Şimdi denedim bende hala 16mbVideo gönderme limiti 64MB'a çıkarılmış
Şimdi denedim bende hala 16mb
Bende de hâlâ 16 mb :/ Sevinmiştim 64 diye
Wp8.1bende de hala 16 :/
beta sürecine falan mı dahil oldunuz çünkü orada belki iyileştirme yapılmış olabilir, çünkü demin bende denedim 16mb sınır hala devam ediyorWp8.1
Bu uyarıyı alınca video optimizer for whatsapp ile costum ayarlarından 64mb yaptım sıkıştırdım ve öyle gönderdim videoyu dün
Yok hiç beta surecine dahil olmadım. Normal genele açık tam sürümü bu. Sürüm 2.12.300beta sürecine falan mı dahil oldunuz çünkü orada belki iyileştirme yapılmış olabilir, çünkü demin bende denedim 16mb sınır hala devam ediyor
bende de aynı sürüm var neden böyle yapıyor acaba neyse çözerizYok hiç beta surecine dahil olmadım. Normal genele açık tam sürümü bu. Sürüm 2.12.300
Ben geçenlerde şu son güncelleme gelmeden önce whatsappı silip tekrar kurmak zorunda kalmıştım, onunla bi alakası olabilir mi ki acaba?bende de aynı sürüm var neden böyle yapıyor acaba neyse çözeriz
muhtemelen 16mb (gerçi nedense bu sınır bende 64mb) ve üzeri video gönderme isteğinde kendi içerisinde direkt sıkıştırıp gönderecektir. ayrı uygulamalara gerek duymadan uğraştırmadan. bu güzel haberVideo sıkıştırma derken ?

300 MB'lık video üzerinde test edilmiş ve kolayca gönderilmişmuhtemelen 16mb (gerçi nedense bu sınır bende 64mb) ve üzeri video gönderme isteğinde kendi içerisinde direkt sıkıştırıp gönderecektir. ayrı uygulamalara gerek duymadan uğraştırmadan. bu güzel haber![]()

ey maşallah300 MB'lık dosya üzerinde test edilmiş ve gönderilmiş![]()

Dosya işi güzelmiş ya300 MB'lık dosya üzerinde test edilmiş ve gönderilmiş![]()