Haber Android N Ekran Görüntüleri, Google+ Üzerinde Sızdırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
Bildirim barını falan süsleyip püsleyip yeni sürüm diye çakıyorlar. :D

Sarangni

Sarangni

Üye
Bu ne hızdır ya hu. Android 2.2 Froya ile başladığım günleri biliyorum. Hatta 2.1 Eclair sürümünü de kullanmıştım. Ciddi bir değişim geçirdi 2.3.6'dan 4 geçtiğin de çok ciddi bir değişim vardı. 4.4.2 en iyi sürümlerden birisiydi ki hala öyle. En sonda 5.1.1 efsane olacak sürümlerden birisi olarak şu ana kadar yayınlanmış en iyi sürümler oldu. Ben 2.3.6 dan 4.0 geçişte olduğu gibi farklı bir şeyler bekliyorum ama bu görseller gösteriyor ki öyle bir şey yok. Android 6.0'ın kullanım oranları dipler de iken 7.0 düşünemiyorum bile. Bu neyin acelesi Google sanki çok değişiklik mi sunacaksınız yine milletin ağzına bir parmak bal sürüp onun nimetlerinden faydalanacaklar. Sonra da sağda solda insanlar benim cihaz 7.0 ne zaman çıkacak diye bir dünya yazı okuyacağız. :D

• Beğen
Tepkiler: turancen ve Murdoc Massaka
turancen

turancen

Üye
Bu ne hızdır ya hu. Android 2.2 Froya ile başladığım günleri biliyorum. Hatta 2.1 Eclair sürümünü de kullanmıştım. Ciddi bir değişim geçirdi 2.3.6'dan 4 geçtiğin de çok ciddi bir değişim vardı. 4.4.2 en iyi sürümlerden birisiydi ki hala öyle. En sonda 5.1.1 efsane olacak sürümlerden birisi olarak şu ana kadar yayınlanmış en iyi sürümler oldu. Ben 2.3.6 dan 4.0 geçişte olduğu gibi farklı bir şeyler bekliyorum ama bu görseller gösteriyor ki öyle bir şey yok. Android 6.0'ın kullanım oranları dipler de iken 7.0 düşünemiyorum bile. Bu neyin acelesi Google sanki çok değişiklik mi sunacaksınız yine milletin ağzına bir parmak bal sürüp onun nimetlerinden faydalanacaklar. Sonra da sağda solda insanlar benim cihaz 7.0 ne zaman çıkacak diye bir dünya yazı okuyacağız. :D
Bende android 2.2.1 froyo zamanlarımdan beri android kullanıyorum, en büyük sıçrayış dediğin gibi 2.3.6 da 4e geçiştir. 4 ile 6 arasında ben pek bir fark göremiyorum, hız bakımında android 6 iyi ama başka yönleri nerdeyse aynı kaldı. Sanırsam google de samsung firması gibi her yıl yeni sürüm çıkaracak herhalde, ortalık çöplüğe dönmeye az kaldı.

• Beğen
Tepkiler: Sarangni
kralberk13

kralberk13

Üye
önden gidiyolar heyttttttttttt :D

Sarangni

Sarangni

Üye
Bende android 2.2.1 froyo zamanlarımdan beri android kullanıyorum, en büyük sıçrayış dediğin gibi 2.3.6 da 4e geçiştir. 4 ile 6 arasında ben pek bir fark göremiyorum, hız bakımında android 6 iyi ama başka yönleri nerdeyse aynı kaldı. Sanırsam google de samsung firması gibi her yıl yeni sürüm çıkaracak herhalde, ortalık çöplüğe dönmeye az kaldı.

Para var işin içinde hiçbir yenilik getirmese bile göz boyayacaklar. Dünden bu yana bakıyorum sağda solda öyle aman aman bir şeyler yazmıyor. Bildirim çubuğuna daha çok simge eklenebilecekmiş müthiş bir yenilik olmuş :D

Froyo'dan bu yana android kullanıyorsanız bilirsiniz ki her sürümden önce şöyle performans verecek, çok iyi pil süreleri alacağız bir önce ki sürüme göre %30-40 daha verimli bir sürüm ile geliyoruz diye yıllarca aynı teraneyi dinledik. Donanım canavarı kullananlar için performans kısmı sıkıntı yaratmıyor ama hala pil kısmı sürünüyor. Orta seviye cihazlar kullananlar için hem performans sıkıntı hem pil hala berbat.

Biz bunları diyoruz yarın bir gün Android 7.0 için bir changelog (yenilikler listesi) yayınlanır herkeste vay be yeniliklere bak der. Hay sizin yaptığınız yenilikleri seveyim. :D :angry:

• Beğen
Tepkiler: turancen
djhiguramos

djhiguramos

Üye
openjdk ya geçiş var son kullanıcıyı etkilemese de geliştiriciler için önemli , ama insanların beklentisi ui de yenilik olsun şeklinde.

turancen

turancen

Üye
Para var işin içinde hiçbir yenilik getirmese bile göz boyayacaklar. Dünden bu yana bakıyorum sağda solda öyle aman aman bir şeyler yazmıyor. Bildirim çubuğuna daha çok simge eklenebilecekmiş müthiş bir yenilik olmuş :D

Froyo'dan bu yana android kullanıyorsanız bilirsiniz ki her sürümden önce şöyle performans verecek, çok iyi pil süreleri alacağız bir önce ki sürüme göre %30-40 daha verimli bir sürüm ile geliyoruz diye yıllarca aynı teraneyi dinledik. Donanım canavarı kullananlar için performans kısmı sıkıntı yaratmıyor ama hala pil kısmı sürünüyor. Orta seviye cihazlar kullananlar için hem performans sıkıntı hem pil hala berbat.

Biz bunları diyoruz yarın bir gün Android 7.0 için bir changelog (yenilikler listesi) yayınlanır herkeste vay be yeniliklere bak der. Hay sizin yaptığınız yenilikleri seveyim. :D :angry:
Benim tek sevindiğim yanı ise, google playde olan oyun ve uygulamarın çoğu android 2.3 sürümü ve üstünde bir sürüm istemesi, inşallah bunları gidipde android 4 yada 5 gibi sürümlere çekmesinler :D yoksa android dünyası bir anda biter.

• Beğen
Tepkiler: Sarangni
Sarangni

Sarangni

Üye
openjdk ya geçiş var son kullanıcıyı etkilemese de geliştiriciler için önemli , ama insanların beklentisi ui de yenilik olsun şeklinde.

Geliştiriciler için yenilik gelmesi çok güzel bir şey. Bu bizileri de etkileyecektir. Dalvik kullanırken çok şeyin sebebi stabillik, ram kullanımının buradan kaynaklandığını sistemsel yüklerin ART ile daha iyi olacağı söyleniyordu ama ART ile de ne kadar bir değişim yakaladı ki. Kullanıcı noktasın da yine ram ve pil sorunları hala devam ediyor. Tabi mutlaka bir çok değişikliği yakaladıklar ama çok etkili olmadı. Son kullanıcı daha çok görsellik tabanlı düşünüyor. Dediğiniz gibi Uİ değişsin menüler değişsin, farklı animasyon atraksiyonları olsun gibi şeyler bekliyor ki bu da hakları. Ben androidin bir durağanlık yaşadığını düşüyorum ciddi anlamda. Bakalım bunu nasıl aşacaklar ya da aşabilecekler mi?

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
    Konu Sahibi
yeni görüntüler ayarlar sayfası bu şekilde görünecek

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye

Ooooo yeniliğe bak be . Data counter gelmiş alkışşşş.

Emre

Üye
Android N gümbür gümbür geliyor.

PrisonerMacTavish

PrisonerMacTavish

Üye
Köklü değişiklik yok android duraksadı görsel değişiklik var sadece yazık kendini bitiriyor Android

kralberk13

kralberk13

Üye
batsada arkasındayız mücadeleye devam diyorum
android google kaynaklı kolay kolay batmaz

Koradam

Üye
Zaten Android 4 den 5 e geçerken görselliği değiştirdiler. Android 5 den 6 ya geçtiler yine görsel sabit e android 7 Geliyor görsel tıpa tıp aynı.Bence Android 5.1.1 den Android M veya N e geçmek için bir sebep yok.

byAndroid

byAndroid

Üye
bu güncellemelerden en iyi yararlananlar android one ve nexus serisi . Diğer firmalara yazık gerçekten

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Android M ile google çok büyük başarı elde etti
uzun vadeli kullanımda ciddi becerileri olduğu gerçek
N ile M arasında fark görsel olarak çok özel bir değişiklik olmasa bile sistem yaması olarak düşünmek gerek
Tahmin ediyorum ki bu hızla google win7 yi yakaladı.

kralberk13

kralberk13

Üye
Android M ile google çok büyük başarı elde etti
uzun vadeli kullanımda ciddi becerileri olduğu gerçek
N ile M arasında fark görsel olarak çok özel bir değişiklik olmasa bile sistem yaması olarak düşünmek gerek
Tahmin ediyorum ki bu hızla google win7 yi yakaladı.
dediğine katılarak win 10 yakalar ilerleyen güncellemelerde

zencibitc

zencibitc

Üye
benim gözümde M ve N lolipop un ve ART ın düzeltme güncellemesi. keşke yeni isim vermesede çok bişeey beklemesek. şahsen Xperia Z2 kullanıyorum 4.4.4 kullanıyorum çok memnunum.

kralberk13

kralberk13

Üye
birnevihaklısım isim verince beklentiler oluyor isim verincede kendisini gösteriyo ama bilmiyorum

Murat.Demir

Murat.Demir

Üye
söylenilenler gibi bir kaç düzeltme yeni görünüm dışında pek bir değişiklik yok kitkat kullanıyoruz hala :ehe

Takipçi Satın Al

Üst Alt