Haber Bu Android akıllı telefonun fiyatı sadece 12TL

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Bu Android akıllı telefonun fiyatı sadece 12TL
Ringing Bells’in yeni duyurduğu Freedom 251 akıllı telefon fiyatı ile şok ediyor…

Akıllı telefon pazarında özellikle üst seviyede büyük bir mücadele yaşanırken, 3.000TL, hatta 4.000TL seviyesinde cihazları görmekteyiz. Diğer taraftan ülkemizde giriş seviyesi modeller ise 500TL – 600TL seviyesinden başlamakta.

Diğer taraftan dünyanın en büyük akıllı telefon pazarları olan Çin ve Hindistan üzerinden ise nispeten daha düşük fiyatlı cihazlar farklı üreticiler üzerinden sunulurken, Hindistan üzerinden oldukça dikkat çekici bir akıllı telefon duyurusu geldi.

Ringing Bells tarafından resmi olarak duyurulan bu yeni akıllı telefon Freedom 251 adı ile gelirken, sadece 251INR (4$) yani yaklaşık 12TL fiyat etiketine sahip.

Cihazın teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, 4″ büyüklüğünde ve qHD çözünürlüğünde IPS dokunmatik ekrana sahip olan Freedom 251 akıllı telefon, 1GB sistem belleği içerirken, ayrıca 8GB dahili veri kapasitesi içermekte. Bu kapasite microSD kart desteği ile de arttırılabiliyor.

Freedom 251 akıllı telefonun arkasında 3.2MP kamera bulunurken, ön kamerası da 0.3MP çözünürlükte gelmekte. İşletim sistemi Google Android 5.1 Lollipop olarak belirlenirken, batarya ise 1.450mAh olarak konumlandırılmış. Ayrıca 3G, WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth, ve GPS diğer özellikleri olmakta.

Cihaz için kayıtların ise yarın itibari başlayacağını belirtelim…

Bu Android akıllı telefonun fiyatı sadece 12TL - MaxiCep

• Beğen
Tepkiler: bahtiyarus

kralberk13

kralberk13

Üye
çok komik fiyat burda yine 12 tl olmaz :D

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Vergiye Gömerler O Tilifonu :D

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Güzel Bişey Aslında Düşünsenize 2.Ele Satışa Çıkartıyorsunuz Adamı Döverler :D

skylinegti

skylinegti

Üye
Helal olsun adamlara ,demekki isteyince satabiliyorlar bu fiyatlara.Bizim sözde Türk malı telefon üreticileri görsünde örnek alsın.Ayrıca tasarımda harika olmuş...

yeumyang

yeumyang

Moderator
Bu cihaz kapış kapış gider stok sorunu yaşarlar

Murat Alper

Murat Alper

Üye
12 milyonsa vergilerle beraber 120 milyonu bulur :ehe :kop2:

MAERKEK

MAERKEK

Admin
Olacağı en fazla burda 200-250 lira al çoçuğuna kullansın . Sizin de paranız cebinizde kalsın :D

bahtiyarus

bahtiyarus

Üye
Biz türkiyeden alabilirmiyiz :'(

kralberk13

kralberk13

Üye
tr gelirse çok güzel fiyata denk gelir :D vergilerle

0MG90

0MG90

Üye
Aliexpress'te falan satılsa alırım direk :D

kralberk13

kralberk13

Üye
belki sunulur

0MG90

0MG90

Üye
Telefonun fiyatı 3.6 dolar bu arada

• Beğen
Tepkiler: bahtiyarus
serdar_gs

serdar_gs

Üye
İlginç. 4 dolara anca 2 çay içeriz herhalde 4 dolara o kadar malzemeyi nasıl toplarlar anlamadım.

SHS

SHS

Üye
5 tane sar Admin, evde yicem

• Beğen
Tepkiler: ANIL ve bahtiyarus
0MG90

0MG90

Üye
okudum görmedim sen diyince bi daha baktım yine göremedim :D
O zaman pardon :D Ben xhaber sitesinde okudum da :D
Orada öyle yazıyordu, normalde 50 dolarını falan devlet karşılıyor firma 4 dolara satıyor

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs
BRKTNL

BRKTNL

Üye
Tam bir f/p cihazı olur :alkis

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Bit fincan getirrmisiniz lütfen :ehe

Üst Alt