legolas29
Üye
Arkadaşlar Ciddi bir Karşılaştırma Z5vsİphone6
Merhaba arkadaşlar;
Arkadaşlar şu an telefon almak istiyorum bekledim bekledim kuyruğuna geldim siz değerli maxicep üyelerinin fikrini istiyorum...
Fiyatı aynı olan Xperia z5 ve İphone 6 arasında kaldım benim ikisini alma nedenlerimi yazacağım sizden de cevap bekliyorum ki kullanıcıları varsa iyi-kötü yönlerini söylerler diye....
İphone6 sebebim:
-İos gerçekten akıcı.
-ince ,zarif,altın gibi değeri sürekli yüksek,stabil.
-müşteri hizmetleri süper,garanti süper.
-AMA resmen hapishane.Çoğu oyun ve uygulama PARALI.Kablosu bile 100 tl ve sadece apple kullanıcılarında var.
-Telefona istediğim erişimi VERMİYOR.
Xperia z5 sebebim:
-Çok güzel kaliteli ve sağlam yapısı.
-Android in sağladığı erişimler,düzenleme,root vs.
-Ekran ve işlemci özellikleri yüksek,bi kere SONY BU dediğim bi cihaz.
-Hertürlü oyun,uygulama yükleyebilir root rom atarım,
-AMA ANDROİD BU 1 yıla kasar korkusu ve aldıktan 2-3 aya hemen fiyatı düşer korkusu
-sony müşteri hizmetleri ve garanti BERBAT .
Şimdi arkadaşlar ben ios ve android kullanmış biri oalrak ios u seviyorum çünkü düşük özelliklerde cihaz bile stabil çalışıyor,garanti vs süper ama tam bi HAPİSHANE.
SONY yani android cihaz istiyorum çünkü hertürlü bi işlemi ÖZGÜRCE yapmak istiyorum. Ben zaten telefonda aşırı oyun oynayaack değilim uygulamalar ve fotoğraf benim için ön planda ve tabiki ŞARJ!. ŞİMDİ SİZ DEĞERLİ ARKADAŞLAR BANA HANGİ CİHAZI NEDENİYLE (AYRINTILI İSTİYORUM) ÖNERİYORSUNUZ... ÖZELLİKLEDE KULLANICILARIN YORUMU BENİM İÇİN DEĞERLİ....
TEŞEKKÜRLER...
Arkadaşlar şu an telefon almak istiyorum bekledim bekledim kuyruğuna geldim siz değerli maxicep üyelerinin fikrini istiyorum...
Fiyatı aynı olan Xperia z5 ve İphone 6 arasında kaldım benim ikisini alma nedenlerimi yazacağım sizden de cevap bekliyorum ki kullanıcıları varsa iyi-kötü yönlerini söylerler diye....
İphone6 sebebim:
-İos gerçekten akıcı.
-ince ,zarif,altın gibi değeri sürekli yüksek,stabil.
-müşteri hizmetleri süper,garanti süper.
-AMA resmen hapishane.Çoğu oyun ve uygulama PARALI.Kablosu bile 100 tl ve sadece apple kullanıcılarında var.
-Telefona istediğim erişimi VERMİYOR.
Xperia z5 sebebim:
-Çok güzel kaliteli ve sağlam yapısı.
-Android in sağladığı erişimler,düzenleme,root vs.
-Ekran ve işlemci özellikleri yüksek,bi kere SONY BU dediğim bi cihaz.
-Hertürlü oyun,uygulama yükleyebilir root rom atarım,
-AMA ANDROİD BU 1 yıla kasar korkusu ve aldıktan 2-3 aya hemen fiyatı düşer korkusu
-sony müşteri hizmetleri ve garanti BERBAT .
Şimdi arkadaşlar ben ios ve android kullanmış biri oalrak ios u seviyorum çünkü düşük özelliklerde cihaz bile stabil çalışıyor,garanti vs süper ama tam bi HAPİSHANE.
SONY yani android cihaz istiyorum çünkü hertürlü bi işlemi ÖZGÜRCE yapmak istiyorum. Ben zaten telefonda aşırı oyun oynayaack değilim uygulamalar ve fotoğraf benim için ön planda ve tabiki ŞARJ!. ŞİMDİ SİZ DEĞERLİ ARKADAŞLAR BANA HANGİ CİHAZI NEDENİYLE (AYRINTILI İSTİYORUM) ÖNERİYORSUNUZ... ÖZELLİKLEDE KULLANICILARIN YORUMU BENİM İÇİN DEĞERLİ....
TEŞEKKÜRLER...