Surface Phone (eğer bu isimle çıkarsa) duyurulmasına yakın dönemlerde Windows 10 Mobile Redstone güncellemesinin birinci sürümü yayınlanmış olacak. Bu güncelleme mevcut kullanıcılar için yeniden heyecan yaşatacak yenilikler getirecek. Burası belli. Fakat asıl önemli olan mevcut kullanıcılar değil, platforma yeni kazandırılacak kullanıcılar. Windows 10 Mobile platformu işte asıl onları etkileyecek kadar gelişecek mi? Bunu zaman ve Windows Insider Redstone sürümleri gösterecek.Bakalım yeni lumia surfraceler nasıl olacak ve sistem beklentileri karşılayacak duruma gelebilecek mi.

Hahaaha bu çok iyiydiNaparsa yapsın Bezdim yav...Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Onlara yalakalık yapıyorSistemini süper seven onu geliştirmek için elinden geleni yapan !!!! Microsoft android için yeni alarm uygulaması yayınlamış Mimicker Alarm... Teşekkürler Microsoft bize verdiğin değer için!!!!

Bu arada HERE uygulamaları Windows 10 Mobile için mağazaya geri gelmiş.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
:O fiyat yeni bir olay değil ki. Uluslararası navigasyon Here Drive çıktığından beri vardı. Sadece kendi bölgenizde ücretsiz kullanabilirsiniz. Hoş bölgeyi değiştirip gittiğiniz her yerde de ücretsiz kullanmaya devam edebilirsinizHere drive ye baktım bakmaz olaydım!! Hem kullanılmıyor hem de uygulama içi satın alma diyor . Fiyatı kes:
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bende her şey normal görünüyorHere drive ye baktım bakmaz olaydım!! Hem kullanılmıyor hem de uygulama içi satın alma diyor . Fiyatı kes:

Bu Lumia cihazlar harici cihazlar için. Her HERE uygulamasından 2 tane var. Çok fazla yorum olanlar bizim kuracaklarımız.Here drive ye baktım bakmaz olaydım!! Hem kullanılmıyor hem de uygulama içi satın alma diyor . Fiyatı kes:
Bu Lumia cihazlar harici cihazlar için. Her HERE uygulamasından 2 tane var. Çok fazla yorum olanlar bizim kuracaklarımız.
Kitaplığım kısmına bakın ordan inebilir.Satın alınana bakıyorum kullanılmaz durumda diğerine baktım yükleme yapılabilir durumda! Sahi şu bizim bilen göz vardı. Kamera ile etraftaki mağaza lokanta vs vs bulan. Onu göremedim mağazada link varsa verebilir misiniz?
Hocam Here City Lens senin aradığın. Fakat benzerini Here Maps içine de gömmüş durumda. Here Maps açın ve konumunuzu bulduğunda ekrandaki konumuzun olduğu kutucuğun kenarındaki göz simgesine tıklayın sonrasında açılıyor. Siz sadece telefonu yukarı doğrultun.Satın alınana bakıyorum kullanılmaz durumda diğerine baktım yükleme yapılabilir durumda! Sahi şu bizim bilen göz vardı. Kamera ile etraftaki mağaza lokanta vs vs bulan. Onu göremedim mağazada link varsa verebilir misiniz?

Valla hocam ben bu dediklerinizin aynısını geçen sene wmc içinde söylediğinizi hatırlıyorum. Her seferinde Züper über yenilikler geliyor ama daha biz bişi göremedik.Surface Phone (eğer bu isimle çıkarsa) duyurulmasına yakın dönemlerde Windows 10 Mobile Redstone güncellemesinin birinci sürümü yayınlanmış olacak. Bu güncelleme mevcut kullanıcılar için yeniden heyecan yaşatacak yenilikler getirecek. Burası belli. Fakat asıl önemli olan mevcut kullanıcılar değil, platforma yeni kazandırılacak kullanıcılar. Windows 10 Mobile platformu işte asıl onları etkileyecek kadar gelişecek mi? Bunu zaman ve Windows Insider Redstone sürümleri gösterecek.
Stay tuned.....![]()