Yardım Nav bar ı açınca

Sponsorlu Bağlantılar

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
Nav bar ı açınca
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Sonuç bu.
Nav barı DroidEdit den Build.prop u açıp "qemu.hw.mainkeys=0" kodunu en alt satıra ekleyerek açtım normalde kapalı. Build.prop un izinlerindd değişiklik yaptığımda sonuç değişmiyor.

Ekli dosyalar

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
neden bahsettiğin anlaşılmıyor aga biraz daha açık yaz

snapdroid

snapdroid

Üye
O adam resmini çıkıyor valla bende iyi anlamadım. Yoksa şeffafmı? Hee sanırım orada bi boşluk var. Bu büyük ihtimal ROM ile ilgili. ROM zaten desteklemiyordur. Bide sen açınça öyle olmuş. Bence o boşluğu kolay kolay engelleyemezsin.

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
Galeri mesaj telefon gibi gerekli uygulamaların simgelerine bakarmısın ?
İzin dediğimde root dosya yöneticilerinde bulunan permission lar yani şu
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

neden bahsettiğin anlaşılmıyor aga biraz daha açık yaz
O adam resmini çıkıyor valla bende iyi anlamadım. Yoksa şeffafmı? Hee sanırım orada bi boşluk var. Bu büyük ihtimal ROM ile ilgili. ROM zaten desteklemiyordur. Bide sen açınça öyle olmuş. Bence o boşluğu kolay kolay engelleyemezsin.
Adam resmi ? :kop2: duvar kağıdı yahu o.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: ghstr
snapdroid

snapdroid

Üye
Heee şimdi anladım 5dk bakınca. Abinin ikonlara dikkatli bakın.

• Beğen
Tepkiler: H0lligan
TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye

bknz :

aga bende onları soracaktım zaten :ehe normalde sistem dosyalarının izinleri RW-R-R olur ;)

• Beğen
snapdroid

snapdroid

Üye
Valla ben durumu tam farkettim tam yaziyom birden siz yorum attiniz.

• Beğen

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
ee çözümü olan ?

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
:kop: noldu la ? :kop:
dur dur söyleme bootloop dimi :ehe :kop:
1 kere download a girdi şuan daha girmiyor recovery desen o zaten yok gibi onun yerine format lama yeri çıkıyor oda açılmıyor ve demin pc okumada hata veriyordu ama şuan download a giremeden fw flash lamaya başladı. Özetle demek istediğim telefonuma ne yaptık ?

snapdroid

snapdroid

Üye
Navbar çok sıjıntı. Bende sırf deneme amaçlı build.prop navbar yapım dedim. Yeniden başlat diyince Wi-Fi açılmadı yenidencbaslat yeniden başlat halloldu

• Beğen

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
Navbar çok sıjıntı. Bende sırf deneme amaçlı build.prop navbar yapım dedim. Yeniden başlat diyince Wi-Fi açılmadı yenidencbaslat yeniden başlat halloldu
Aman diyim bari izinlerle oynama. :D :ehe
Demin bitti stock flash. ROOT da attım. Şimdi tekrar denemeyi düşünüyorum da başka fikri olan var mı ?

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Aman diyim bari izinlerle oynama. :D :ehe
Demin bitti stock flash. ROOT da attım. Şimdi tekrar denemeyi düşünüyorum da başka fikri olan var mı ?

arsız rahat bırak olm telefonu ne yapacan nav barı ? Gravity Box yükle ordan nav bar eklenebiliyor ayrıca istersen pie controls da ekleyebiliyorsun cihaza

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
arsız rahat bırak olm telefonu ne yapacan nav barı ? Gravity Box yükle ordan nav bar eklenebiliyor ayrıca istersen pie controls da ekleyebiliyorsun cihaza
sonuç aynı.
pie de güzel değil zaten.

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
başka fikri olan var mı ?

Invoke

Invoke

Üye
Hocam ne yapmak istiyorsun ki? Normalde fiziksel tuşun var ama navbar olsun mu istiyorsun? Stock romdasın?
qemu.hw.mainkeys ile ilgili olduğundan emin misin bu yaşadığın sorunların? Bende hep sorunsuzca çalıştı ama lg'nin romunda belki bişiler farklıdır bilmiyorum.

Pie dene bence. Bir de Xposed, eğer cidden ihtiyacınız yoksa kullanmayın. Kullanıyorsanız da olabildiğince az tutun yüklediğiniz modulleri, stable/bilindik modulleri kullanın. Ne kadar modul o kadar karışıyor sonra ortalık. Bende sadece "youtube adaway ile youtube background playback" yüklü.

Pie istiyorsan LMT Launcher indirebilirsin, ufacık bir uygulama. xda'de konusu var, oradan indir. Oldukça da hızlı ve fonksiyonel.

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
Hocam ne yapmak istiyorsun ki? Normalde fiziksel tuşun var ama navbar olsun mu istiyorsun? Stock romdasın?
Stock ROM. Zaten custom da yok buna.
Evet ayriyetten navbar istiyorum daha kullanışlı.
Ana ekran tuşunu saadece ekranı açmak için kullanıp tuşları ekranın altından kullanmak daha güzel geliyor bana.

Invoke

Invoke

Üye
Stock ROM. Zaten custom da yok buna.
Evet ayriyetten navbar istiyorum daha kullanışlı.
Ana ekran tuşunu saadece ekranı açmak için kullanıp tuşları ekranın altından kullanmak daha güzel geliyor bana.

Cihaz modeli?

Takipçi Satın Al

Üst Alt