Fsclock ( saat ) türkçe full olarak sizlerle

Sponsorlu Bağlantılar

eragon

Üye
emeğine saygılar kardeşim

oves_tr

oves_tr

Üye
N70 e olur mu?

xxlaa

xxlaa

Üye
teşekkürler....

leiche

leiche

Emekli Yönetici
emeğine sağlık dostum

fanix

Üye
abimizde biraz agresiflik var galiba alışmalısın çilekeş bunlara sen okadar uraş millet teşekkür bile etmesin umarım n73 de çalışır. hepsinin adına ben teşekkür ederim.

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
abimizde biraz agresiflik var galiba alışmalısın çilekeş bunlara sen okadar uraş millet teşekkür bile etmesin umarım n73 de çalışır. hepsinin adına ben teşekkür ederim.
Sağolasın emeğin karşığı bi kuru teşekkür ama oda yok nedense n73 modelinde malesef çalışmaz...n73 tel s9.1 3rd dir yani diğerbölüm

Marasov46

Marasov46

Üye
sagol arıyordum buldum bakacam

kral18

kral18

Üye
teşekkürler çilekeş

fazo

fazo

Üye
kardeş ellerine sağlık türkçe olması çok güzel

ercan20

ercan20

Üye
eline sağlık...

__erhan__

Üye
teşekkurler kardeş saollasın

apolat

Üye
emege saygı çok saol çok güzel bir program allah razı olsun ama ekran koruyucu olarak göstermiyo neden ???????ne yapabilirim hepsini ayarladım saniyelerim var 1 dk ya ayarladım çıkmıyo ekran koruması olarak kullanamıyormuyum cvp bekliyorum k.i.b

xxyxy

Üye
Tam Aradıgım şey

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
emege saygı çok saol çok güzel bir program allah razı olsun ama ekran koruyucu olarak göstermiyo neden ???????ne yapabilirim hepsini ayarladım saniyelerim var 1 dk ya ayarladım çıkmıyo ekran koruması olarak kullanamıyormuyum cvp bekliyorum k.i.b
Ekran koruyucu yapabilmen için telin kendi e.koruyucusunu 1 saate al fsclock u açık bırak...

XMEN_43

XMEN_43

Üye
ellerine sağlık çok güzel olmuş haritaa (:))

EFeNDy17

EFeNDy17

Üye
harika olmuş saol

Üst Alt