Google Play'a Uygulama Yükleme Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Fatih.33

Üye
    Konu Sahibi
Google Play'a Uygulama Yükleme Hakkında
Öncelikle hepinize hayırlı forumlar..

Google playa geçenlerde bir uygulama atmıştım. Daha uygulama reklamını falan yapmadan cartsız curtsuz güzel de tuttu. 2-3 günde 20 lira falan kazanmıştım. Hatta konum da burada var.

[GÜNCELLENDİ] İlk Müzik İndirme Programım 05.02.2016

Gelelim asıl soruya. Uygulamam Youtube videolarını mp3 e çevirmeye yarayan bi uygulama. Fakat lisans hakları yüzünden yayından kaldrıldı ve hesabım banlandı. :(

İlk sorum banlanma nedenim şunlar olabilir mi ?

1- İlk uygulamayı atarken açıklamaya cahilliğim sayesinde "Youtube" yazmıştım. Uygulamam askıya alındı lisans ihlali sebebiyle. Açıklamayı düzenledim youtubeyi kaldırdım tekrar yayınladım. Fakat ekran resimlerinde hala Youtube yazıyordu. Daha sonra zaten banlandım. Banlanma nedenim ekran resimleri olabilir mi ?

2- Uygulama içerisinde mp3 indirme dinleme tarzında açıklamalar vardı. Bunlar da google playda yasaklı kelimeler olabilir mi. Yalnız mp3 indirme dinleme üzerine google playde bi ton uygulama var. Onlar neden banlanmadı ?

3- Google play uygulamamı inceleyerek youtube üzerinden çeviri yaptığımı anlayıp banlamış olabilir mi ? Yani google play uygulamayı inceliyor mu ?

4- Youtube videolarını mp3 e çevirmek yasal olmayan bir işlem midir ? Ama sonuçta bunları yapan binlerce online site var ve onlara neden ceza gelmiyor yada kaldırılmıyorlar. Yasak olduğunu zannetmiyorum.

Bu soruların cevabını bulabilirsem uygulamayı tekrar atmak istiyorum üstteki hatalara dikkat ederek. Şimdiden ilginiz için teşekkürler.

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
4- Youtube videolarını mp3 e çevirmek yasal olmayan bir işlem midir ? Ama sonuçta bunları yapan binlerce online site var ve onlara neden ceza gelmiyor yada kaldırılmıyorlar. Yasak olduğunu zannetmiyorum.

google kurallarınca yasak olan bir işlemdir büyük ihtimal banlanma sebebin de bu

Fatih.33

Üye
    Konu Sahibi
Açıklama kısmına çeviri hakında hiçbirşey yazmadım hocam o zaman google uygulamanın apk sını inceliyor demek ki ?

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Açıklama kısmına çeviri hakında hiçbirşey yazmadım hocam o zaman google uygulamanın apk sını inceliyor demek ki ?

google botları elbette inceliyor uygulamaları yüzeysel olarak...

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Ya da şikayet edilmiş olabilir

Yani indiren birisi rapor etmiş olabilir

H0lligan

Üye
YouTube üzerinden çevirme yapıp indirdiği için ban yemişsiniz hocam, yasak bir işlem.
Ben de zaten nasıl oldu da ban yemediniz diye şaşırmıştım ilk gördüğümde. :ehe

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Şuan sitenin adını vermek kurallara uygun mu ? Bilmiyorum ama

Flvto diye bi youtube mp3 converter var

Uzun zamandır kullanıyorum ama
Son zamanlarda bazı müziklerde ilk 10-40sn sini çeviriyor

Sanırım google bu konuda telif halkalarını korumak için çalışmalar yapıyor

H0lligan

Üye
Şuan sitenin adını vermek kurallara uygun mu ? Bilmiyorum ama

Flvto diye bi youtube mp3 converter var

Uzun zamandır kullanıyorum ama
Son zamanlarda bazı müziklerde ilk 10-40sn sini çeviriyor

Sanırım google bu konuda telif halkalarını korumak için çalışmalar yapıyor
Sürekli YouTube API si güncelleniyor zaten. :ehe

Fatih.33

Üye
    Konu Sahibi
Uygulama elimde patladı desenize :D
Bunun bi çözümü yok ama dimi hocam mesela müzik çalar olarak atıp açıklamaya da programla ilgili şeyler yazmasam olur mu. sadece facebook instagram üzerinden gerçek reklamımı yapsam nasıl olur

H0lligan

Üye
Uygulama elimde patladı desenize :D
Bunun bi çözümü yok ama dimi hocam mesela müzik çalar olarak atıp açıklamaya da programla ilgili şeyler yazmasam olur mu. sadece facebook instagram üzerinden gerçek reklamımı yapsam nasıl olur
Olmaz.
Hatta o uygulamayı burada paylaşmanız da yasak normal de.
Bu tarz şeyler en iyi siteyle oluyor.
ClipConverter mesela o tarz bir site kurun, siteye android den girinece de dinlenebilsin soundcloud gibi tarayıcı arkaplandakyen felan da, amma ve lakin indirmeye basınca uygulamayı indirmesi gereksin ve oraya yönlendirsin.
Siteye ve uygulamaya da abartmadan reklam koyun, herkes istediğine ulaşır.

Edit: uygulamanın apk si muhakak siz de hala vardır oradan devam edin, apk olarak koyun siteye direk indirme yapılsın siteden apk olarak. Unutun yani Google Play Store olayını.

Son düzenleme:

Fatih.33

Üye
    Konu Sahibi
hocam clipconverterin uygulaması var ama play storede acaba onlar özel bi lisans mı alıyorlar :) birde reklamın getirisi ne kadar olur acaba

H0lligan

Üye
hocam clipconverterin uygulaması var ama play storede acaba onlar özel bi lisans mı alıyorlar :) birde reklamın getirisi ne kadar olur acaba
Çıkaracağınız işin kalitesine bağlı, Store dan yaptığım yorumu hatırlıyor iseniz o şart öncelikle.
Gözden kaçmış olmalı, şikayet edin hele bir bakalım ne oluyor. :ehe

Üst Alt