Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
Bu edge beni deli etmezse iyi zırt pırt donup kitleniyor :@

• Beğen
Tepkiler: onursarii

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Sistemini süper seven onu geliştirmek için elinden geleni yapan !!!! Microsoft android için yeni alarm uygulaması yayınlamış Mimicker Alarm... Teşekkürler Microsoft bize verdiğin değer için!!!!

• Beğen
Tepkiler: onursarii, DenizhaNq ve Murat Alper
dakamon

dakamon

Üye
Naparsa yapsın Bezdim yav...

Kod:
https://www.youtube.com/watch?v=pPm928uozJA

Video içeriğinde argo içerik bulunduğundan dolayı sadece link olarak düzenlenmiştir.

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, Mr.Sun, sahte_suhte ve 1 kişi daha
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bakalım yeni lumia surfraceler nasıl olacak ve sistem beklentileri karşılayacak duruma gelebilecek mi.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bakalım yeni lumia surfraceler nasıl olacak ve sistem beklentileri karşılayacak duruma gelebilecek mi.
Surface Phone (eğer bu isimle çıkarsa) duyurulmasına yakın dönemlerde Windows 10 Mobile Redstone güncellemesinin birinci sürümü yayınlanmış olacak. Bu güncelleme mevcut kullanıcılar için yeniden heyecan yaşatacak yenilikler getirecek. Burası belli. Fakat asıl önemli olan mevcut kullanıcılar değil, platforma yeni kazandırılacak kullanıcılar. Windows 10 Mobile platformu işte asıl onları etkileyecek kadar gelişecek mi? Bunu zaman ve Windows Insider Redstone sürümleri gösterecek.

Stay tuned..... :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu arada HERE uygulamaları Windows 10 Mobile için mağazaya geri gelmiş.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve dücane
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
O değil de bilen göz uygulamasını bulamıyorum. Oda mı kalktı mağazadan "

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Sistemini süper seven onu geliştirmek için elinden geleni yapan !!!! Microsoft android için yeni alarm uygulaması yayınlamış Mimicker Alarm... Teşekkürler Microsoft bize verdiğin değer için!!!!
Onlara yalakalık yapıyor:)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: onursarii
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bu arada HERE uygulamaları Windows 10 Mobile için mağazaya geri gelmiş.

Here drive ye baktım bakmaz olaydım!! Hem kullanılmıyor hem de uygulama içi satın alma diyor . Fiyatı kes :ehe:

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Here drive ye baktım bakmaz olaydım!! Hem kullanılmıyor hem de uygulama içi satın alma diyor . Fiyatı kes :ehe:

O fiyat yeni bir olay değil ki. Uluslararası navigasyon Here Drive çıktığından beri vardı. Sadece kendi bölgenizde ücretsiz kullanabilirsiniz. Hoş bölgeyi değiştirip gittiğiniz her yerde de ücretsiz kullanmaya devam edebilirsiniz :ehe

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn TR01

skynet

Üye

Bende her şey normal görünüyor :)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Bu Lumia cihazlar harici cihazlar için. Her HERE uygulamasından 2 tane var. Çok fazla yorum olanlar bizim kuracaklarımız.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bu Lumia cihazlar harici cihazlar için. Her HERE uygulamasından 2 tane var. Çok fazla yorum olanlar bizim kuracaklarımız.

Satın alınana bakıyorum kullanılmaz durumda diğerine baktım yükleme yapılabilir durumda! Sahi şu bizim bilen göz vardı. Kamera ile etraftaki mağaza lokanta vs vs bulan. Onu göremedim mağazada link varsa verebilir misiniz?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Satın alınana bakıyorum kullanılmaz durumda diğerine baktım yükleme yapılabilir durumda! Sahi şu bizim bilen göz vardı. Kamera ile etraftaki mağaza lokanta vs vs bulan. Onu göremedim mağazada link varsa verebilir misiniz?
Kitaplığım kısmına bakın ordan inebilir.

stockton

Üye
Bilen Göz dediğiniz uygulama City Lens değil miydi?

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Hocam Here City Lens senin aradığın. Fakat benzerini Here Maps içine de gömmüş durumda. Here Maps açın ve konumunuzu bulduğunda ekrandaki konumuzun olduğu kutucuğun kenarındaki göz simgesine tıklayın sonrasında açılıyor. Siz sadece telefonu yukarı doğrultun. :)

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Surface Phone (eğer bu isimle çıkarsa) duyurulmasına yakın dönemlerde Windows 10 Mobile Redstone güncellemesinin birinci sürümü yayınlanmış olacak. Bu güncelleme mevcut kullanıcılar için yeniden heyecan yaşatacak yenilikler getirecek. Burası belli. Fakat asıl önemli olan mevcut kullanıcılar değil, platforma yeni kazandırılacak kullanıcılar. Windows 10 Mobile platformu işte asıl onları etkileyecek kadar gelişecek mi? Bunu zaman ve Windows Insider Redstone sürümleri gösterecek.

Stay tuned..... :)
Valla hocam ben bu dediklerinizin aynısını geçen sene wmc içinde söylediğinizi hatırlıyorum. Her seferinde Züper über yenilikler geliyor ama daha biz bişi göremedik.
Daha doğru düzgün bir kilit ekranımız yok nasıl olacak bu yenilikler? anca Hesap makinesi ve mesajlaşma uygulaması güncellenip duruyor, 16. yapıdayız hala daha tırt yani.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben dün akşam 8.1 e geri döndüm şuan bütün here uygulamaları(here maps, here drive, here transit, here city lens) cihazım da kurulu ve çalışır durumda.

skynet

Üye
8.1'e geçmek istiyorum ama iki gün sonra yeni yapı gelecek yine dayanamayıp kurarım diye geçmiyorum :D :gun1:MS lanet olsun sana

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic

Üst Alt