Kartal'a ceza geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
schumici

schumici

Üye
    Konu Sahibi
Kartal'a ceza geliyor
Turkcell Süper Lig'deki derbi maçta ezeli rakibi Fenerbahçe'ye 2-1 yenilen Beşiktaş, zirve yarışında ağır yara aldı. Siyah-beyazlıların sahaya atılan maddeler nedeniyle de ceza alması bekleniyor.

Ligde son 2 haftada 6 puan kaybeden siyah-beyazlılar, zirve yarışında ezeli rakibi Fenerbahçe'nin 5 puan gerisine düştü.

Öte yandan Beşiktaş, BJK İnönü Stadı'nda 6 maçlık galibiyet serisine nokta koyarken, 12. haftadaki Sivasspor yenilgisinin ardından bu sezon evindeki 2. mağlubiyeti aldı.

BEŞİKTAŞ'A CEZA GELİYOR
Beşiktaşlı taraftarların, maç içinde sahaya çok sayıda yabancı madde attığı gözlendi. Sahaya atılan yabancı maddelerden birisini Fenerbahçe Futbol Takımı İdari Menajeri Volkan Ballı, 4. hakeme verdi.

Atılan maddeler nedeniyle Fenerbahçe kaptanı Alex, 2 kez yere düşerken, maç da bir süre durdu. Beşiktaşlı taraftarların sahaya yabancı madde atma, federasyon ile hakemler aleyhine küfürlü tezahüratları nedeniyle, federasyon temsilcisinin raporu doğrultusunda siyah-beyazlı kulübün ceza alması bekleniyor.

BEŞİKTAŞ'TA SERDAR ÖZKAN CEZALI
Beşiktaş'ta bu sezon 4. sarı kartını görerek cezalı duruma düşen Serdar Özkan, gelecek haftaki kritik Sivas deplasmanında forma giyemeyecek.

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Geçen Sene galatasaray bu sene beşiktaş macı:) Biz bunu hep yapıyoruz...Tabiki beşiktaş gerekli cezayı alacaktır..Bence Minimum 2 maç alır sahsi fikrim.

-iBoRotTi-

-iBoRotTi-

Üye
Geçen Sene galatasaray bu sene beşiktaş macı:) Biz bunu hep yapıyoruz...Tabiki beşiktaş gerekli cezayı alacaktır..Bence Minimum 2 maç alır sahsi fikrim.
bu tarz yorumlarına katılırım bencede 2 maç alır hakketti misafirperver olmak lazım bir yerde

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Efendi gibi gelip maçını oynayana kimse bişe yapmaz ! ;)

leiche

leiche

Emekli Yönetici
bunlar cok üzücü olaylar
bu tür olaylar türk futbolunu ileri değil geri götürür

dreamnoble

dreamnoble

Üye

Katılmıyorum bu düşüncene arkadaşlar haklı hep de nedense fener e yapılıyor bu tür olaylar.Anlamıyorum zaten herkes ama herkes fenere karşı ama biz kendi taraftarımız ve futbolcularımız ile herşeyin üstesinden geliyoruz.
Bu tür olaylar sadece Türk futboluna gölge düşürüyor.

-iBoRotTi-

-iBoRotTi-

Üye
Katılmıyorum bu düşüncene arkadaşlar haklı hep de nedense fener e yapılıyor bu tür olaylar.Anlamıyorum zaten herkes ama herkes fenere karşı ama biz kendi taraftarımız ve futbolcularımız ile herşeyin üstesinden geliyoruz.
Bu tür olaylar sadece Türk futboluna gölge düşürüyor.
Demekki sorun takımınız daki bunlar oluyor

-iBoRotTi-

-iBoRotTi-

Üye
Çekemeyenler böyle taşkınlıklar yapıyor işte ne yapalım.
cekememezlikten değil çünkü fenerin taraftarı yok ama seyircisi var şahsen bende taşkınlıklar yapılmasına karşıyım

dreamnoble

dreamnoble

Üye
cekememezlikten değil çünkü fenerin taraftarı yok ama seyircisi var şahsen bende taşkınlıklar yapılmasına karşıyım

Hadi ya sen fenerin taraftarı gibi taraftar bul da görelim.Git araştır bakalım sonuç ne olacak.Fenerin nasıl bir taraftarı olduğunu dünya biliyor.

Quattro

Quattro

Üye

Taraftarımı yok bu sözüne gülerim.Taraftarlık sahaya taş,bozuk para,su şişesi atarakmı olunuyor?Holiganlıkla taraftarlığı karıştırma...

-iBoRotTi-

-iBoRotTi-

Üye
Taraftarımı yok bu sözüne gülerim.Taraftarlık sahaya taş,bozuk para,su şişesi atarakmı olunuyor?
ben taşkınlıktan bahsetmiyorum tezahurat yok ıslık var ben buna taraftar demem seyirci derim üstüne basabasa

dreamnoble

dreamnoble

Üye
ben taşkınlıktan bahsetmiyorum tezahurat yok ıslık var ben buna taraftar demem seyirci derim üstüne basabasa

Yuh yani ne diyim ben ıslık gülerim ya ben buna karıştırıyorsun galiba sen ya en çok tezahurat yapan taraftar biziz zaten.

-iBoRotTi-

-iBoRotTi-

Üye
ouSahin

ouSahin

Üye

Efendi gibi maç izleyen bir taraftar kitlesi görmüyorum:)

Fenerbahçe dün efendi gibi geldi Efendi gibi oynadı Aynı Efendiligi Beşiktaşlı Oyunculardanda gördü ben Beşiktaşlı oyuncuları begendim maç sonu özellikle:) Ama bu hoşgörüyü Galatasaraydan hiçbir zaman görmedik..

Ama skorun verdigi bir sinir kaldıramıyan bir Beşiktaş taraftarı oldu..Bu her klüpte var şuan bizdede oluyor...Ama Ben Kadıköyde artık oturarak maç izleyebiliyorum:)

yani oturdugu yer batan :) arkadaşlara tavsiyem

delrico

delrico

Emekli Yönetici
besiktasin taraftari zaten hic susmadı dün farkettiyseniz :nono::@

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
İnönü sustu bizi dinliyor diyen Acaba beşiktaş taraftarımıydı? :islik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt