Tavsiye Güncelleme indirirken 801881d0 hatası

Sponsorlu Bağlantılar

kursatalpkaan

kursatalpkaan

Üye
    Konu Sahibi
Güncelleme indirirken 801881d0 hatası
Arkadaşlar ne yaptım ne ettim guncellemeyi yukleyemedim, 801881d0 hatası veriyor, bazen imdirirken veriyor bazende indirdikten sonra "indirildi fakat açılamadı" diyor. Formatda attım herşeyi yaptım olmadı 4gb boş yerim var şarj full hala olmuyor en az 10 defa bu hatayı aldım ne yapacağımı hiç bilmiyorum, wifi dede sorun yok ama olmuyor

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar ne yaptım ne ettim guncellemeyi yukleyemedim, 801881d0 hatası veriyor, bazen imdirirken veriyor bazende indirdikten sonra "indirildi fakat açılamadı" diyor. Formatda attım herşeyi yaptım olmadı 4gb boş yerim var şarj fu ll hala olmuyor en az 10 defa bu hatayı aldım ne yapacağımı hiç bilmiyorum, wifi dede sorun yok ama olmuyor

Bu hatanın zayıf veya sorunlu şebeke/wifi bağlantılarından kaynaklanabileceği yazıyor internette.
Farklı bir yerdeki wifi'ye bağlanıp öyle deneyin.

Ayrıca indirmeye çalıştığınız güncellemeden daha yeni bir sürüm olduğu anlamına da gelebiliyormuş.

kursatalpkaan

kursatalpkaan

Üye
    Konu Sahibi
Denedim 3 4 ayrı wifiden denedim, 8.1 i yuklemeye çalısıyorum baska nasıl bi yeni surumu olabilirki, yenisini almak için ne yapmak lazım ki yada

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
Nokia ya geri bildirim veya Windows Phone mağazasının resmi sitesinden arama çubuguna hata kodunu yazıp sorununa çözüm arayabilirsiniz.

Çaycı ile gönderildi.

saynesim

saynesim

Üye
Lamia 520 de aynı sorun vardı format attık ondan sonra güncelleme yaptık sorun çıkmadı

ErenMSC

Üye
Telefonu sıfırlamayı dene

saynesim

saynesim

Üye
Ayarlayabildinmi

kursatalpkaan

kursatalpkaan

Üye
    Konu Sahibi
Yok arkadaslar tekrar format atıp başka wifide denedim yine olmadı

skynet

Üye
Aynı sorunu bende yaşıyorum. Telefona 8.1 Cyan romunu kurdum ama Denim güncellemesini indirirken %15-20 lere geldiğinde hata veriyor (801881d0) Telefonu sıfırladım ama yine aynı :hmmm

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Telefondan güncellemek yerine, PC ile wprt ile flaşlamayı dene istersen. Ondan sonra da denime yükseltirsin.

skynet

Üye
Hocam zaten 8.1 cyan romunu kurdum ama güncellemelerden denim güncellemesini indirirken hata veriyor

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
O sorunu bende yaşadım. Amber sürümünden güncelleme ile Cyana yükselttim. Bi türlü denime geçemedim. Bende insider kurdum ilk yükleme yaptım wm 10 için denime hoş geldin yazdı.

afwerker

afwerker

Üye
Arkadaşlar sorunu ben çok yaşadım :) internetten kaynaklı. Vpn- hotspotshield kullanarak sorunu aşabilrisiniz :)

skynet

Üye
İnsider da işe yaramadı. Neyse sorunun sebebi yine SUPERONLİNE mış :destere: Modemi fabrika ayarlarına alıp + telefonu tekrar sıfırladım yine sonuç değişmedi bende gidip komşunun internetine (TTNeT) bağlanıp denedim sorunsuz bir şekilde kuruldu.
İyice ayar oldum bu SUPERONLİNE a en sonunda beni TTNet e geri döndürecek :grrr:
Arkadaşlar sorunu ben çok yaşadım :) internetten kaynaklı. Vpn- hotspotshield kullanarak sorunu aşabilrisiniz :)
Vpn- hotspotshield bunu telefona mı yükleyeceğiz ?

afwerker

afwerker

Üye
İnsider da işe yaramadı. Neyse sorunun sebebi yine SUPERONLİNE mış :destere: Modemi fabrika ayarlarına alıp + telefonu tekrar sıfırladım yine sonuç değişmedi bende gidip komşunun internetine (TTNeT) bağlanıp denedim sorunsuz bir şekilde kuruldu.
İyice ayar oldum bu SUPERONLİNE a en sonunda beni TTNet e geri döndürecek :grrr:

Vpn- hotspotshield bunu telefona mı yükleyeceğiz ?

Yada Hide.me sitesinden normal Vpn Ayarlayabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: skynet

Üst Alt