Bilgisayarınızdaki gizli paylaşımları görmek ve kaldırabilmek için

Sponsorlu Bağlantılar

Hellboy®

Hellboy®

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayarınızdaki gizli paylaşımları görmek ve kaldırabilmek için
Şu komutları izleyin

Başlat==>>Çalıştır==>>Cmd==>>net share

Evet Karşımızda pcnin gizli paylaşımda bununan dosyaları çıktı önünde $ olanlar paylaşıma açık demektir. Bunları nasıl kapatırız devam edelim...

@echo off
net share c$ /d
net share d$ /d
net share f$ /d
net share g$ /d
net share h$ /d
net share e$ /d
net share admin$ /d
net share IPC$ /d

Yukarıda verdiğim kodu kopyalıyorsunuz ve notdefterine yapıştırıp uzantısını .bat halinde kayıt ediyorsunuz.

Evet şimdide .bat olarak kayıt ettiğimiz dosyayı açalım

Ve Ms-dos yine net share yazdık ve baktıkki paylaşım gizli açıklar kapanmış ancak bi tane açık devam ediyor şuan onu kapatıcak herhangi bişey olmadığı için veremiyorum

Alıntı....

B16

B16

Üye
Şu komutları izleyin

Başlat==>>Çalıştır==>>Cmd==>>net share

Evet Karşımızda pcnin gizli paylaşımda bununan dosyaları çıktı önünde $ olanlar paylaşıma açık demektir. Bunları nasıl kapatırız devam edelim...

@echo off
net share c$ /d
net share d$ /d
net share f$ /d
net share g$ /d
net share h$ /d
net share e$ /d
net share admin$ /d
net share IPC$ /d

Yukarıda verdiğim kodu kopyalıyorsunuz ve notdefterine yapıştırıp uzantısını .bat halinde kayıt ediyorsunuz.

Evet şimdide .bat olarak kayıt ettiğimiz dosyayı açalım

Ve Ms-dos yine net share yazdık ve baktıkki paylaşım gizli açıklar kapanmış ancak bi tane açık devam ediyor şuan onu kapatıcak herhangi bişey olmadığı için veremiyorum

Alıntı....

Denedim fakat paylaşım olan sürücülerimi kapatmıyor pc alttaki hatayı weriyor

net share ye tekrar baktıqımda yine dosyaların önünde $ harfi war malesef:(
napcaz??

Hellboy®

Hellboy®

Üye
    Konu Sahibi
Denedim fakat paylaşım olan sürücülerimi kapatmıyor pc alttaki hatayı weriyor

net share ye tekrar baktıqımda yine dosyaların önünde $ harfi war malesef:(
napcaz??

Kardes ben de ınternette buldum paylastım alıntı dıye de belırttım ztn ben de denedım benımkınde bır sorun yoktu

--------------- Ekleme ---------------

Bende boyle bır sey cıktı..

ates

ates

Üye
benimkinde devre dışı diyor zaten

serkanoloji

serkanoloji

Üye
arkadaşlar neden acemi yada yeni başlayan arkadaşlar için bunların ne işe yaradığını yada ne analama geldiğini yazmıyorsunuz.mesala ben net share nin ne olduğunu bilmiyorum .kapatsam ne olacak yararı nedir.bu açıklamalarıda yapsanız ne kadar güzel olur.teşekkür ederim kardeşlerim...

toprakumit

toprakumit

Üye
Eline sağlık yararlı bilgiler!!! Fakat fazla bat dosyalarına güvenmeyin çünkü bilgisayar elinizde patlar benden söylemesi ;)

B16

B16

Üye
Eline sağlık yararlı bilgiler!!! Fakat fazla bat dosyalarına güvenmeyin çünkü bilgisayar elinizde patlar benden söylemesi ;)

Neden kardes .bat dosyası önemli deqil önemli olan içine yazacaqın komutlar bu komutlarda qayet açık sonuçta içerisine qizli komut eklenmiyo neden arkadası kötülemeye çalıştın anlamadım ha şu bi qercek eqer komutlardan anlamıyosanız bu qibi konulara yorum bile yapmanız yersiz anlamadıqınız şeylerle uqraşıp yorum yapmayın derim kuru kalabalık hiç hoş qörüntü deqil ha arkadasları bilqilendirip bi katkıda bulunup bizlerle paylaşcaksan amenna o zaman kapılar her zaman açık söylediklerimi yanlış anlamanı istemem ama önce eline saqlık yararlı bilqi deyipte diqer arkadaslarda olumsuz yönde yorum yapman hiç hoş deqil bence.arkadasımız içindekileri yazmayıp bat dosyasını link olarak wermemiş sonuçta komutlar açık yaz komutları kendin farklı kaydet bat dosyanı kendin oluştur kendin aç pc'nde.. bunu yapsınlar kimsenin elinde pc filan patlamaz derim sayqılar..

toprakumit

toprakumit

Üye
Neden kardes .bat dosyası önemli deqil önemli olan içine yazacaqın komutlar bu komutlarda qayet açık sonuçta içerisine qizli komut eklenmiyo neden arkadası kötülemeye çalıştın anlamadım ha şu bi qercek eqer komutlardan anlamıyosanız bu qibi konulara yorum bile yapmanız yersiz anlamadıqınız şeylerle uqraşıp yorum yapmayın derim kuru kalabalık hiç hoş qörüntü deqil ha arkadasları bilqilendirip bi katkıda bulunup bizlerle paylaşcaksan amenna o zaman kapılar her zaman açık söylediklerimi yanlış anlamanı istemem ama önce eline saqlık yararlı bilqi deyipte diqer arkadaslarda olumsuz yönde yorum yapman hiç hoş deqil bence.arkadasımız içindekileri yazmayıp bat dosyasını link olarak wermemiş sonuçta komutlar açık yaz komutları kendin farklı kaydet bat dosyanı kendin oluştur kendin aç pc'nde.. bunu yapsınlar kimsenin elinde pc filan patlamaz derim sayqılar..

Ben pcyi bilmeyen adamlardan değilim saol... Fakat bilgisayardan anlamayan o kadar çok insan varki ben onlara komut öğrenin diyemem.. Sadece bat ların bilgisayarı çökertecek dosyalar olduğunu söyledim... Bu arada benim kötülemem yok... Eline sağlık Hellboycum... Ben hellboyumu kötülemem ;)

Hellboy®

Hellboy®

Üye
    Konu Sahibi
Ben pcyi bilmeyen adamlardan değilim saol... Fakat bilgisayardan anlamayan o kadar çok insan varki ben onlara komut öğrenin diyemem.. Sadece bat ların bilgisayarı çökertecek dosyalar olduğunu söyledim... Bu arada benim kötülemem yok... Eline sağlık Hellboycum... Ben hellboyumu kötülemem ;)
:D
Ya arkadaslar bu neyım kavgası boyle kavga cıkcagını bılmeydım valla paylasmazdım Lutfen bırbırınızı rencıde edıcek acıklamalar yapmayın.

Üst Alt