Haber Sony’den yeni Xperia X Serisi akıllı telefon duyuruları geldi

Sponsorlu Bağlantılar

MAERKEK

MAERKEK

Admin
Sony yine geçmişinden gelen tasarımını az da olsa değiştirmiş. Ayrıyeten herkesin elinde bir sony olmalı sloganını sürdürmüş . Resmen paran varsa X Perfonmance yoksa XA alırsın demiş. Tasarım olarak da iyi fakat kamerayı neden yuvarlak yapıp sağa koyuyorsun ortaya koy şunu ve kenarları yumuşatarak ipad gibi yapmanın anlamı ne düz köşeli yap senin tasarımın daha da farklı olsun.

Eren_Jaeger

Üye
Sony yine geçmişinden gelen tasarımını az da olsa değiştirmiş. Ayrıyeten herkesin elinde bir sony olmalı sloganını sürdürmüş . Resmen paran varsa X Perfonmance yoksa XA alırsın demiş. Tasarım olarak da iyi fakat kamerayı neden yuvarlak yapıp sağa koyuyorsun ortaya koy şunu ve kenarları yumuşatarak ipad gibi yapmanın anlamı ne düz köşeli yap senin tasarımın daha da farklı olsun.
Düşüncelerine saygı duyuyorum ama 2016 yılında, 3 GB Ramle çıkan telefonu performans ürünü olarak görmüyorum :)

MAERKEK

MAERKEK

Admin
Düşüncelerine saygı duyuyorum ama 2016 yılında, 3 GB Ramle çıkan telefonu performans ürünü olarak görmüyorum :)
Bence önemli olan 3 gb ramle ne yapabildiğin arka planda çok ağır uygulamalar çalıştırıyorsa işe yarıyor demektir .Yoksa 2 mb ramli nokia da whatsapp 'ı arka planda çaıştırırken youtubedan video açar . Kısacası telefonun sınırlarını zorlamayı bilmeliyiz.

0MG90

0MG90

Üye
Kaç GB RAM isterdin? Vereyim oradan bi 8GB veya 12?
Windows 10 bile kaç GB RAM ile stabil çalışıyor hey Allah'ım...

Eren_Jaeger

Üye
Kaç GB RAM isterdin? Vereyim oradan bi 8GB veya 12?
Windows 10 bile kaç GB RAM ile stabil çalışıyor hey Allah'ım...
Yok hacı sen ordan bana bi "Antep Fıstıklı Künefe" yolla en güzeli. Salla telefonu filan :oke:

MAERKEK

MAERKEK

Admin
Ram olayını sistemle düşünmek lazım mesela win xp 256 mb ramla de çalışır. Bir telefon 1 gb ramla de çalışır stabil olarak fakat uygulama sayısı az olur 3 gb koyarsın daha çok uygulama çalıştırır

0MG90

0MG90

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Üst Alt