Walking War Robots V1.2.2

Sponsorlu Bağlantılar

GreaTH

GreaTH

Üye
    Konu Sahibi
Walking War Robots V1.2.2

Açıklama
Walking War Robots, aksiyon dolu, 6'şar kişilik takımlarla oynanan, gerçek zamanlı, çok oyunculu bir oyundur! Sen de Metal Warrior saflarına katıl!
Savaş zamanındayız pilot! Rakiplerinin senin için hazırladığı sürpriz saldırılara, kurnaz taktik manevralarına ve çok sayıda sinsi hileye hazır mısın? Düşman robotlarını yok et, tüm fenerleri ele geçir ve savaş robotunun savaş gücünü, hızını ve dayanıklılığını artırmak için silahlarını yükselt. Her haritada kendini kanıtla ve savaştan zaferle çıkmak için çeşitli stratejiler ve taktikler uygula!

ANA ÖZELLİKLER:
– Farklı güçlere sahip 15 savaş robotu;
– Müttefiklerinle omuz omuza savaşmak için efsanevi bir robot birliği;
– Robotlar ve silahlar için çok sayıda kombinasyon seçeneği. Oyun tarzına uyan bir savaş makinesi yarat;
– Müttefiklerinle omuz omuza savaşmak için efsanevi bir robot birliği oluştur;
– Tüm dünyadan rakiplere karşı savaşmak için efsanevi PvP savaşlara katıl;
– Bonus elde etmek için askeri görevleri tamamla ve En İyi Pilot unvanını kazan.

Marş ileri asker! Zafer senindir!

Yenilikler
— Yeni robotlar: Stalker, Rhino.
— Yeni silahlar: EP Magnum, E-SG Taran, E-Ww Trebuchet.
— Artık hangarda bir atölye var!
20. ya da daha yüksek seviyedeki oyuncular artık yeni nesil robotlar ve silahlar satın almak için atölye puanı (AP) kazanabiliyor.
— AP kazandıran görevler eklendi.
— Robotların yükseltme sistemi elden geçirildi! Artık her robot 12 yükseltme basamağına sahip, ancak en yüksek basamakların değerleri değişmedi.

- Yeni harita, Şenzhen:
- Tüm pilotlar için Noel hediyeleri 24 Aralık'ta geliyor!
- Google Play bağlantılı tatil teklifi: 8 Ocak'a kadar oyun içi gümüş premium 90% indirimli.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Google play :

Cloud Mail :

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Teşekkürler.

07ahmet37

07ahmet37

Üye
Bu oyunun hilesini bulamadım çok dehşet güzel bi oyun ama hile yapılamıyooorr

GreaTH

GreaTH

Üye
    Konu Sahibi
Güncellenmistir.

gocadayi

gocadayi

Üye
Obb klasoru telefon hafisana attim calismadi

GreaTH

GreaTH

Üye
    Konu Sahibi
Obb klasorunemi attin yoksa direk cihazami

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
:tşk:

gocadayi

gocadayi

Üye
Vay arkadaş bu nasıl bir oyunmuş cok tesekkur isime yaradi Android obb icine atmak gerekli ve mutlaka internet baglantisi lasim
Muthis grafikli oyun

Asus zoo2 ile rahat calisiyo fakat singleplayer harita yok gibi

irem_sucu

irem_sucu

Üye
oyuna iki gün oldu başlayalı
10. lvl den sonra arkadaş ekleyebiliyoruz heralde ama nasıl eklicem bilmiyorum bilen varmı ? pla

GreaTH

GreaTH

Üye
    Konu Sahibi
oyuna iki gün oldu başlayalı
10. lvl den sonra arkadaş ekleyebiliyoruz heralde ama nasıl eklicem bilmiyorum bilen varmı ? pla

Güncelleme sonrasi Klan ve Ark eklemeyi Oyuna Dahil ettiler ama Sonra kaldirdilar Nedense

irem_sucu

irem_sucu

Üye
tekrar gelir heralde dimi ?

xmustx

xmustx

Üye
3 mart itibarıyla geldi.fakat silinen hesaplarda olmuş..

07ahmet37

07ahmet37

Üye
1500 altın biriktirip 15. Seviyeye ulaşınca kılan kurabiliyorsun istediğin kişileri takıma alabiliyorsun 36 kişiye kadar yanlız 10 gün hiç kılan savaşı yapmazsan tekrar 1500 altına biriktirmen gerekiyor
Bölüm kazanmanın kolay yolu 5 fenerden enaz 3ünü ele geçir kimseyi vurmasanda kazanıyorsun ama senin takımı bazen çerez gibi harcıyorlarsa o zaman yapacak bişey yok birde hafif düzey robotları yükseltmeye gerek yok boşuna para harcıyor ben 23. Seviyedeyim hala 4 robotum var

Takipçi Satın Al

Üst Alt