Demek ki müziği durdurma butonu koymayı akıl edebilmek için ıphone kullanması gerekiyor . Biz de bu adamların ürettiği telefonları alıyoruz .
İphone değil de birtane N8 kullansaydılar daha iyi olurdu,otg,usb,dns vs.bütün alfabeyi yaz işte
Ertürk'e kesinlikle katılıyorum.
Böyle bir bahane olamaz.
Günlük hayatında iphone kullanıp bütün işlerini rahatlıkla halledeceksin, işlem ve uygulamaların konforunu süreceksin; kendi sistemini ve telefonunu da ofise gittikçe kahve yudumlarken 3-5 saat boyunca test ve yazılım geliştirme amaçlı kullanacaksın. Ne ala memleket! Soran olursa da, diğer sistemleri test edip gözlemliyorum dersin! Heee canım yıllardır diğer sistemleri gözlemekten, kendi sisteminizde bir arpa boyu yol zar zor aldınız.
Şimdi tuzu kurulara sormak gerekmiyor mu: O zaman ne diye kendi telefonunuzu üretip satıyorsunuz? Yazık değil mi o kadar para verip o yarım yamalak sistemli telefonları günlük hayatında kullanmaya çalışan milyonlarca insana... Eğer böyle yapacaksan hiç telefon üretme bari... Ofisinde kahve yudumlayarak birkaç saatlik testle kaç yıl sonra(!) tamamlarsan o zaman yayınla sistemi ve o zaman sat telefonları... Sen günlük hayatında iphone keyfi sürerken, onca insan senin sistemindeki eksiklikler ve sıkıntılarla senin telefonlarını eziyet çeke çeke günlük olarak kullanıyor yada kullanmaya çalışıyor. Malesef herkesin yedekte bir iphone'u yok. Oysa çok değil, şöyle 1 ay kendi sisteminizi günlük rutin hayatınızda günlük ihtiyaçlarınız için kullansanız; hemen göreceksiniz yolun neresinde olduğunuzu ve sisteme nelerin bir an önce getirilmesi gerektiğini... Eğer böyle yapsanız, çok değil 3 ayda adam edersiniz sistemi. Ama kendi sisteminizi evdeki hayatınızda günlük işlerinizde test etmek sizin bile işinize gelmiyor değil mi? Eee o zaman aceleniz ne, satmayın, yazık etmeyin bunca insana...
Her neyse, ben Lumia 920'yi kardeşime verdim şu an başka bir sisteme geçiş yaptım. W10M'nin diğer sistemlerle rekabet edebileceğine kanaat getirdiğim zamana kadar da geri dönmeyi düşünmüyorum (Ki gidişat 2016 sonlarından önce bunun pek mümkün olmadığını gösteriyor).
Yani Lumia 920 artık bir nevi benim yedek telefonum.
Ben de artık Satya Nadella'yım, Joe Belfiore'yim, Gabe Aul'um...
Keyfim yerinde, tuzum kuru... Günlük işlerimde kullanmadığım için sürecin sıkıntısı bana "tın"!
Lumia yedekte duruyor, arada gelişme oldukça kardeşimden alıp kısa süreli bakıyorum.
Günlük hayatımda ise diğer sistemin keyfi ve konforu içindeyim.
Toparlayacak olursak, MS bu anlayışını değiştirmedikçe ve kendi mobil sisteminin üzerine titreyip süreci hızlandırmadıkça bu işin sonu iyi görünmüyor. Umarım Redstone süreci sonunda istenen seviyeye ulaşırlar. Ancak mevcut yavaşlık karşısında sabretmek gerçekten zor.
Ben bu süre içerisinde diğer sistemlerden birini kullanan telefona geçtim. Bir şekilde içim rahat süreci uzaktan izliyorum. Peki ya geçecek durumu olmayan arkadaşlar ne yapsın. Onlara da sabır dilemekten başka çare yok gibi.
Şunu da açık yüreklilikle söyleyelim; W10M istenen seviyeye geldiğinde, diğer sistemlerden çok daha iyi olacak.
Lakin o gün ne zaman gelecek ve o zamana kadar nasıl sabredilecek, kaç kullanıcı kalacak bütün mesele o...
Güvenini zedeleyerek insanları kaybettikten sonra, geri kendine döndürmek çok zordur...
İnsanlar sizin "yazılım devi" olduğunuzu bilerek, kendi sisteminizin üzerine titreyip kısa sürede zirveye çıkaracağınıza inanarak aldı telefonları... O güveni daha fazla törpülemeyin.