4 de aynı şekilde pil konusunda rezalet kimse inkar etmesin bütün g4 kullanan arkadaşlarım parlaklık açmaya korkuyor M9 zaten kamera rezalet o da 810 kullanıyor 820 çıkacak ısınma sorunu yok hızlı şarj Vs şeyler söyleniyor ama ben yine öyle dağlar kadar fark olacağını sanmıyorum ki fiyat farkı da olacak bu ay içinde Z5 Android M de alacak bakalım hayırlısı diğer firmalar gibi en azından verip çekmeyecektir

• Beğen
Tepkiler: Invoke
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
6 ayda bir z serisi çıkarıyor birini alsan öteki çikiyor.psikolojiye kötü etki ediyor ve diğer etkenler

yani çöp.

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
StartTheGame

StartTheGame

Üye
    Konu Sahibi
Gençler beyler hocalarım telefonu aldım 2. Günüm gold rengini aldım kamerası olsun hızı olsun grafikleri ekranı olsun S6 dan daha canlı arkadaşla karşılaştırdım sadece arka kapakta el yakmayacak derecede tatlı bir ısınma oluyor telefonu kenara iki dakika koyunca geri soğuyor ama bu internette gezerkende oluyor şikayetçi değilim açıkçası avalar hala birax soğuk ve elimi ısıtıyor :D telefon çok güzel gerçekten her şeyiyle parasını hakeden bir telefon
Premium aldım bu arada

• Beğen
Tepkiler: dragonmhmt
0MG90

0MG90

Üye
Hayırlı olsun :oke:

• Beğen
Tepkiler: StartTheGame
Murat Alper

Murat Alper

Üye
Gençler beyler hocalarım telefonu aldım 2. Günüm gold rengini aldım kamerası olsun hızı olsun grafikleri ekranı olsun S6 dan daha canlı arkadaşla karşılaştırdım sadece arka kapakta el yakmayacak derecede tatlı bir ısınma oluyor telefonu kenara iki dakika koyunca geri soğuyor ama bu internette gezerkende oluyor şikayetçi değilim açıkçası avalar hala birax soğuk ve elimi ısıtıyor :D telefon çok güzel gerçekten her şeyiyle parasını hakeden bir telefon
Premium aldım bu arada
hayırlı uğurlu olsun güle güle eskit şarjı nasıl kaç saat ekran süresi veriyor paylaşırmısın

StartTheGame

StartTheGame

Üye
    Konu Sahibi
hayırlı uğurlu olsun güle güle eskit şarjı nasıl kaç saat ekran süresi veriyor paylaşırmısın
Hocam açık konuşayım çok şarj yiyecek oyunu ekran parlaklığı tamamen açıkken oynarsanız su gibi içiyor ama s6 dan daha çok dayanıyor şarjı ben mesela Royal REVOLT 2 oynuyorum okulda teneffüsler + 30 dakika öğle arası ee gidince şarj %30 falan kalmış oluyor bide sevisle giderken 1 saat falanda oynuyorum yani

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
Hocam açık konuşayım çok şarj yiyecek oyunu ekran parlaklığı tamamen açıkken oynarsanız su gibi içiyor ama s6 dan daha çok dayanıyor şarjı ben mesela Royal REVOLT 2 oynuyorum okulda teneffüsler + 30 dakika öğle arası ee gidince şarj %30 falan kalmış oluyor bide sevisle giderken 1 saat falanda oynuyorum yani
4 saat ekran alıyorum bende siyah z5p kullanıcısıyım

• Beğen
Tepkiler: StartTheGame

Üst Alt