Telefon Tavsiyesi Sony Xperia Z5 Alacağım

Sponsorlu Bağlantılar

byAndroid

byAndroid

Üye
Hiç bişeyi denememe gerek yok. Donanım haberde telefonu kullananlar yalan söylüyor da sen doğru söylediğini mi sanıyorsun? Koskoca firmalar bilmiyorlar demi batarya ömrünün kisalacagini (saçmalık). Eee sen diğer cihazlara demiyor musun aynı tasarım aynı tas aynı hamam. Zserisi ne farklı mı? Snapdragon 820 ile quick charge 3.0 geldi. Konu sahibinde burdan sesleniyorum. Yeni bir cihaz almanız daha iyi yani Snapdragon 820 li. 3-4 saatte dolan bir telefon istemezsiniz sanırım.

Invoke

Invoke

Üye
Ben olsam ben de S810'lu cihaz almazdım. İlk çıktığında da almazdım hele şimdi hiç almam S820'ler tanıtılmışken.

0MG90

0MG90

Üye
Aynı şeyleri söyle dur. Cidden vakit kaybısınız.
Konu sahibi gider inceler öyle alır. Benden bu kadar.

legolas29

legolas29

Üye
Z5 serisinde bakır boru var fazla ısınmasını engelliyor. Bence bilgisi olmayan yazmasın şu konuya.
Hocam git eline al biraz takıl anlarsın . Bakır boruya filan bakmıyor bu iş 810 dan şikayet etti herkes sebebi bıydu . Adamlar o yüzden kıllanmadı birtek Sony de var belki de

byAndroid

byAndroid

Üye
Aynen bakır boruya bakmıyor bu tarz şeyler. Kullanıcıyı kandırmak için ortaya atılan bişey işe yarıyor mu? Bence yaramıyor ki diğer cihazlara göre daha çabuk ısınıyor ve yakıyor. S6 kullanan ısınmadan söz etmez işlemci sağolsun. G4 kullanan da öyle çünkü plastik +deri var daha az hissettiriyor. Snapdragon 810 gerçekten sorunlu ki. Z5c 720p ekranla bile aşırı ısınan bir cihaz ve bu yüzden gerçekten pil performansını z3c den daha iyi olmasını beklerdim ki o da Snapdragon 810 dan nasibini almış z3c ekran süresine yaklasamamistir.
Bu arada Z5p hızlı şarj ile chip online incelemesine göre 2 saat 37 dk da full şarj olmaktadır. Örnek vermek gerekirse yeni GALAXY a7 3300 mah ile 1 saat 50 dk da şarj olmaktadır.

0MG90

0MG90

Üye
Hocam git eline al biraz takıl anlarsın . Bakır boruya filan bakmıyor bu iş 810 dan şikayet etti herkes sebebi bıydu . Adamlar o yüzden kıllanmadı birtek Sony de var belki de
Attığım mesajları tekrar oku.

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
Hiç bişeyi denememe gerek yok. Donanım haberde telefonu kullananlar yalan söylüyor da sen doğru söylediğini mi sanıyorsun? Koskoca firmalar bilmiyorlar demi batarya ömrünün kisalacagini (saçmalık). Eee sen diğer cihazlara demiyor musun aynı tasarım aynı tas aynı hamam. Zserisi ne farklı mı? Snapdragon 820 ile quick charge 3.0 geldi. Konu sahibinde burdan sesleniyorum. Yeni bir cihaz almanız daha iyi yani Snapdragon 820 li. 3-4 saatte dolan bir telefon istemezsiniz sanırım.

Sony xperia z5 premium 1 saat 45 dakikada doluyor
Yalan yanlış konuşmayın

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
isinma durumu herkesin kullanim sekline gore degisen bir durum. ben piyasanin lekelenmis telefonlarindan olan lg g3 kullaniyorum isinma falan olmuyor. QuadHD+S801AC.

size önerim sony e bulaşmayın

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
Z serisi dediğin nedir ki? Ne özelliği var? Hay yarabbim Z serisi sanki her modelinde farklı kasa tasarımıyla geliyor? Film mi çekiyorsun 4k ile işin ne? Yada 4k çekim yaparken telefonun birden kapanmasını mı istiyorsun :D boş işler bunlar. X performance de su gecirmezlik var. Tabi sony serisi ne kadar da sabıkalı olursa su geçirmezligi tartışılır :D. Kullanımda tabiki farketmezsin tabi ısınmayı görünce farklı anlarsın :) gerçekten uzun süreli kullanımda Snapdragon 800 bile 810 dan daha iyi bunu bil. G5 teki rejenarasyon hiç bir cihazda yokki büyük ihtimalle 2500 TL ile gelir ki Z5p ile 200 lira fark var. Her özelliğiyle ezer bunuda bil. S7 de öyle.
Bu arada z5 serisi premium da dahil parmak izi okuyucu sorunu vardır(Çin menşei telefonlar bile daha iyi okuyor)
Ve normalde fu ll hd çalışan ekran tabi öyle çalışıyor mu bilmem o batarya ya rağmen kötü bir ekran süresi vermektedir. Kasa ve ekran çok kolay cizilmektedir. Bunları göz önünde bulundur. Z5p donanım haberde herşey yazılmış kullananlar bunun yerine kesinlikle note 5 alın diyor. Ve hoparlör bi kısık bi yüksek ses veriyormuş kendi kendine kafasına göre ses değişiyormus. Bazen aşırı pil tüketiyormus kullananlar da anlamıyor neler olduğunu.
Kullanmadan konuşma batarya z3 ten iyi gidiyor

0MG90

0MG90

Üye
isinma durumu herkesin kullanim sekline gore degisen bir durum. ben piyasanin lekelenmis telefonlarindan olan lg g3 kullaniyorum isinma falan olmuyor. QuadHD+S801AC.

size önerim sony e bulaşmayın
Tabi tabi

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
gereksiz pahalı olduğunu düşündüğüm telefon. 4 k değil 14 k ekranı olsa batarya 3000 mah olduktan sonra kıymeti yok. isınacak olması da cabası. bir insan 3000 lira para veriyorsa bir telefona satış sonrası hizmetleri de adam gibi olsun ister. sony bu anlamda sorunlu.

Son düzenleme:
Murat Alper

Murat Alper

Üye
gereksiz pahalı olduğunu düşündüğüm telefon. 4 k değil 14 k ekranı olsa batarya 3000 mah olduktan sonra kıymeti yok. isınacak olması da cabası. bir insan 3000 lira para veriyorsa bir telefona satış sonrası hizmetleri de adam gibi olsun ister. sony bu anlamda sorunlu.
arkadaşım z5le beraber sony ısınma sorununu halletti senin lg g3 dediğin telefon kullanmadım ama internette yorumlarını okudum cayır cayır yanıyor diyorlar önce sorunları araştır sora cevap ver hem sen sony kullanma git lg kullan sen

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
arkadaşım z5le beraber sony ısınma sorununu halletti senin lg g3 dediğin telefon kullanmadım ama internette yorumlarını okudum cayır cayır yanıyor diyorlar önce sorunları araştır sora cevap ver hem sen sony kullanma git lg kullan sen
hangi telefonu kullanacagimi sana soracak değilim.anlayın öyle konuşun klavye başında çılgın atıyorsunuz sonra

neyse bu tartışma uzar hadi iyi forumlar size.

byAndroid

byAndroid

Üye
Sony xperia z5 premium 1 saat 45 dakikada doluyor
Yalan yanlış konuşmayın
Yazdik ya chip online süresine göre 2 saat 37 dk sürmüş. Sen o süreyi neye göre belirledin? Yanlışsa da onların yanlışı benim değil :D

Murat Alper

Murat Alper

Üye
lafını bilde konuş hadsiz burda senin karşında babanın oğlu yok yaşın kadar konuş

0MG90

0MG90

Üye
O ekran sürekli 4k değil. Git bi araştır.

Üst Alt