Nova Launcher (Renkli Mod) By Akflat

Sponsorlu Bağlantılar

akflat

Üye
    Konu Sahibi
Nova Launcher (Renkli Mod) By Akflat
Arkadaşlar symbian program paylaşımlarından sonra androidte ilk çalışmam umarım beğenirsiniz Nova Launcher Final v.4.2.2 menü rengini değiştirdim eksik türkçeleştirmelerini düzenledim biraz değişiklik olsun istedim

Ekli dosyalar

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: BuqRa38, farukiurfi, KsmCN ve 6 diğerleri

aycan54

Üye
Ellerine Sağlık.

sbilen

sbilen

Üye
:tşk:

Morpheuz

Morpheuz

Üye
Eline sağlık güzel olmuş nasıl degistiriyosun bilgi verebilirmisin ozelden sana zahmet ?

canersonmez94

canersonmez94

Üye
Şu Google arama çubuğunda da değişiklik yapılsa güzel olur. Dahili seçenekler güzel değil. Bir de yazı fontu sayısı artsa.

akflat

Üye
    Konu Sahibi
Eline sağlık güzel olmuş nasıl degistiriyosun bilgi verebilirmisin ozelden sana zahmet ?
Vektörel renk kodu var onunla değiştiriyorum
Şu Google arama çubuğunda da değişiklik yapılsa güzel olur. Dahili seçenekler güzel değil. Bir de yazı fontu sayısı artsa.
Arama çubuğunda değişiklik yapabilirim sanırım üzerinde çalışıyorum Mesela dil seçeneklerinde yer almayan yeri dahi türkçeye çevirdim resimde ok ile gösterilen yer

• Beğen
Tepkiler: canersonmez94
turancen

turancen

Üye
Program pro versiyonu mu, sonradan para felan istemez inşallah, ben lg g3 ün çift tıkla kilidini, bu nova launcher yapmak için para istiyor, bunda hepsi açık değilmi

akflat

Üye
    Konu Sahibi
Program pro versiyonu mu, sonradan para felan istemez inşallah, ben lg g3 ün çift tıkla kilidini, bu nova launcher yapmak için para istiyor, bunda hepsi açık değilmi
pro sürümdür sıkıntı çıkarmaz

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
:tşk: koyu renkli yapabilirmisin en azından beyaz kısmı ☺

akflat

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387
akifd

akifd

Üye
ellerine saglık süper olmuş zaten android geliştirmede symbiandan grelenlerden başka kimse birşey anlamıyor ki direk androidli telefon kullanan birine ha android 6 ha 2 fark yok derler

devrimsel

Üye
ellerine saglık süper olmuş zaten android geliştirmede symbiandan grelenlerden başka kimse birşey anlamıyor ki direk androidli telefon kullanan birine ha android 6 ha 2 fark yok derler
Hocam bu üslup sert degil mi ? Butun insanları aynı kefeye koymayın lütfen .

akflat

Üye
    Konu Sahibi
Güle güle kullan sayın kardeşim

canersonmez94

canersonmez94

Üye
Tesekkurler. Arama cubuguna farkli renk secenekleri gelebilen bir duzenleme yapabilirseniz severek yuklerim. Iyi calismalar.

• Beğen
Tepkiler: akflat
okankayci

okankayci

Üye
sureklı hata verıyor neden anlamadım menu sımgesıne tıklayınca kapanıyor

Takipçi Satın Al

Üst Alt