Yardım Sony z ultra yeşil çizgiler

Sponsorlu Bağlantılar

scriptr

Üye
    Konu Sahibi
Sony z ultra yeşil çizgiler
arkadaşlar sony z ultra kullanıyorum.
güç düğmesine basıp tuş kilidini açmak istediğimde ekran yeşil çizgiler beliriyor ve daha sonra görüntü geliyor. başka da bir yerde yapmıyor. sizce yazılımsal mı yoksa donanımsal mı ?

hatta internette video bile buldum.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Kullanırken sorun çıkarmayıp güç tuşu ile bu hale gelliyorsa sanırım donanımsal bir sorun var :hmmm

• Beğen
Tepkiler: scriptr

scriptr

Üye
    Konu Sahibi
ya o değilde telefonu ben ikinci el almıştım. azönce güncellemek istediğimde hata verdi. içine sonradan rom atılmış. sanırım romdan kaynaklanan bir problem. ki inşAllah öyledir :D

Kayahan14

Kayahan14

Üye
romdansa hiçbişey olmaz :D

• Beğen

scriptr

Üye
    Konu Sahibi
orjinal rom nerden bulabilirim beni yönlendirir misiniz :)

Kayahan14

Kayahan14

Üye
google a orjinal rom yazarsan çıakr galiba :D

fnldstntn

Üye
orjinal rom nerden bulabilirim beni yönlendirir misiniz :)
İlk olarak Xperiafirm kullanarak orjinal yazılımı indirmen gerek ardından Flashtool ile yükleyeceksin. Ayrıntılı kullanımlarını googleda arayıp bulabilirsin.

by43

Üye
Z1compact ta buna benzeyen bir sorun yaşamıştım. Yeni rom işe yaramazsa ekranında problem var. Ekranda dikey yada yatay çizgiler belirirse ekran sorunu işareti oluyır. bazen düzelebiliyor ama ekran değişince sorun kalmıyor.

• Beğen

scriptr

Üye
    Konu Sahibi
Z1compact ta buna benzeyen bir sorun yaşamıştım. Yeni rom işe yaramazsa ekranında problem var. Ekranda dikey yada yatay çizgiler belirirse ekran sorunu işareti oluyır. bazen düzelebiliyor ama ekran değişince sorun kalmıyor.

maalesef düzelmedi. arada bir yapıyor. ve artık arama ekranındaykende yapmaya başladı. fakat fark ettiğim birşey var. telefon sıcakken yapmıyor. telefon soğukken yapıyor. sanırım donanımsal ama garanti bitmesine yakın gönderecem. şimdilik memnunum

Üst Alt