Öneri sony xperia m4 aqua hafıza sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
sony xperia m4 aqua hafıza sorunu
sony xperia m4 aqua hafıza sorunu sorunu var bunu nasıl halledebilirim google playden biri uygulama ındırıyorum hafıza kartta direk nasıl yukleyebilirim inerken yardım edermısınız

0MG90

0MG90

Üye
Hafıza kartına yükleyemezsin bildiğim kadarıyla. Android 6 güncellemesinin gelmesini bekle. O zaman uygulamaları tamamen SD karta taşıyabilirsin.

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza kartına yükleyemezsin bildiğim kadarıyla. Android 6 güncellemesinin gelmesini bekle. O zaman uygulamaları tamamen SD karta taşıyabilirsin.
suan da taşıyabılıyorum ama tek sorun dırek olarak telefon yuklenmesi

0MG90

0MG90

Üye
suan da taşıyabılıyorum ama tek sorun dırek olarak telefon yuklenmesi
Şu an da taşınabiliyor ama hepsi değil yarısına yakını. Android 6 gelince diğerlerini SD karta taşırsın yer açılır, yüklersin.

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Şu an da taşınabiliyor ama hepsi değil yarısına yakını. Android 6 gelince diğerlerini SD karta taşırsın yer açılır, yüklersin.
direk sd kart yukleme olsa iyi olur

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi

suan sd tasıdıklarım

xqz5

Üye
hafıza da çok sorun yaşıyor musun ? Gönlüm bu telefona kaydı ama hafıza beni korkutuyor

byAndroid

byAndroid

Üye
Bu devirde 8 gb lı telefon çok sıkıntı. Almamanizi öneririm. Bende oyun bile yok 16 gb hafıza var. 9 gb dolu. Zaten 12gb kullanılabiliyor. Hafıza kartı işi de şöyle. Hiçbir şekilde kendi hafızan gibi verim alamıyorsun. Biraz karışık Android 6.0 da.

Emre

Üye
Android 6 ile uygulamalar hafıza kartına taşınabiliyor.

xqz5

Üye
Bu devirde 8 gb lı telefon çok sıkıntı. Almamanizi öneririm. Bende oyun bile yok 16 gb hafıza var. 9 gb dolu. Zaten 12gb kullanılabiliyor. Hafıza kartı işi de şöyle. Hiçbir şekilde kendi hafızan gibi verim alamıyorsun. Biraz karışık Android 6.0 da.
android 6.0 aldığında hafıza kartına uygulama taşıma olacakmış diye okudum bu durumda hafıza sorunu giderilmş olur mu? 840 tl fiyat çok uygun tek sorun işte 8gb. Egr 6.0 da hafzna kartna herşeyi taşıyablrsek 32gb ekstra kartla sorun çözuleblr yanılıyrmuyum? Pek anlamam ama:)
Android 6 ile uygulamalar hafıza kartına taşınabiliyor.
bu durumda hafıza kartı sorunu komple çözülecek midir ? Komple olmasa da minimuma inermı yani. Eger hafıza sorunu olmazsa kötü kameralı lenovap70 veya casper mia v1 almaktn kurtlcam.

xqz5

Üye
okuduğum yorumlarda millet pek ümitli değil hiç. Şimdi 6.0 kurulduğunda 1gb ustu oyun yukleyecek olsam direk hafza kartna indreblcem mi guncelleme ile? Her şey manidar güncellemeyi beklemek lazım galiba

byAndroid

byAndroid

Üye
Hocam şimdi bende Gm 4g var. Android 6.0.1 bak. Sende telefonu güncelledigin zaman açılışta soracak. Norma hafıza kartı olarak mı kullanılsın yoksa kendi hafızası olarak mı? Tabi lg Marshmallow güncellemelerinde böyle bişey sunmadi. Yani firma dan firmaya degisecek hafıza kartı kullanımı. Ama hafıza kartından kendi hafızan gibi verim alamazsın iyi hafıza kartı olması lazım en az class 10 o bile yetmez de. Oyunlar falan verimli çalışmaz. Sonra kendi hafıza şeklinde ayarladigin zaman hafıza kartı ni pc görmez yada başka telefona taktığın zamanda görmez vs. Öyle bahsedildiği gibi ahım şahım şeyi yok. Bazı şeylerden yine fedakarlık yapman lazım

xqz5

Üye
Hocam şimdi bende Gm 4g var. Android 6.0.1 bak. Sende telefonu güncelledigin zaman açılışta soracak. Norma hafıza kartı olarak mı kullanılsın yoksa kendi hafızası olarak mı? Tabi lg Marshmallow güncellemelerinde böyle bişey sunmadi. Yani firma dan firmaya degisecek hafıza kartı kullanımı. Ama hafıza kartından kendi hafızan gibi verim alamazsın iyi hafıza kartı olması lazım en az class 10 o bile yetmez de. Oyunlar falan verimli çalışmaz. Sonra kendi hafıza şeklinde ayarladigin zaman hafıza kartı ni pc görmez yada başka telefona taktığın zamanda görmez vs. Öyle bahsedildiği gibi ahım şahım şeyi yok. Bazı şeylerden yine fedakarlık yapman lazım
açıklama içn tşkler. Telefn yuksk alanlı oyunları kaldırmasa da oynamasam sorun etmem ama telefon kaldırırkn hafza yok dye oynayamazsm can skntsı yapar en iyisi bulaşmamak sanrm. 2 seçenk kalyr bana o zaman kameradan feragat edip lenva p70 yahut guvenmesem de caspr via m1 almak

byAndroid

byAndroid

Üye
Lenovo nun kamera çok kötü diyorlar. Yani o fiyata tt175, huawei ascend g7, galaxy j5, m2 note alınabilir. Casper önermem ama

Emre

Üye
Elephone p8000 bence fiyatına göre çok iyi.

goldmobile

goldmobile

Üye
çeşitli yöntemlerle hafıza kartından istediğin kadar telefon hafızasına katılabiliyor diye biliyorum

xqz5

Üye
goldmobile

goldmobile

Üye
açıkcası ben hiç denemedim ama internetde deneyip video koyanlar var ben de ola bileceğine inanıyorum aslında bi telefona uyqulamaya çalıdım oldumu olmadımı bakmadım sonra bıraktı ama sen hafıza sorununu kafaya koyduysan deniye bilirsin en azından

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
hafıza da çok sorun yaşıyor musun ? Gönlüm bu telefona kaydı ama hafıza beni korkutuyor
Hafıza dışında hiç bir sorunu yok tavsiye ederım hafıza sorununa Android 6 ile sorun olmayacak deniyor da bakalım nekadar dogru

Üst Alt