Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

braayn

braayn

Üye
19 salı günü birşeyler gelir mi? Ne dersiniz @papakudioflu @bulutsuzgece @serinaga

• Beğen
Tepkiler: serinaga

ersncak42

Üye
başka platforma verince ne oluyor bize bir zararı var mı yoksa çekememezlik mi bu yazdıklarınız

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
başka platforma verince ne oluyor bize bir zararı var mı yoksa çekememezlik mi bu yazdıklarınız

Kendi platformuna vermediği desteği başka platformalara verdiği için rahatsız bence insanlar . Bir de bu açıdan bak bence olaya . Bunlar wp'ye özel olmayacaksa insanlar neden wp kullansın ki ? Zaten başka platformda çok daha güncel ve işlevsel olarak var . Android için yayınladıkları kilit ekranı daha bizde bile yok mesela .

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: System X, cemil baba ve BLasTeaR
braayn

braayn

Üye
bizim herşeyimiz tam olur o zaman başka platformlara versin.Senin kardeşinin oyuncağa ihtiyacı varken komşunun oğluna oyuncak alır mısın ?

• Beğen
Tepkiler: System X, BLasTeaR ve .BlueTR
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye

Çekememezlik değil! Tam tersi direkt eleştiri. Sen koskaca yazılım devisin. Mobil sektörde önemli oyuncu olmaya geliyorum diyorsun ama gel gör ki kendi uygulamaların kendi mağazanda yerlerde sürünüyorken rakiplerine elinde ki programlarının en iyisini hatta en kullanışlısını veriyorsun yetmiyor kendi platformuna özel uygulamaları (Here City, MixRadio, Cortana vs vs ve mobil sektörde eşsiz klavye kelime tahminine sahip klavye uygulaması) tutup râkiplerine hediye edersen bizler de burada tabiri caizse itin g.tüne sokup çıkartmakta haklı oluruz.

Önce kendi sistemini adam et ,eksikleri gider sonra diğer plâtformalar için çalış. Hatta demo yap uygulamalarını süresi bitince bu sisteme çekmek için agresif politikalar uygula. O zaman destekçileri olurum. Ama sistem bu hâldeyken asla ama asla destekçileri olmam.

• Beğen
Tepkiler: serinaga, System X ve BLasTeaR

stockton

Üye
Dün misafirimiz vardı. Tatlı mı tatlı bir çocukları var ama bir o kadar da haylaz, yerinde durmuyor. Ben de çocukları çok severim, çocuğu kendime alıştırmaya çalışıyorum. "Abisi, bir şeyler aç da izleyin" dediler. "Hadi pepe izleyelim" dedim, oturdu çocuk uslu uslu. Açtım Edge'i, yazdım youtube.com, yükleme hatası verdi, sekmelere girdim, açtım, kapattım. Bu sefer açtı. Yüklendi sayfa, zaten tecrübem var, yüklenmeden bir şey yapmıyorum, kasıyor Edge. Neyse basıyorum arama çubuğuna klavye gelmiyor, basıyorum gelmiyor. Büyütüyorum ekranı, basıyorum, görüyorum imleç tam kutunun içinde yanıp sönüyor ama lanet olası klavye gelmiyor! Çocuk bir bana bakıyor, bir telefona bakıyor, alışmış annesinin, babasının iphonelarına, o bile anlıyor telefonda bir sıkıntı olduğunu ama ben ne yapsam ne etsem de lanet olası klavye gelmiyor, gelse 4 harfli bir şey yazıp aratacağım, ama onu bile yapamıyorum! Neyse diyorum, "gel parmak güreşi yapalım!" İçimden de "hay ben senin gibi Microsoft'un Açık Mert Korkusuz (spor gazetesi)" diyorum tabii, hay ben senin Microsoft!

Hani burada bahsediyor ya arkadaşlarımız, kendisine en çok ihtiyaç duyduğun anda telefonun hiç bir b.ka yaramaması durumu. Bu hissi sonuna kadar hissettiğim bir başka an daha böyle gelip geçiyor. Bunları niye mi yazdım? İçimizi de mi dökmeyek kardeşim???

• Beğen
Tepkiler: System X, cadde19, hakikidaredevil ve 5 diğerleri
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Dün misafirimiz vardı. Tatlı mı tatlı bir çocukları var ama bir o kadar da haylaz, yerinde durmuyor. Ben de çocukları çok severim, çocuğu kendime alıştırmaya çalışıyorum. "Abisi, bir şeyler aç da izleyin" dediler. "Hadi pepe izleyelim" dedim, oturdu çocuk uslu uslu. Açtım Edge'i, yazdım youtube.com, yükleme hatası verdi, sekmelere girdim, açtım, kapattım. Bu sefer açtı. Yüklendi sayfa, zaten tecrübem var, yüklenmeden bir şey yapmıyorum, kasıyor Edge. Neyse basıyorum arama çubuğuna klavye gelmiyor, basıyorum gelmiyor. Büyütüyorum ekranı, basıyorum, görüyorum imleç tam kutunun içinde yanıp sönüyor ama lanet olası klavye gelmiyor! Çocuk bir bana bakıyor, bir telefona bakıyor, alışmış annesinin, babasının iphonelarına, o bile anlıyor telefonda bir sıkıntı olduğunu ama ben ne yapsam ne etsem de lanet olası klavye gelmiyor, gelse 4 harfli bir şey yazıp aratacağım, ama onu bile yapamıyorum! Neyse diyorum, "gel parmak güreşi yapalım!" İçimden de "hay ben senin gibi Microsoft'un Açık Mert Korkusuz (spor gazetesi)" diyorum tabii, hay ben senin Microsoft!

Hani burada bahsediyor ya arkadaşlarımız, kendisine en çok ihtiyaç duyduğun anda telefonun hiç bir b.ka yaramaması durumu. Bu hissi sonuna kadar hissettiğim bir başka an daha böyle gelip geçiyor. Bunları niye mi yazdım? İçimizi de mi dökmeyek kardeşim???
Hangi surumu kullanıyorsunuz?eğer 8.1 de bunu yaşıyorsanız çok haklısınız ama tp sürümde yaşıyorsanız bu normal bir durum,sorunlar olduğunu/olacağını bilerek insidere kayıt olup henüz bitmemiş bir yapıyı kullanıyoruz:)

stockton

Üye
Hangi surumu kullanıyorsunuz?eğer 8.1 de bunu yaşıyorsanız çok haklısınız ama tp sürümde yaşıyorsanız bu normal bir durum,sorunlar olduğunu/olacağını bilerek insidere kayıt olup henüz bitmemiş bir yapıyı kullanıyoruz:)
Dostum iyi de son yapıyı kullanıyoruz, yani güya işletim sisteminin bitmiş, son hali verilmiş şekli. :)

papakudioflu

papakudioflu

Admin
bir konsept videosu daha gelmiş iranlı arkadaştan. Videoda en çok dikkatimi çeken adamın kilit ekranı şifresi benimki ile aynı. Bir de bütün uygulamalar listesine yeni bir soluk katmış.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: serinaga, bulutsuzgece ve suyunsesi
wpfurkan

wpfurkan

Üye
Konseptlernen bu iş olsaydı wp uçar giderdi. Niye ikide bir konseptlernen kendinizi kandırıyorsunuz? Aynı 16gb ram'lı I7'dili 1Tb ssd'li iphone 7 konsepti gibi boş boş işler.

Bu Ms bildiğin psikolojinizi bozmuş.

• Beğen
Tepkiler: ArMaGeDdOn_87
BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Seni anlıyorum ama sonuçta hala tp bir surum:)

Final sürümü olarak verilecek sürümün bizim şu anda kullandığımız sürümden daha eski olduğunu da biliyoruz.Bu durumda tp ile pek alakası yok bu durumun.bende aynı sorunla birçok defa karşılaştım.Edge'de yeni sekme açıyorum.Sayfanın adını girip enter'a basınca edge'den atıyordu.ayrıca 8.1'de edge yok :blush:

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Konseptlernen bu iş olsaydı wp uçar giderdi. Niye ikide bir konseptlernen kendinizi kandırıyorsunuz? Aynı 16gb ram'lı I7'dili 1Tb ssd'li iphone 7 konsepti gibi boş boş işler.

Bu Ms bildiğin psikolojinizi bozmuş.
O konseptler olmasaydı bugün kullandığımız sistemler kara tahtaya benzerdi. İos'da jailbreak olmasaydı bugünkü özelliklerin hiç biri olmazdı. Bunu bilmeyen yoktur. Bu konseptler de hem kullanıcıların hem de firmaların ufkunu genişletir. Yoksa firmalar bize ne verirse (ellerinden geldiği kadar) ona razı oluruz neyin iyi neyin kötü olduğunu, neyin güzel neyin çirkin olduğunu ayırt edemeyiz. Bu örnekler değişik fikirlerin çoğalması açısından önemlidir.

• Beğen
Tepkiler: Mr.Sun, BLasTeaR ve Murat.Demir
wpfurkan

wpfurkan

Üye
O konseptler olmasaydı bugün kullandığımız sistemler kara tahtaya benzerdi. İos'da jailbreak olmasaydı bugünkü özelliklerin hiç biri olmazdı. Bunu bilmeyen yoktur. Bu konseptler de hem kullanıcıların hem de firmaların ufkunu genişletir. Yoksa firmalar bize ne verirse (ellerinden geldiği kadar) ona razı oluruz neyin iyi neyin kötü olduğunu, neyin güzel neyin çirkin olduğunu ayırt edemeyiz. Bu örnekler değişik fikirlerin çoğalması açısından önemlidir.
Değişik fikirler vs. herzaman iyidir tamam ama bu zamana kadar gördüğüm hiçbir konsept gerçekleşmedi. Wp7 zamanında bile bin türlü konsept çıktı ve hepsinde değişik değişik kilit ekranları vs vardı ve bugün WM10'a geldik ve kilit ekranı hemen hemen ayni kaldı. Bildirim çubuğu olsun kilit ekranı olsun canlı karolar olsun hiçbirinin konseptlernen alakası yok.

• Beğen
Tepkiler: ArMaGeDdOn_87
cemil baba

cemil baba

Üye
Değişik fikirler vs. herzaman iyidir tamam ama bu zamana kadar gördüğüm hiçbir konsept gerçekleşmedi. Wp7 zamanında bile bin türlü konsept çıktı ve hepsinde değişik değişik kilit ekranları vs vardı ve bugün WM10'a geldik ve kilit ekranı hemen hemen ayni kaldı. Bildirim çubuğu olsun kilit ekranı olsun canlı karolar olsun hiçbirinin konseptlernen alakası yok.
MS bizim düşündüğümüz kadar düşünseydi eğer, bu sistem şimdi böyle olmazdı. Onlar ancak iPhone kullansınlar.

funnel

Üye
Kalıbımı basarım ki, microsoft yönetiyönetinin alayı iphone kullanıyodur.

Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
Ben yapı olarak bayağı geride kaldım. 10.0.10586.28 yüklü ve son güncellemeyi indiriyorum kurmuyor hata veriyor her seferinde.
Hata;
• Windows 10 Technical Preview for phones (10.0.10586.63) - Hata 0x800705b4

hakikidaredevil

hakikidaredevil

Üye
bir konsept videosu daha gelmiş iranlı arkadaştan. Videoda en çok dikkatimi çeken adamın kilit ekranı şifresi benimki ile aynı. Bir de bütün uygulamalar listesine yeni bir soluk katmış.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
hocam video yükleneli 1 yıldan fazla olmuş :D
edit: tam 1 yıl olmuş pardon

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Demekki neymiş... microsoft ekibi ya kör yada at gözlüğüyle dolaşıyorlar. Bu yazılımcılara verdikleri para haram hem vallahi hem billahi at kafalılar sürüsü. Gece gece zıvanadan çıkarıyorlar adamı yaw

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
Takipçi Satın Al

Üst Alt