. . . EmreG . . .
Üye
ıpsin de etkisi yüksek olur808de Clear Black Özelliği Olduğu İçin İster Güneş Olsun İster Olmasın Güneşde Sorun Olmuyor Benim İçin Eğer Ekranı Görmekte Zorlanmıyorsan Otoda Dursun Yada Devamlı Ortaya Al Parlaklığı Kullan.Açık Olunca Çok Bir Güç Çekeceğini Sanmıyorum
Aslında Bunun En İyi Yolu Batarya Programlarının Bazılarında Amper Olarak Değer Gösteriyor Ben Özellikle Dikkat Ediyorum Telefonun Sensörü Açıkken Kullanıp Denemek Gerek 2 3 Dk Aynı Şeyleri Yapacaksın Sonra Kaç Amper Eksilmiş Test Edeceksin Sonuç Çıkar Ortayaıpsin de etkisi yüksek olur
Bunu kullanıyosan acayip yanlış gösterirdi bu.Aslında Bunun En İyi Yolu Batarya Programlarının Bazılarında Amper Olarak Değer Gösteriyor Ben Özellikle Dikkat Ediyorum Telefonun Sensörü Açıkken Kullanıp Denemek Gerek 2 3 Dk Aynı Şeyleri Yapacaksın Sonra Kaç Amper Eksilmiş Test Edeceksin Sonuç Çıkar Ortaya

Bu Dediğin Nokia Battery Monitör Bundan Doğru Gösteren Uygulama Yok BulamazsınBunu kullanıyosan acayip yanlış gösterirdi bu.
Kullandığım Sürüm 3.1 Filan Olsa Gerek Altını Kullanmadım En İyi Uygulama Bu Benim Dediğim Amperi Gösteren Uygulama Yani BuKardeş fontu nasıl yaptın link atarmısınBu Dediğin Nokia Battery Monitör Bundan Doğru Gösteren Uygulama Yok BulamazsınKullandığım Sürüm 3.1 Filan Olsa Gerek Altını Kullanmadım En İyi Uygulama Bu Benim Dediğim Amperi Gösteren Uygulama Yani Bu
Amper Değerinde Sıkıntı Olmaz Doğru Gösterir.İsterseniz Deyebilirim Bir Ara Sizin İçin Fark Varmı Yokmu Güneşdede Kullanırım Karanlıktada Ne Kadar Akım Çektiğine Bakar Ona Göre Yorum Yaparız
ModKardeş fontu nasıl yaptın link atarmısın
O Zaman Ben HariçımOtomatik parlaklığı aktifleştirenlerin çoğu parlaklıktan memnun olmayıp manuel olarak tekrar kendileri ayar çekiyor.Bu yüzden kesinlikle kapatılmalı.

Uygulamayı görünce duygulandım bir an ama sonra geçti.Bunu kullanıyosan acayip yanlış gösterirdi bu.