Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Windows 10 Mobile Yapı 10586.71 ekran görüntüleri de geldi sıcak sıcak. Hadi alın birer tane beklerken iyi gider :)

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, maydinmaydin, Esendağlı ve 1 kişi daha

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Windows 10 Mobile Yapı 10586.71 ekran görüntüleri de geldi sıcak sıcak. Hadi alın birer tane beklerken iyi gider :)

Yeni bir özellik olmayınca çokta bir anlamı olmuyor be abi :D

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
papakudioflu

papakudioflu

Admin
Windows 10 Mobile Xiaomi Mi 4 için yeni bir firmware güncellemesi yayınlandı. Giderilen sorunlar arasında dikkatimi çeken nokta ise listenin en altındaki "cihaz kapalı iken şarj olma sorunları çözüldü" maddesi oldu. :hmmm

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, maydinmaydin ve Esendağlı
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Windows 10 Mobile Xiaomi Mi 4 için yeni bir firmware güncellemesi yayınlandı. Giderilen sorunlar arasında dikkatimi çeken nokta ise listenin en altındaki "cihaz kapalı iken şarj olma sorunları çözüldü" maddesi oldu. :hmmm
Cihaz kapalı iken Şarj olmaya devam etmesi mi sorun olarak görülmüş..
Yoksa kapalı iken şarj olmaması mı çözülmüş..??
Malum, akıllı telefon üreticileri ve yazılım sahipleri bu konu üzerine pek çalışmıyordu..

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Joe de iphone kullanıyor... Vay arkadaş kendimi kirletilmiş hissediyorum :D
bu şunu gösterir,

bu adamlar çok profosyonel biz çok amatörüz.
yada
bu adamların yaptığı işe saygıları yok.
e doğal olarak damdan düşenin halini damdan düşen bilir. Bu adamlar wp kullanmadığı için bizim halimizi anlamalarını da beklemiyorum açıkçası.

Yalnız telefon ile ilgili birimin başındaki bir adamın haliyle wp kullanmasını beklerdir. Bu bence çok yakışıksız kaçıyor. Adam wp nin tepe noktasında ama gayet güzel iphone reklamı yapıyor.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, maydinmaydin ve bozkirdangelen
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
bu şunu gösterir,

bu adamlar çok profosyonel biz çok amatörüz.
yada
bu adamların yaptığı işe saygıları yok.
e doğal olarak damdan düşenin halini damdan düşen bilir. Bu adamlar wp kullanmadığı için bizim halimizi anlamalarını da beklemiyorum açıkçası.

Yalnız telefon ile ilgili birimin başındaki bir adamın haliyle wp kullanmasını beklerdir. Bu bence çok yakışıksız kaçıyor. Adam wp nin tepe noktasında ama gayet güzel iphone reklamı yapıyor.
Yakışıksız kaçmanın yanında;
Çirkin de kaçıyor..
Saygısızlık ta oluyor..
Böylesi kendi işine saygısız, yakışıksız davrananları, özensiz olanları 1 gün bile şirkette bırakmamak lazım..

bilalbilik

bilalbilik

Üye
Artık şu başlıkta 17. Yapı yayınlandı yazısını görmek istiyorum. ☺

• Beğen
Tepkiler: sahte_suhte
papakudioflu

papakudioflu

Admin
Windows 10 Mobile Yapı 10586.75 sürümü bu akşam yayınlanabilir. Ona göre hazırlıklarınızı yapın. Sonra yok ben görmedim duymadım durumları olmasın. :no:

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin, suyunsesi, 4MaGuS ve 2 diğerleri
Aybars1979

Aybars1979

Üye
Cihaz kapalı iken Şarj olmaya devam etmesi mi sorun olarak görülmüş..
Yoksa kapalı iken şarj olmaması mı çözülmüş..??
Malum, akıllı telefon üreticileri ve yazılım sahipleri bu konu üzerine pek çalışmıyordu..
kapalı iken şarja takınca açılıyor ya belki odur. Naparlarsa yapsınlar usbden şasjı düzeltisnlerde ister açılsın ister kapalı dursun isterse pil takılı değilken bile şarj olsun yeterki usb şarjı düzeltsinler bu yapıda hiç olmuyor başıma bela oldu.

Bruce Lee QQ

Bruce Lee QQ

Üye
Bu son yapıyı yüklesemmi 17. yapıyı gelince hmmm.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Windows 10 Mobile Yapı 10586.75 sürümü bu akşam yayınlanabilir. Ona göre hazırlıklarınızı yapın. Sonra yok ben görmedim duymadım durumları olmasın. :no:
71 den 75 e çıkmışız abi! hayır mı?

stockton

Üye
Bu son yapıyı aldığımız zaman final güncellemesi gibi mi olacak? Sadece firmware güncellemesine mi ihtiyacımız kalacak? Yoksa hem final, hem firmware mü alacağız sonra?

braayn

braayn

Üye
Önceden Microsoft & Nokia =
bir süre sonra Microsoft = ☺
ve bir süre sonra Microsoft =
daha daha sonra Microsoft =
şuanda Microsoft =

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Windows 10 Mobile ile satışa sunulan cihazlar yakında firmware güncellemelerini de Insider programı üzerinden alabilecek. İlk Lumia 950 ve Lumia 950 XL ile Başlıyor.

Takipçi Satın Al

Üst Alt