Haber Vertu’dan yeni nesil Signature Touch for Bentley akıllı telefon duyurusu geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Vertu’dan yeni nesil Signature Touch for Bentley akıllı telefon duyurusu geldi
Fiyatı çok uygun hemen bir tane almalıyım :eller:

Vertu’dan Bentley otomobil kullanıcıları için özel olarak tasarlanmış lüks akıllı telefon duyurusu geldi…

Bir zamanlar Nokia bünyesinde lüks cep telefonu modelleri ile bütçesi oldukça fazla olan zengin kesime hitap eden Vertu, daha sonra Nokia tarafından satılmış ve bu sefer de Android işletim sistemi üzerinden çalışan ve yine lüks akıllı telefon modelleri sunmaya başlamıştı.

Her sene yeni modeller sunan firma, şimdi de özellikle de lüks İngiliz araba üreticisi Bentley kullanıcıları için tasarladığı Signature Touch for Bentley adındaki yeni bir model ile karşımıza geldi. İlk Vertu for Bentley model 2014 senesinde firma tarafından sunulurken, ilk nesil Signature Touch tabanlı olarak gelmişti.

Bu yeni nesil Vertu Signature Touch for Bentley ise ikinci nesil Signature Touch akıllı telefon tabanlı olarak geliyor. Cihaz oldukça dikkat çekici, metal, deri, cam tasarıma sahip. Ayrıca cihazı satın alanlar Bentley uygulamasına da sahip oluyorlar.

Vertu Signature Touch for Bentley akıllı telefon 5.2″ büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel safir kristal cam ekran ile geliyor. Yonga seti olarak ise sekiz çekirdekli işlemci ve Adreno 430 grafik işlemci içeren Qualcomm Snapdragon 810 yonga setine yer verilmiş.

Yeni akıllı telefon 4GB sistem belleği ve 64GB dahili veri kapasitesi içerirken, cihazına arka yüzünde LED flaş destekli 21MP kamera bulunuyor ve ön kamera da 2MP olarak geliyor. Google Android 5.1 Lollipop mobil işletim sistemi üzerinde çalışan akıllı telefon Vertu Signature Touch for Bentley 3.160mAh bataryaya sahip.

Akıllı telefonun fiyatının ise 9.000$ seviyesinden başladığını da belirtelim…

Vertu’dan yeni nesil Signature Touch for Bentley akıllı telefon duyurusu geldi - MaxiCep

Dj.Refoo

Dj.Refoo

Üye
Aynen gelirse hemen almalıyız fiyatı da uygunmuş

Emre

Üye
Tasarım muhteşem :good:

Polymath

Polymath

Üye
Kargo bedava mi?? Bedevaysa iki tane almayı düşünüyorum :))

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
9000 $ lık kafayı merak ediyorum. İsviçreli bilim adamları bu konuya el atmalı bence!!!

Mayk29

Mayk29

Üye
zengin ler için ucuz bile
fakirler almasın diye yapmışlar fiyatı

Dj.Refoo

Dj.Refoo

Üye
Bunu alan zenginin Aklına tükürürüm Arkadaş

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Bunu alan zenginin Aklına tükürürüm Arkadaş
Adı üzerinde zengin insan
Adamlar or bayanlar parayı harcayacak yer bulamıyorum geliri 3 5 bin dolar olan insanlardan bahsedilmiyor zaten bu telefon çıkarken

Geliri 1000 lira olan adam 2 3 bin liralık telefon alabiliyorsa

Geliri 5000dolar olan adamda bunu çok rahat bir şekilde alabilir fazla abartmamak lazım :)

Dj.Refoo

Dj.Refoo

Üye
alsınlar almasınlar demiyorum da buna verilecek paraya aciyorum

Üst Alt