Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Resmi güncelleme şubata kaldı.

islermehmet

islermehmet

Üye
genelde salı veya perşembe günleri insider sürümleri yayınlanıyor tam sürümler çarşamba gününe denk geldi bundan önceleri hep hatta pc de bile öyle oldu salı günü insider sürümü verirler çarşamba günüde genel sürüm dağıtılar. İlk fazlar ocak ayında yayınlanacaktı şubata kalmaz

0MG90

0MG90

Üye
Şaşırmadım. Microsoft=Erteleme

• Beğen
Tepkiler: .BlueTR
islermehmet

islermehmet

Üye
erteleme haberi kesin mi ?

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Harbi güzelmiş. Telefonu açmaya açmaya unutmuşum nasıl olduğunu bu akşam biraz ilgilenelim Lumia 900'le :ah
Bide alttaki o kutucukların yavaş yavaş sakin sakin ilerlemesi vardı ama telefonlar o kadar hızlı açılıyor ki görmeye fırsat kalmıyor :ehe
bak ben sana Apple'ın ballandıra ballandıra reklamını yapıp yeni telefonları satmasını sağladığı 3D Touch özelliğinin fikir babasını göstereyim

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bende mobildeki halini bırakayım şuraya. Tüm olay reklam. Apple güzel reklam yapıyor. Kalem olayını unutmayın. Surface ile tanıtıldı çöp yorumları aldı Apple yaptı auuvv kalem yapmışlar süper dendi.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
cemil baba

cemil baba

Üye
Bide alttaki o kutucukların yavaş yavaş sakin sakin ilerlemesi vardı ama telefonlar o kadar hızlı açılıyor ki görmeye fırsat kalmıyor :ehe

Bende mobildeki halini bırakayım şuraya. Tüm olay reklam. Apple güzel reklam yapıyor. Kalem olayını unutmayın. Surface ile tanıtıldı çöp yorumları aldı Apple yaptı auuvv kalem yapmışlar süper dendi.
Pazarlama her şeydir. Mal dandik olsa bile iyi bir pazarlama ile harika sonuçlar elde edilir.

ArMaGeDdOn_87

Üye
bak ben sana Apple'ın ballandıra ballandıra reklamını yapıp yeni telefonları satmasını sağladığı 3D Touch özelliğinin fikir babasını göstereyim

Bu kanıt mı oluyo şimdi :)

dakamon

dakamon

Üye
Abi şubat demiştim şubat çıktı. Beyler mart ta olursa şaşırmayın.

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Slm arkadaşlar l820 kullanıyorum şu dpı ayarını değiştirince mağaza da en az 25 uygulama güncellemesi çıkıyor normale alıyorsun aynı uygulamalar yine güncelleme listesinde çıkıyor bunun nedeni nedir acaba arkadaşlar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
erteleme haberi kesin mi ?

Resmi açıklama değil ama kaynak Evan Blass olunca yüksek ihtimal.

Evan Blass'ın Venturebeat üzerindeki haberine göre, Microsoft partnerlerine güncellemenin "henüz hazır olmadığını" belirten mail göndermiş. Ayrıca güncellemeyi "early February" yani Şubat başlarında yayınlanacağı belirtilmiş.

Bu arada bu güncelleme hazır olmadığı için daha önce 1 Şubatta duyurulacağı iddia edilen Lumia 650'nin duyurusunun da 22 Şubatta MWC 2016'da yapılacağı iddia ediliyor.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Pil tasarrufunda artık son şarjdan sonra geçen süreye bakamıyor muyuz?

Esendağlı

Esendağlı

Üye

Evan Blass'ın Venturebeat üzerindeki haberine göre, Microsoft partnerlerine güncellemenin "henüz hazır olmadığını" belirten mail göndermiş. Ayrıca güncellemeyi "early February" yani Şubat başlarında yayınlanacağı belirtilmiş.

Bu arada bu güncelleme hazır olmadığı için daha önce 1 Şubatta duyurulacağı iddia edilen Lumia 650'nin duyurusunun da 22 Şubatta MWC 2016'da yapılacağı iddia ediliyor.
Umarım o gün geldiğinde insanları memnun edecek bir sistem ortaya çıkmış olur,.

onursarii

Üye

Önemli olan fikir değil, o fikri güzel bir şekilde stabil sisteme entegre edebilmek. Bunun olması için de stabil bir sistem lazım sanırım. Bunun için de 'Early February'yi beklememiz gerek (inşallah). Hele windows 10 mobile güncellemesi gelsin de yeni özellikleri bekleriz artık Microsoft'tan. Keşke Apple'ın yaptığı gibi aynı anda tüm telefonlara güncellemeyi vermeyi başarabilseler...

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
System X

System X

Üye
arkadaşlar 8.1 denimdeyim. gdr2 nasıl yüklüycez yani windows insider yavaş diye biliyorum ama yavaş için de windows 10 yayınlanınca gdr2 mi yoksa windows 10mu yüklenecek yavaş halkada?

bu arada bırakın windows 10 u windows 8.1 gerçekten iyi çalışıyor.herşey yağ gibi.cameramı bazı özellikleri mağazanın yağ gibi akmasını herşeyini özlemişim.windows 10nun ne kadar berbat bir performansa sahip olduğunu şimdi çok net anladım.eziyet etmişim kendime resmen.yeni insiderlerde değişen bir şey olmadığı sürece de windows 10a geri dönmeyi düşünmüyorum.

bu arada şarj da harika...telefonumun bozulması baya bir hayırlı oldu :)

dakamon

dakamon

Üye

Gelde kızma şimdi MS ye. Kaç zaman geçti hala daha hazır değil. Daha bide bunun eski cihazlara güncelleme verme ayağı varki onu hiç düşünmek bile istemiyorum. Herhalde 2-3 ay da o sürer. Ya gerçekten beceremiyorlar yada şirket olarak mobil e gerekli yatırım yapılmıyor. Çok az mühendisle mi bu işi yapıyorlar ne? Yada pc için çalışan mühendisleri mobil için de çalıştırıyorlar.

• Beğen
Tepkiler: skynet
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows 10 TH2 Build 10586.71 gelirse şaşırmayalım ;)
Bu Polonyalılar hiç üşenmeden fake resim üretip duruyor. :kop:

Arkaplana dikkat:ehe

Ekli dosyalar

dakamon

dakamon

Üye
Adamlar bizle testis geçiyor sadece :D

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
braayn

braayn

Üye

-----------------------------------------------------
Bundan yaklaşık 1-2 yıl önce ms bu cihazlara öncelikle 2016 sonuna kadar güncelleme vereceğini duyurmuş ve akabinde kısa bir süre sonra güncelleme tarihini 2017 yılı sonuna kadar uzattığını açıklayınca vay bee helal olsun diyordum.Geldiğimiz noktada şuan kendi kendime düşündüğümde adamların neden 2017 sonuna uzattıklarını yavaş yavaş anlıyorum.Düşünsenize sistemin şuanki haliye bu yıl sonunda güncelleme desteğinin bittiğini ? Son 1 yılımız ve artık ne kadar gelişirse diyecektik.Şimdi 2 yıl bekleyecek var mı ? Elimdeki cihazın samsung S3’den ne farkı kaldı? Ne güncelleme aldı ki memnun olayım? Bir çok uygulamadan halen yoksunuz.Ben yazmaktan cidden sıkıldım ağlama duvarına döndü burası bu hale bizi sokanlar utansın.Bir daha birine bu cihazları önerirsem ne olayım.En kısa sürede bu lanet sistemden uzaklaşmak dileğiyle esen kalın arkadaşlar ben daha stem vari bir şeyler yazmayacağım sıkıldım.Herkes kendine göre ekip biçsin ne bekliyordunuz bu cihazlardan ne buldunuz ?

bu yazıyıda buraya bırakayım bakın adamlar Androide çıkarttıkları arrow-launcher kilit ekranına update çıkartmış ve çift tıklama özelliği vs getirmiş ne yani güncellemesin mi diyenler var ama kısa ve net GÜNCELLEMESİN bize hale kilit ekranı diye çıkardıkları lanet garaj ekibi gidip diğer platformlara çıkartıp güncelleme veriyor.Biride çıkıp şu G.AUL'e kardeşim şu MS Garaj ekibini diğer firmalara yazılım çıkartıp güncelleme versinler diyemi kurdunuz bu ekip MS lumialara bu güne kadar ne çıkarttı ve çıkarttıkları ne kadar başarılı ????? Allah sizi bildiğiniz gibi yapsın

• Beğen
Tepkiler: wpfurkan, DenizhaNq, serinaga ve 2 diğerleri

Üst Alt