Bende de wp out ios in olacak inşallahEski cihazlar OUT yeni cihalar İN![]()
1520'nin çöp olması için daha çok var. Eski cihazlar resmi güncellemeyi aldıktan sonra Redstone yapılarını alabilecek. Zaten Redstone yapıları şu an önemli yenilik getirmiyor.Hayydiii beeehhh boş yere heyecan yapmışım, artık 1520'de çöp oldu galiba, ikidir pas geçiyor kel, haydi hayırlısı bakalım ...

Yeni nesil cihazlarla eski nesil cihazları eşitleyip beraber gidecekler sanırımBu açıklamayı kaç kere daha yazıcam bilmiyorum ama hadi bir kere daha yazayım.
Windows 10 Mobile Insider Preview Yapı 14267.1004 sürümü Windows 10 Mobile ile çalışan cihazlara verildi. Yani Yapı 14267, development branch dedikleri en erken sürümleri alan grup için yayınlandı. Windows Phone 8.1 cihazlar da Windows 10 Mobile güncellemesini aldıktan sonra development branch'a dahil edilerek Lumia 950, 950 XL gibi cihazlarla birlikte Windows Insider sürümleri almaya başlayacak.
Redstone için yok ama finalden önce eğer win10 ile ilgili insider için güncelleme verirlerse o gelir.Yani artık bizim için final sürüm gelene kadar da ön izleme yok
biz de buna tepki gösteriyoruz zaten. hem finali yayınlamıyorlar hem sonraki teknik önizlemeleri...Bu açıklamayı kaç kere daha yazıcam bilmiyorum ama hadi bir kere daha yazayım.
Windows 10 Mobile Insider Preview Yapı 14267.1004 sürümü Windows 10 Mobile ile çalışan cihazlara verildi. Yani Yapı 14267, development branch dedikleri en erken sürümleri alan grup için yayınlandı. Windows Phone 8.1 cihazlar da Windows 10 Mobile güncellemesini aldıktan sonra development branch'a dahil edilerek Lumia 950, 950 XL gibi cihazlarla birlikte Windows Insider sürümleri almaya başlayacak.
Abi içeriği okumadan şu oluyor genelde; Başlığı gör Ayarlar- Güncelleştirme ve güvenlik- Telefon güncelleştirmesi ve o buton "denetle"Bu açıklamayı kaç kere daha yazıcam bilmiyorum ama hadi bir kere daha yazayım.

evet MS heefleri farklı bknz Lumia 900 kullanıcılarına yarı yolda bıraktı şimdi sıra bizdeMs.ne yaptığını gayet iyi biliyor bence ,sadece bizim ve ms nin hedefi farklı,bizler diğer platformlarda olanları bize versin yeter diyoruz ama ms bunun yetmeyeceğini daha yenilikçi ve farklı olmaz ise tutunamayacağını biliyor (bkz.Windows mobile).onun için sabırlı olmamız ve ms ye güvenip beklememiz gerekiyor.şayet diğer platformlarda olanlar bana yeter diyen varsa kusura bakmasın![]()
"Seneye görüşürüz."Ocak'ta gelecek: Gelmedi
Şubat'ta gelecek: Gelmedi
Mart'ta gelecek: Bekleniyor...
2015 Sonu Kasım gibi denmişti ilk sonra Aralık oldu Ordan Ocak derken Şubat hala gelen bi şey yok en iyi ihtimal Mart gibi ama belki Nisan da olur bakmışsın Mayıs bile derler MS bu dünyanın kaplumbağa hızlı teknoloji ve YAZILIM DEVİ..??Ocak'ta gelecek: Gelmedi
Şubat'ta gelecek: Gelmedi
Mart'ta gelecek: Bekleniyor...
19 da verilmedi hocam diğer cihazlara. sadece windows 10 mobile final sürümü olan telefonlar için yayınlandı. sizlik, bizlik bir durum yok.Arkadaşlar ben 10586.107 nolu yapıyı L930'da kullanıyorum. Anladığım kadarıyla 20. yapı bize değil. Ama ben 19. Yapıyı da yükleyemedim. Anlatılan yöntemi denedim ancak olmadı. Güncelleme bulmadı. Tweaker yüklenmedi ben de root tool içindeki registry editor ile yaptım. Ancak dediğim gibi olmadı. Bilen bir arkadaş özelden detaylıca yazabilir mi acaba? Yada herkese faydalı olması amacıyla buraya da yazılabilir
19 da verilmedi hocam diğer cihazlara. sadece windows 10 mobile final sürümü olan telefonlar için yayınlandı. sizlik, bizlik bir durum yok.