Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
lumia 520 de pc de hertürlü denememe rahmen sıfırlama yapamadım whattsap virüsü yüzünden nsu kuruldu ama yazılım indirmede hata veriyor neyse bu gün nokia careye gidip yazılım yükleteyim dedim onlarda denediler telefon izin vermiyor deyip olumsuz oldu genel merkeze gitmesi gerekiyormuş illaki, valla bu difiriz gibi programı silmenin yolu yok galiba bazı andorid cihazlarda da başına gelenler telefonu sıfırlamayı başarmışlar ama wifiyi açınca herşey eskisi gibi oluyormuş, galiba bu sorun yazılım konusundan çıkıp donanım kısmına girdi artık telefonun kendi hafızasını söküp yenisi takılırsa büyük ihtimal sorun çözülecek şuan ne yapacağımı bilmiyorum, Nokia care yazılım yükleme programları da servislere özel bir programmış yani şuan benim evde deneyeceğim hiç bir yöntem olmaz diye düşünüyorum

Son düzenleme:

stockton

Üye
Arkadaşlar bu bahsettiğiniz whatsapp virüsü nedir? Hani bizim işletim sistemi kapalı sistemdi, virüs yazılamazdı? Yanlış mı biliyorum?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Arkadaşlar bu bahsettiğiniz whatsapp virüsü nedir? Hani bizim işletim sistemi kapalı sistemdi, virüs yazılamazdı? Yanlış mı biliyorum?
telefonu ben kullanmıyordum bir yakınımın arkadaşından bir video gelmiş izlemek için tıklamış daha sonra böyle oldu dedi telefon 5dk bir tekrar başlıyor o kişiyi aradığınızda telefon çalıyor normalde ama 520 de arayan kişi ve arandığı hiç gözükmüyor telefon komple iflas oldu yani, kapalı sistemde virüs olmaz bende öyle diyordum ama işte bu şekilde başıma geldi benim farklı bir program falan da yapamaz 10 tane uygulama kuruluydu zaten farklı bir yere falan takmamış ta nedeni kesinlikle belli

Son düzenleme:
suyunsesi

suyunsesi

Üye
telefonu ben kullanmıyordum bir yakınımın arkadaşından bir video gelmiş izlemek için tıklamış daha sonra böyle oldu dedi telefon 5dk bir tekrar başlıyor o kişiyi aradığınızda telefon çalıyor normalde ama 520 de arayan kişi ve arandığı hiç gözükmüyor telefon komple iflas oldu yani, kapalı sistemde virüs olmaz bende öyle diyordum ama işte bu şekilde başıma geldi benim farklı bir program falan da yapamaz 10 tane uygulama kuruluydu zaten farklı bir yere falan takmamış ta nedeni kesinlikle belli
Bazı virüsler modem yazılımına müdahale eder oraya bulaşır. Modeminizi sıfırlamayı denediniz mi? Bu çözebilir. Modemi sıfırladıktan sonra telefonu hiç kullanmadan onu da direk "dead flash" ile sıfırlamanız gerekiyor. Sonrasında da bence temiz kurulumla başlayın.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Bazı virüsler modem yazılımına müdahale eder oraya bulaşır. Modeminizi sıfırlamayı denediniz mi? Bu çözebilir. Modemi sıfırladıktan sonra telefonu hiç kullanmadan onu da direk "dead flash" ile sıfırlamanız gerekiyor. Sonrasında da bence temiz kurulumla başlayın.
bu sorun evde olan bir sorun değil iş yerinde başladı ve farklı evlerde iken dahi oluyor ve yazılım yüklenmiyor yani modermle pek alakalı değil bence

skynet

Üye
Telefonun şarjı %4'de iken telefon dondu kaldı bende inadına soft reset atmadım neredeyse 1 saat olacak ekran açık şekilde bekliyor bakalım ne kadar dayanacak :)

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
System X

System X

Üye
O konseptler olmasaydı bugün kullandığımız sistemler kara tahtaya benzerdi. İos'da jailbreak olmasaydı bugünkü özelliklerin hiç biri olmazdı. Bunu bilmeyen yoktur. Bu konseptler de hem kullanıcıların hem de firmaların ufkunu genişletir. Yoksa firmalar bize ne verirse (ellerinden geldiği kadar) ona razı oluruz neyin iyi neyin kötü olduğunu, neyin güzel neyin çirkin olduğunu ayırt edemeyiz. Bu örnekler değişik fikirlerin çoğalması açısından önemlidir.
microsoftun ufku baya bi gelişmiş o kadar zamandır insanlar şarj yüzdesi istedi gitti nereye koydu tam bir embesil bu mikropsoft.sınavda kopya versen gider yanlış şıkkı işaretler.

• Beğen
Tepkiler: serinaga, Aybin.Kilic, ArMaGeDdOn_87 ve 7 diğerleri
braayn

braayn

Üye
bir MS yetkiside çıkıp vizeler bitti final şu tarihde demiyor !!!! Yani 2015 son çeyreği diyorlardı ben mi yanlış hatırlıyorum anlamadım gitti .Cihaz şuan kullanılacak gibi değil yamalı bohça gibi ... Site adminleride bir tarih öngöremiyor haklı adamlar 12 si dendi olmadı yarın 19 ocak gelecek mi gelmeyecek mi gelecekse aynı anda her model alacak mı? L1520 final güncellemesi verildiğinde Amerikanın Michigan eyaletinde ufak bir kasabada oturan Bill ile Türkiye'nin Konya Meram ilçesindeki yusuf aynı cihazı kullanmalarına rağmen aynı aynı anda güncellemeleri alıp mutlu olabilecekler mi? Hep birlikte bekleyip göreceğiz

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll, BomberMAn TR01, Mr.Sun ve 7 diğerleri
kamuraN021

kamuraN021

Üye
13.yapıda kala kaldım güncelleme inmiyor bir türlü mağazadan da hiç bir şey inmiyor

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

merkel02

Kapalı Hesap
yarın için herhangi bir haber yok mu? somuru:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Vodafone'un bazı ülkelerde güncelleme vermeye başladığı belirtiliyor.

• Beğen
Tepkiler: braayn
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Evrensel OneNote uygulaması, tüm Windows 10 cihazlar için geçerli olan büyük bir güncelleme aldı.
  • Çizimlerinizi otomatik olarak şekillere dönüştürün
  • Kendi düzeninizi oluşturmak için sayfaları ve bölümleri taşıyın/kopyalayın
  • Sayfaları telefonunuzdan Outlook Posta gibi diğer uygulamalara kopyalayın
  • Telefonunuzun kamerasıyla çekilen fotoğrafları hızlıca ekleyin
  • Telefonunuzdaki içerikleri kopyalayıp yapıştırmak artık çok daha kolay
  • Ek hata düzeltmeleri ve geliştirmeler

Edit : Haberi görür görmez forumdakilerinde haberi olsun diye paylaştım ama bende şu an sürüm 17.6366.43092.0 ve yeni güncelleştirme de görünmüyor mağazada .

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve BLasTeaR
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
13.yapıda kala kaldım güncelleme inmiyor bir türlü mağazadan da hiç bir şey inmiyor
@papakudioflu 'nun önerdiği de işe yaramaz ise NSU ile telefonunu 8.1 e döndür ve ardından da Windows İnsider yardımıyla yeni yapıyı yükle.

skynet

Üye
Bu outlook takvimde ki tarih günü gösterme bozulduğunda pc deki de bozuluyor bu ne saçma iş anlamadım gitti :hmmm
Hadi telefonda ki sürüm ön izleme ona bir şey demiyorum ama pc deki sürüm resmi sürüm ona ne oluyor

• Beğen
Tepkiler: mami_61_29
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu outlook takvimde ki tarih günü gösterme bozulduğunda pc deki de bozuluyor bu ne saçma iş anlamadım gitti :hmmm
Hadi telefonda ki sürüm ön izleme ona bir şey demiyorum ama pc deki sürüm resmi sürüm ona ne oluyor
Demekki sorun uygulamadan değil datacenter'dan kaynaklanıyor. Ne alırsa onu veriyor canlı karo. Bişey alamayınca da verecek bir şey olmuyor :)

• Beğen
Tepkiler: skynet

Üst Alt