Telefon Tavsiyesi Arkadaşlar Ciddi bir Karşılaştırma Z5vsİphone6

Sponsorlu Bağlantılar

Z5 Mİ İPHONE 6 MI

• Kullanılan toplam oy
    21
legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Ciddi bir Karşılaştırma Z5vsİphone6
Merhaba arkadaşlar;
Arkadaşlar şu an telefon almak istiyorum bekledim bekledim kuyruğuna geldim siz değerli maxicep üyelerinin fikrini istiyorum...
Fiyatı aynı olan Xperia z5 ve İphone 6 arasında kaldım benim ikisini alma nedenlerimi yazacağım sizden de cevap bekliyorum ki kullanıcıları varsa iyi-kötü yönlerini söylerler diye....

İphone6 sebebim:
-İos gerçekten akıcı.
-ince ,zarif,altın gibi değeri sürekli yüksek,stabil.
-müşteri hizmetleri süper,garanti süper.
-AMA resmen hapishane.Çoğu oyun ve uygulama PARALI.Kablosu bile 100 tl ve sadece apple kullanıcılarında var.
-Telefona istediğim erişimi VERMİYOR.

Xperia z5 sebebim:
-Çok güzel kaliteli ve sağlam yapısı.
-Android in sağladığı erişimler,düzenleme,root vs.
-Ekran ve işlemci özellikleri yüksek,bi kere SONY BU dediğim bi cihaz.
-Hertürlü oyun,uygulama yükleyebilir root rom atarım,
-AMA ANDROİD BU 1 yıla kasar korkusu ve aldıktan 2-3 aya hemen fiyatı düşer korkusu
-sony müşteri hizmetleri ve garanti BERBAT .

Şimdi arkadaşlar ben ios ve android kullanmış biri oalrak ios u seviyorum çünkü düşük özelliklerde cihaz bile stabil çalışıyor,garanti vs süper ama tam bi HAPİSHANE.
SONY yani android cihaz istiyorum çünkü hertürlü bi işlemi ÖZGÜRCE yapmak istiyorum. Ben zaten telefonda aşırı oyun oynayaack değilim uygulamalar ve fotoğraf benim için ön planda ve tabiki ŞARJ!. ŞİMDİ SİZ DEĞERLİ ARKADAŞLAR BANA HANGİ CİHAZI NEDENİYLE (AYRINTILI İSTİYORUM) ÖNERİYORSUNUZ... ÖZELLİKLEDE KULLANICILARIN YORUMU BENİM İÇİN DEĞERLİ....
TEŞEKKÜRLER...

zencibitc

zencibitc

Üye
şimdi sony fanlığından değilde sony nin kendi garantisi berbat değil alıcaksan sony nin kendi mağazasından al.iosa paralı uygulamalar bi şekilde ücretsiz yüklenebiliyor. ve z5 te 1 yıla kascağını sanmıyorum benim z2 im var 1.5 yıl oldu tıkır tıkır :)
şimdi sony fanlığından değilde sony nin kendi garantisi berbat değil alıcaksan sony nin kendi mağazasından al.iosa paralı uygulamalar bi şekilde ücretsiz yüklenebiliyor. ve z5 te 1 yıla kascağını sanmıyorum benim z2 im var 1.5 yıl oldu tıkır tıkır :)

yasin213

yasin213

Üye
Android için root diyorsan, iOS için jailbreak seçeneğini de koyman lazım. Jailbreak kelime anlamı zaten "hapisten kaçış" demek. Her türlü uygulama ve oyunu ücretsiz indirebilirsin. Hatta jailbreaksiz durumdayken bile paralı uygulama ve oyunları yükleyebilirsin. Biraz araştırma yeterli olur :) Tek sıkıntı jailbreakin sonraki iOS sürümlerine gelip gelmeyeceği. Android'in bu konudaki özgürlüğünü zaten biliyorsun.
iPhone yazılımsal olarak sıkıntı yaratmaz, telefonun hiç açılmasa bile Recovery (Kurtarma) Modu ile yazılımı sıfırlayabilirsin. Fakat donanım olarak zarar görürse tamiri çok yüksek tutabilir. Android yazılımsal olarak sıkıntı yaratabilir, cihazlar donanım bakımından zarar görürse telefonuna göre tamir ücreti değişir, genelde uygundur.
Profil fotoğrafın Android, yazdıkların iOS diyor :)

• Beğen
Tepkiler: legolas29
tayren

tayren

Üye
Bence Z5 alsan daha iyi çünkü kamerası bile 6S den güzel ve 4K destekli ekranı ile full hd den öte bir görüntü izlemeni sağlar ve android sürekli gelişen bir işletim sistemi ve kullanıcı kitlesi her geçen dakika artmakta ama karar senin tabi

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
Android için root diyorsan, iOS için jailbreak seçeneğini de koyman lazım. Jailbreak kelime anlamı zaten "hapisten kaçış" demek. Her türlü uygulama ve oyunu ücretsiz indirebilirsin. Hatta jailbreaksiz durumdayken bile paralı uygulama ve oyunları yükleyebilirsin. Biraz araştırma yeterli olur :) Tek sıkıntı jailbreakin sonraki iOS sürümlerine gelip gelmeyeceği. Android'in bu konudaki özgürlüğünü zaten biliyorsun.
iPhone yazılımsal olarak sıkıntı yaratmaz, telefonun hiç açılmasa bile Recovery (Kurtarma) Modu ile yazılımı sıfırlayabilirsin. Fakat donanım olarak zarar görürse tamiri çok yüksek tutabilir. Android yazılımsal olarak sıkıntı yaratabilir, cihazlar donanım bakımından zarar görürse telefonuna göre tamir ücreti değişir, genelde uygundur.
Profil fotoğrafın Android, yazdıkların iOS diyor :)
Hocam şöyle ki benim eski bi sony var sony ericcson siz düşünün artık ben bu telefona root oc ne varsa atıyordum sonra bu sene başında i pod touch aldım ios u sevdim ama sıkıntılarını da gördüm.Ama jb zaten root gibi değil ki hocam. Hersürüme gelmiyor gelsede güvenli değil filan diyorlar vs.... dediğiniz gibi android i özgürlüğü yüzünden çok seviyorum ama ios u da performansı çok iyi diye...Mesela benim i pod özellikleri çok düşük gibi dursada hayvan gibi asphalt 8 i tıkır tıkır açıyordu.ama xperia z5 de beni acayip cezbediyor şekil tasarım vs...kararsızım :(
Bence Z5 alsan daha iyi çünkü kamerası bile 6S den güzel ve 4K destekli ekranı ile fu ll hd den öte bir görüntü izlemeni sağlar ve android sürekli gelişen bir işletim sistemi ve kullanıcı kitlesi her geçen dakika artmakta ama karar senin tabi
Ekranı 4k değil hocam o Xperia Z5 premıum ıcın gecerli.Ayrıca sony de tek eksik optik görüntü sabitleyici yokmuş o yüzden biraz da çekiniyorum kamerasından :(

yasin213

yasin213

Üye
iOS için jailbreak, Android için root demektir. Şahsi görüşüm Apple'ın jailbreaki yeneceği. Sonraki sürümlerde jailbreak çıkmaz gibime geliyor. Jailbreak iOS'un stabilitesini bir nebze azaltır. Fakat özgürlüğü sağlar.
Android normalde güvenli değil zaten, eğer istediğin her şeyi yüklersen virüs bulaştırma ihtimalin var.
Jailbreak iOS'un güvenliğini azaltır, fakat Eylül'den beri telefonumu jailbreakli kullanıyorum, herhangi bir virüsle karşılaşmadım.
iOS son kullanıcıya hitap ediyor. Android için biraz araştırma şart. Son yazdığın Android bir telefon alacağım diyor.
iPod'un varsa yanına bir Android telefon al derim. Farklı sistemleri bir arada kullanmak bence daha uygun.
Başka Android cihazlar da var, bence listeye onları da ekle.

Son düzenleme:
tayren

tayren

Üye
Hocam şöyle ki benim eski bi sony var sony ericcson siz düşünün artık ben bu telefona root oc ne varsa atıyordum sonra bu sene başında i pod touch aldım ios u sevdim ama sıkıntılarını da gördüm.Ama jb zaten root gibi değil ki hocam. Hersürüme gelmiyor gelsede güvenli değil filan diyorlar vs.... dediğiniz gibi android i özgürlüğü yüzünden çok seviyorum ama ios u da performansı çok iyi diye...Mesela benim i pod özellikleri çok düşük gibi dursada hayvan gibi asphalt 8 i tıkır tıkır açıyordu.ama xperia z5 de beni acayip cezbediyor şekil tasarım vs...kararsızım :(

Ekranı 4k değil hocam o Xperia Z5 premıum ıcın gecerli.Ayrıca sony de tek eksik optik görüntü sabitleyici yokmuş o yüzden biraz da çekiniyorum kamerasından :(
Uykusuzluktan tam dikkat edemedim Z5 premium sandım neyse eksiklik olarak da her cihazda birtakım eksiklikler olur kimisinde yazılımsal kimisinde donanımsal;karar senin alacağın cihazı iyi seç,bence sony her türlü iphone u ezer

Son düzenleme:
Teknojix

Teknojix

Üye
Bence Z5'i Boşverin S6 Edge Plus veya Note 5'e bakın.

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
Bence Z5'i Boşverin S6 Edge Plus veya Note 5'e bakın.
Samsung kesinlikle almam hocam arayüzü çok verimsiz ve güncelleme eksiği var telefon 1 yıla köşeye atıyorlar..
iOS için jailbreak, Android için root demektir. Şahsi görüşüm Apple'ın jailbreaki yeneceği. Sonraki sürümlerde jailbreak çıkmaz gibime geliyor. Jailbreak iOS'un stabilitesini bir nebze azaltır. Fakat özgürlüğü sağlar.
Android normalde güvenli değil zaten, eğer istediğin her şeyi yüklersen virüs bulaştırma ihtimalin var.
Jailbreak iOS'un güvenliğini azaltır, fakat Eylül'den beri telefonumu jailbreakli kullanıyorum, herhangi bir virüsle karşılaşmadım.
iOS don kullanıcıya hitap ediyor. Android için biraz araştırma şart. Son yazdığın Android bir telefon alacağım diyor.
iPod'un varsa yanına bir Android telefon al derim. Farklı sistemleri bir arada kullanmak bence daha uygun.
Başka Android cihazlar da var, bence listeye onları da ekle.
Araştırmalar sonucu htc de belki olabilirdi ama işte z5 en son android kararım hocam.Parmak izi hız işlemci kamera isteklerimi en iyi bu karşılıyor.

yasin213

yasin213

Üye
LG G4'e baktın mı?

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Her türlü Sony :oke:

• Beğen
Tepkiler: legolas29
yasin213

yasin213

Üye
Sanırım iOS sever bir Android kullanıcısı olacaksın :)
LG V10 gayet güzel. Bir göz atmanı tavsiye ederim.

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
Sanırım iOS sever bir Android kullanıcısı olacaksın :)
LG V10 gayet güzel. Bir göz atmanı tavsiye ederim.
hocam tek sıkıntı suan nasıl alacağım. Turkcell den almak istiyorum ama acayip pahalı bakalım nolacak :(

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Şarj İstiyorsan ; iPhone 6s Plus Alacaksın Kardeşim. Şarj Senin İçin Önemliyse, Bu İki Telefon Arasından; Sony. Ama Uzun Vadeli ve Sorunsuz Kullanmak İstiyorsan; iPhone. Ve Yanlış Hatırlamıyorsam, Belirli Sitelerden iPhone'a Ücretli Uygulamaları İndirebiliyorsun. iOS 9 İle Çalışmasa da, Mutlaka Bir Yolunu Bulup Eskisi Gibi Yapacaklardır...

Takipçi Satın Al

Üst Alt