Öneri xperia z5 alıp almama konusunda kararsızım yardım acil

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iphonedoocu

iphonedoocu

Üye
Benim kıytırık bilgime laf edene burda herşeyi derim öncesini de sonrasını da katarım. Hayır madem ben alay ediyorum sen benim Gm ye niye laf atiyon onu söylesene. Resmen çelişkisin ya. Evet tüm sony kattım. Çünkü biri yeni sony model telefon alıyor ilk dediği şey kamera 20 mp gibi değil ya diyor. Millet aldanmış Megapixele iyi bişey bekliyorlar sonuç hüsran burda m5 inden tut Z ye kadar olan telefonlar bazı rakiplerinden geri kalıyor(bak kötü demiyorum rakiplerine oranla dahaa kötü) bu da kullanıcıyı tatmin etmiyor . Diğer cihazlarda sony sensörü kullanıyor onlar niye daha iyi düşündün mü? Konuyu buraya getiren de sensin. Alay ettiysem de sanane. Konu sahibi gereken şeyleri söyledi. Sana laf bile düşmez burda. Senden başka karışan var mı bak etrafa
Aynen bazı arkadaşlar telefonlarda megapixele çok aldanıyor. İphone 6s in 16 mp kamerası sony z5 in kamerasından daha güzel. Hatta apple sony nin lensini kullanıyo. Bende anlamadım nasıl sony den daha kaliteli oluyor :) fakat kamera yazılımı konusunda samsungu hiç sevmem ama gayet basarılı bu konuda.

baskahmet

baskahmet

Üye
Byandroıd sen ne kadar cırkef bırısın. Ulan adam z5 almıs kendısı kotu yanını yazıyo. Sen eheheheheh yazıyosun adamlık mı bu? Bı hayırlı olsun dıyecegıne neler yazıyorsun. O kadar telefon kullanmıssın bırsey ogrenememıssın. Barı bı hayırlı olsun de, ondan sonra elestırını yap. Forum burası, ınsan kotu yanlarınıda ıyı yanlarınıda yazacak ve sen buna saygı duyacaksın. Ama senın yazdıgın saygı duyulacak gıbı degıl. Gıt ılk once konusmayı elestırı yapmayı ogren;)

• Beğen
Tepkiler: zencibitc
3onur5

3onur5

Üye
0MG90

0MG90

Üye
808 ve 1020 bunlar kıyaslanabilirde sayılacak diğer telefonlar hangileri xperia z5 mi iphone 6s mi ?
Sadece son model telefonlar değil. Ondan önce çıkmış bir sürü telefon var akıllı veya akılsız (symbian).
Aynen bazı arkadaşlar telefonlarda megapixele çok aldanıyor. İphone 6s in 16 mp kamerası sony z5 in kamerasından daha güzel. Hatta apple sony nin lensini kullanıyo. Bende anlamadım nasıl sony den daha kaliteli oluyor :) fakat kamera yazılımı konusunda samsungu hiç sevmem ama gayet basarılı bu konuda.
iPhone 6S'te 12MP kamera var.

kralberk13

kralberk13

Üye
    Konu Sahibi
@0MG90 Android 6 da kamera sorunu çözülürmü
ve video

legolas29

legolas29

Üye
Sony nin bu en son çıkan z5 te kamerada optik görüntü sabitleyici yok.Bu video çekerken ciddi fark yaratıyor ama kameranın kalitesini de değiştiriyor ayrıca.Noise ve grenn gibi şeyler daha çok oluyor.Ve daha çok ışık alıyor olunca sonuç: o kadar para verip amiral gemisine optik görüntü sabitleyici olmaması çok kötü.Ayrıca s820 beklemeliydiniz bence :S ama HAYIRLI OLSUN GÜLE GÜLE KULLANIN
Ehehehehe sony kamerası her zaman öyleydi :D hayırlı ve geçmiş olsun
Ne alaka hocam ya .Sony dünyaya lens ve kamera satıyor.Bi eline al öyle konuş. ayp :bangin:: ?

byAndroid

byAndroid

Üye
Ehehehehe sony kamerası her zaman öyleydi :D hayırlı ve geçmiş olsun
@baskahmet ne yazıyor burda konuyu baştan aşa okudun mu? Git kendi konunda m4 aqua nla ilgilen. Yaza kadar ne telefonlar çıkar. Git al aquani. Sanane bilader. Yada g4 beat al. Konu sahibi görmüyor mu yazdıklarımı. Avukat mısınız nesiniz. Hepte konularına muhalefet olduklarım ters tepki veriyor.

@legolas kendin diyorsun ois yok, gece çekimlerinden aşırı kumlanma vs. Bi sürü şey var rakiplerinden geri kalıyor s6 ve g4 ten. Her tarafa sensör dağıtan bi firma. Kendi sensöründen kullanamadiktan sonra.

legolas29

legolas29

Üye
@baskahmet ne yazıyor burda konuyu baştan aşa okudun mu? Git kendi konunda m4 aqua nla ilgilen. Yaza kadar ne telefonlar çıkar. Git al aquani. Sanane bilader. Yada g4 beat al. Konu sahibi görmüyor mu yazdıklarımı. Avukat mısınız nesiniz. Hepte konularına muhalefet olduklarım ters tepki veriyor.

@legolas kendin diyorsun ois yok, gece çekimlerinden aşırı kumlanma vs. Bi sürü şey var rakiplerinden geri kalıyor s6 ve g4 ten. Her tarafa sensör dağıtan bi firma. Kendi sensöründen kullanamadiktan sonra.
Kardeşim sen bi eline sony z5 kamerası al aynı yerin fotoğrafını iphone6s ile çek tamammı. Gereken ayarları yap ama (çünkü şu an yazılımsal eksisklik var olabilir de düzeltilir o sony için) bak bakalım hangisi daha iyi pc ye at tamam mı.Ben zaten bişey demedim ki sadece sony i savundum eksik yönünü de söyledim olay bu demekki satış politikası adamlar Mal mı? 4k ekran kullanıyor bi ois kullanmayacak.Vardır bi tirreği. Ama hala süper bu da bi gerçek.Çekemeyenler anten taksın bro olay bu. :spr:naughty:

byAndroid

byAndroid

Üye
Kardeşim sen bi eline sony z5 kamerası al aynı yerin fotoğrafını iphone6s ile çek tamammı. Gereken ayarları yap ama (çünkü şu an yazılımsal eksisklik var olabilir de düzeltilir o sony için) bak bakalım hangisi daha iyi pc ye at tamam mı.Ben zaten bişey demedim ki sadece sony i savundum eksik yönünü de söyledim olay bu demekki satış politikası adamlar Mal mı? 4k ekran kullanıyor bi ois kullanmayacak.Vardır bi tirreği. Ama hala süper bu da bi gerçek.Çekemeyenler anten taksın bro olay bu. :spr:naughty:
Iphone 6s demiyorum. İphone u katmadim bile. G4 veya ya s6 hadi birde V10 ve note 5 ide katayim. Kim iyi çekiyor sence z5 mi!

legolas29

legolas29

Üye
Iphone 6s demiyorum. İphone u katmadim bile. G4 veya ya s6 hadi birde V10 ve note 5 ide katayim. Kim iyi çekiyor sence z5 mi!
Şundan eminim s6 almadım elime ama g4 ten kesinlikle iyi.Note 5 de almadım. Ama çok ta geri kalır yanı kalmaz bence .Ama sonuç için tabiki denemek lazım.

kralberk13

kralberk13

Üye
    Konu Sahibi
Ne sorunu var onu yazar mısın? Sanki VGA kamera var gibi yazıyor herkes.
kamera ve video güzel çekmiyo acaba arkasındaki jelatindenmi kaynaklanıyo çıkartmadım yada özel ayarlarımı var

zencibitc

zencibitc

Üye

sana gelen eleştirilerin hepsini telefon olduğunu zannediyosun kardeşim. öyle millte sen git şununla ilgilen falan diyemezsin kafana esince cevap bulamayınca sanane diyosun. o adamın bu konuyla ilgilenmsinden sanane ? bana çelişki diyosun kendin ne dediğin belli değil. bu arada tamam 20 küsür megapixel değil ama vga da değil. @byAndroid yaşını merak ediyorum :)

• Beğen
Tepkiler: legolas29
0MG90

0MG90

Üye
kamera ve video güzel çekmiyo acaba arkasındaki jelatindenmi kaynaklanıyo çıkartmadım yada özel ayarlarımı var
Arka kısımdaki jelatin duruyorsa çıkarsana herhalde kötü gözükür öyle

kralberk13

kralberk13

Üye
    Konu Sahibi
ama kılıf almadık alıp öyle çıkartiyim bişey mişey olur
mazallah

0MG90

0MG90

Üye
ama kılıf almadık alıp öyle çıkartiyim bişey mişey olur
mazallah
Bişey olmaz çıkar. Yine de sonra git bi silikon kılıf al.

Z5 serisinin kamerasına laf atanlara da şunu atayım
iPhone 6S kontrast olarak biraz daha iyi (videoda) ama seste Z5'i kimse geçemez

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

byAndroid

byAndroid

Üye
Tabiki çıkar tüm sorun hallolcak bence. Bi de o kabarcık falan yapmıştır belki. Çıkar sonucu öyle yaz. Cizilmez merak etmem bişey olmaz.

kralberk13

kralberk13

Üye
    Konu Sahibi
hafif kaldırdım harika çekiyo kılıf alınca kaldıercam nasıl olsa şuan kamera çekmiyorum

byAndroid

byAndroid

Üye
Sorun bu kadar basitmiş. Konuya bu kadar tartışmaya bile gerek yoktu.

kralberk13

kralberk13

Üye
    Konu Sahibi
ya nerden bilelim aklıma geldi içine girdik tartıştık kusura bakmayın
kimin aklına geldiki kaldır dediki

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt