iphonedoocu
Üye
Aynen bazı arkadaşlar telefonlarda megapixele çok aldanıyor. İphone 6s in 16 mp kamerası sony z5 in kamerasından daha güzel. Hatta apple sony nin lensini kullanıyo. Bende anlamadım nasıl sony den daha kaliteli oluyorBenim kıytırık bilgime laf edene burda herşeyi derim öncesini de sonrasını da katarım. Hayır madem ben alay ediyorum sen benim Gm ye niye laf atiyon onu söylesene. Resmen çelişkisin ya. Evet tüm sony kattım. Çünkü biri yeni sony model telefon alıyor ilk dediği şey kamera 20 mp gibi değil ya diyor. Millet aldanmış Megapixele iyi bişey bekliyorlar sonuç hüsran burda m5 inden tut Z ye kadar olan telefonlar bazı rakiplerinden geri kalıyor(bak kötü demiyorum rakiplerine oranla dahaa kötü) bu da kullanıcıyı tatmin etmiyor . Diğer cihazlarda sony sensörü kullanıyor onlar niye daha iyi düşündün mü? Konuyu buraya getiren de sensin. Alay ettiysem de sanane. Konu sahibi gereken şeyleri söyledi. Sana laf bile düşmez burda. Senden başka karışan var mı bak etrafa
fakat kamera yazılımı konusunda samsungu hiç sevmem ama gayet basarılı bu konuda.
hayırlı ve geçmiş olsun