Antivirüs Eset Mobile Security & Antivirus v3.2.4.0 Premium

Sponsorlu Bağlantılar

SerdarCoruk

SerdarCoruk

Üye
    Konu Sahibi
Eset Mobile Security & Antivirus v3.2.4.0 Premium

ÜCRETSİZ ÖZELLİKLER
- Kullanıcı tarafından isteğe bağlı tarama
- İndirilen uygulamaları ve dosyaları tarama
- Karantina
- Anti-Theft [ SMS ile tetiklenen uzaktan kilitleme, Uzaktan siten çalma, GPS ile yer belirleme ve Uzaktan silme özellikleri ]
- Uzaktan destek
- USSD güvenlik açığı koruması
- Tablet dostu arayüz

PREMİUM ÖZELLİKLER
- my.eset.com web arayüzüyle Proaktif Anti-Theft
- Zamanlanmış tarama
- Şarjdayken tarama
- Otomatik güncellemeler
- SMS / MMS / Arama engelleme
- Cihazın önemli ayarlarını izleme
- Uygulama denetimi

PROAKTİF ANTI-THEFT ÖZELLİKLERİ
- my.eset.com ile entegrasyon ( Eset Smart Security ile korunan Android cihazlar ve Windows dizüstü bilgisayarlar için web arayüzü )
- Şüpheli durum ( Yanlış PIN / model girildiğinde veya yetkisiz SIM değişimi aldılandığında otonom eylem )
- Kamera Fotoğrafları ( Ön / Arka kameradan anlık çekim )
- Batarya Zayıf ( Cihazda batarya zayıf uyarısı aldılandığında, cihazın o anki yeri my.eset.com'a gönderilir. )
- Kullanıcının IP Adresi Detayları ( Cihaz kayıp olarak işaretlenmişse cihazın bağlandığı IP adreslerini listelenmesi. )

Gereken Android Sürümü : 2.3+
Dosya boyutu : 9.6 mb

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: celilcemre, mcyuda, hunter44 ve 4 diğerleri

Cicim

Cicim

Üye
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: OnLy7
SerdarCoruk

SerdarCoruk

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

Mr.Sun

Mr.Sun

Üye

• Beğen

sinekli34

Üye
Teşekkürler..

• Beğen

holagram

Üye
teşekkürler, emeğine salık.

• Beğen
sefai77

sefai77

Üye
TEŞEKKÜRLER :bigstar::tşk:

• Beğen
kralberk13

kralberk13

Üye

• Beğen
veliyavas

veliyavas

Üye
teşekkürler, emeğine salık.

• Beğen
BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Uzun süreli olan premium license kodu gitmiş dostum yenile yada kaldır :)

• Beğen
Sarangni

Sarangni

Üye
İki yıl ücretli versiyonunu kullandım. Birkaç defa virüs bulunmuşluğu var. Çok sessiz sedasız kendi halinde çalışan bir uygulama. Özellikle anti-thef kısmı oldukça iyi. Direk hesabınıza ekran kilidi hatalı girildiğinde bu işlemi yapan kişinin ön kameradan resmini çekerek atıyor. Şu anda 23 TL gibi bir fiyatı var. Geçen sene ki gibi 15 TL inerse hemen alacağım. :D

• Beğen
SerdarCoruk

SerdarCoruk

Üye
    Konu Sahibi
İki yıl ücretli versiyonunu kullandım. Birkaç defa virüs bulunmuşluğu var. Çok sessiz sedasız kendi halinde çalışan bir uygulama. Özellikle anti-thef kısmı oldukça iyi. Direk hesabınıza ekran kilidi hatalı girildiğinde bu işlemi yapan kişinin ön kameradan resmini çekerek atıyor. Şu anda 23 TL gibi bir fiyatı var. Geçen sene ki gibi 15 TL inerse hemen alacağım. :D

Kısa bir zaman kullanmıştım (1-2 hafta) telefonu veya Android'i ögrendikten sonra gerek kalmadi, satin almayi hiç düşünmedim lisansi var zaten internette. Bence* diğer antivirüslere göre çok daha iyi ve üstelik stabil telefonu kasmiyor :`)

Sarangni

Sarangni

Üye
Kısa bir zaman kullanmıştım (1-2 hafta) telefonu veya Android'i ögrendikten sonra gerek kalmadi, satin almayi hiç düşünmedim lisansi var zaten internette. Bence* diğer antivirüslere göre çok daha iyi ve üstelik stabil telefonu kasmiyor :`)

Beğendiğim parasını hak eden uygulamaları genel de satın alırım. İçin de ciddi emek var çünkü.

• Beğen
Tepkiler: OnLy7 ve Ozan
BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Ben uzun zamandır kullanıyorum.Telefonun çalınma kaybolma riskine karşı yapılan anti-theft özelliği çok gelişmiş.En çok işe yarayan kısmı SMS ile kontrol edilebilmesi.Nete bağlı değilse bile iiş görüyor

• Beğen
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye

• Beğen

Üst Alt