Gönderilen fotonun indirilememesi ile ilgili whatsapp ile iletişime geçen oldu mu hiç? Ben iletişime geçtim sanki ilk kez duymuşlar gibi davranıyorlar da

Yolladığım kişilerin ayarları zaten o şekilde.Medya içeriklerini otomatik indirmek için: WhatsApp > Ayarlar > Sohbet ve aramalar > medyayı otomatik indir > indirme seçeneklerini seçtin mi iner.
Lakin bu özelliği geçtim neden tıkladığımız medya içeriğini telefona da kaydeder o ayrı bir sorun!![]()
Tamam siz giden resimlerin de telefona inmemesini demişsiniz, yanlış anlaşılma olmuş.Yolladığım kişilerin ayarları zaten o şekilde.
WhatsApp'ın yeni güncellemelerinde gelecek özellikler sızdırılmış.
İlk iki madde zaten yıllardır Telegram'da vardı. Üçüncü ise beklenen bir gelişme. Facebook o kadar parayı babasının hayrına vermedi elbette.
- Dosya - Döküman paylaşımı
- Şifrelenmiş mesajlaşma
- Profil bilgilerinin Facebook ile paylaşımı
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ayarlarda, profil bilgilerimi facebook ile paylaş sekmesi var. Oradaki onay kutusuna [✅] koydun mu tüm profil bilgilerin facebook'a gönderilir. Facebook kullanıp kullanmamanın önemi yok. Önemli olan Facebook'un senin bilgilerine ulaşması.Hocam peki face kullanmayanlar için de geçerli mi ?

Bunlar android için sanırsam zira fotolar androidten. Eğer öyleyse bize gelmesi bi 5 ayı bulur.WhatsApp'ın yeni güncellemelerinde gelecek özellikler sızdırılmış.
İlk iki madde zaten yıllardır Telegram'da vardı. Üçüncü ise beklenen bir gelişme. Facebook o kadar parayı babasının hayrına vermedi elbette.
- Dosya - Döküman paylaşımı
- Şifrelenmiş mesajlaşma
- Profil bilgilerinin Facebook ile paylaşımı
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Aylardır aynı sorunu yaşıyorum ders notu atamıyorum whats ap dan kimseye çünkü sürekli iniyor gösteriyormuş ve açılmıyormuşGönderilen fotonun indirilememesi ile ilgili whatsapp ile iletişime geçen oldu mu hiç? Ben iletişime geçtim sanki ilk kez duymuşlar gibi davranıyorlar da

Whatsapp artık ücretsiz olduğundan dolayı öyleAylardır aynı sorunu yaşıyorum ders notu atamıyorum whats ap dan kimseye çünkü sürekli iniyor gösteriyormuş ve açılmıyormuş
Böyle bişeyi fark eden oldu mu hiç
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ekran görüntülerinin sadece bir tanesi android. Diğerleri İosBunlar android için sanırsam zira fotolar androidten. Eğer öyleyse bize gelmesi bi 5 ayı bulur.
Hepsini Windows Phone tarafında da Türkçeye çevirdim. Gelmesi yakındır.Bunlar android için sanırsam zira fotolar androidten. Eğer öyleyse bize gelmesi bi 5 ayı bulur.
Forumun whatsapp sorumlusuHepsini Windows Phone tarafında da Türkçeye çevirdim. Gelmesi yakındır.

Hala siyah arka planEvrensel Whatsapp konsepti

2.12. den sonrası çokta ilgi çekici değil. 2.13 2.14 olsa keşke ama androiddekilerle paralel mi gidiyoruz bilmiyorumSürüm aldı başını gidiyor. 2.12.256.0 oldu. Şu an kullandığımızdan 15 sürüm ileride.
Tüm platformlar şu anda 2.12.xxx2.12. den sonrası çokta ilgi çekici değil. 2.13 2.14 olsa keşke ama androiddekilerle paralel mi gidiyoruz bilmiyorum