Brezilyada, Alexin 10 numarayı giymesi için seferberlik ilan edildi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Diablos kusura bakma ama aynı takımı tutuyoruz. Biraz hayal olmayan şeyler yazsan daha iyi olmaz mı?

Sence Ronaldinho dünyada herkesin izlediği liglere gitmek varken TSL'e gelsin? Ne cazibesi var?

Senede max 10 maç avrupa görücek ama giderse ingilterenin dandik bir takımına dahi tüm dünya yine izleyecek.

;)

Sana göre hayal bana göre gerçek. Ne rüya gördüler ama biz gerçekleştirdik. :oke:

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
van_hoijdonk anlatamazsın boşuna uğraşma ben çok denedim.Arkadaş Fenerbahçe'yi İngiltere Premier Ligi'nde şampiyonluğa oynuyor zannediyor :ehe

dreamnoble

dreamnoble

Üye
Alakasız cevaplarla konuyu saptırmayalım.Ben biz sizden iyiyiz gibi bişe demedimki!

İngilteredeki takımlardan bahsettim ingilterede şampiyonluğa oynamıyoruz ama oynabiliriz de kapasite var + olarak ekledim sizden iyi olduğumuzu.Bi tutturulmuş premier lig bizde onlar kadar iyi futbol oynayabiliriz istersek başarılmayacak birşey değil.

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
İngilteredeki takımlardan bahsettim ingilterede şampiyonluğa oynamıyoruz ama oynabiliriz de kapasite var + olarak ekledim sizden iyi olduğumuzu.Bi tutturulmuş premier lig bizde onlar kadar iyi futbol oynayabiliriz istersek başarılmayacak birşey değil.

Tamam siz gidin ben arkadan yetişirim.

canturgay

canturgay

Üye
İngilteredeki takımlardan bahsettim + olarak ekledim sizden iyi olduğumuzu.Bi tutturulmuş premier lig bizde onlar kadar iyi futbol oynayabiliriz istersek başarılmayacak birşey değil.
istemiyorsunuz yaniiii..:islik:ehe öylemi

-iBoRotTi-

-iBoRotTi-

Üye
fener gününde olsun yenemeceği takım yoktur ama bazende ollebi vasat oynuyoki.ingilterede şampiyonluğa oynamıyoruz ama oynabiliriz de kapasite var Brezilyalı futbolcular orda oynayamaz fenerden breziyal lıdan oluştuğu için yani zor ingiltere önce chelsea yenin sonra bakarız obürüne ok:oke:

dreamnoble

dreamnoble

Üye
fener gününde olsun yenemeceği takım yoktur ama bazende ollebi vasat oynuyoki.ingilterede şampiyonluğa oynamıyoruz ama oynabiliriz de kapasite var Brezilyalı futbolcular orda oynayamaz fenerden breziyal lıdan oluştuğu için yani zor ingiltere önce chelsea yenin sonra bakarız obürüne ok:oke:

Evet haklısın tabi ki vasat oynadığı zamanlar oluyor.Ya iyi bir tutturdunuz Brezilya diye.Kaliteli türk oyuncularımız da var.Siz farklı ülkelerden yabancı transferi yapıyorsunuz bizimde bir tek Brezilyadan fark var mı şimdi anlamıyorum ya.

ouSahin

ouSahin

Üye
konu nerden nereye gelmiş:) Ronaldinho parasal konudan gelir..Kariyer ve Lig Kalitesi konusunda gelmez:)

bende olsam bende gelmem:)

Ama Ligin En Kaliteli Takımıyız Buda Kesin...Aldıgımız sonuçlara bakarsak normaldir Avrupadan geliyorsun bir havayla anadolu takımıyla oynuyorsun küçümser bir tavırla...

Ama bir süpriz yapıp gelirse işte:) bilemem Ben gelmesini istemem ona verilcek parayla takım dizersin:)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Para olarakta gelmez. Manchester'in bütçesinin 3'te 1'i var bizde. Realist yaklaşın biraz olaya. Gazetenin şişirme 18 milyon dolarına mı inanıyorsunuz? 18 milyon dolar verecek kulüp dünyada Ronaldinho'ya 100 tane kulüp var. Bunlar içinde 60. sırada falan ancak olur fenerbahçe gelinebilirlik olarak baktığımızda.

Her şey para değil. Eğer onun gelmesi para ise bize, Aziz başkan bir açıklama yapmıştı geçen sene Tv'de açık oturumda Zico geldiği zaman. Bana Capello diyorlar ben getiririm Capello'yu maliyeti 3 yıl için 25 milyon dolar bu da kulübün 3 te 1 bütçesi. 2 başarısızlıktan sonra istifa derler o zaman gönderdiğinde kulüp 3'te 1 küçülür demişti.

Bütçenin 10 da 1 ini falan vermen gerekiyor böyle adamları almak için ki. Olur da kötü bir durum da daha da batmamak için.

Bonservisi elinde olduğunda alabilirsin. O zaman da merak etmeyin 28 yaşındayken Chelsea'ye gitmek varken Fenere gelmez. 33-34 gibi gelir ona lafım yok.

Bu arada önümüzdeki sezon için Eto gelmezse Shevchenko gelecek. Ziconun tercümanı Samet'in kardeşiyle tanışıyoruz. Schevchenko ile kesin anlaşıldı fakat istenilen Eto diyor. Benden söylemesi ;)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
O kadar uzun neden gelmeyeceğini açıklamışım. Alıntı yapıp cevap verilebilir. Saçmasapan alıntılar yerine. :oke:

arslansem

arslansem

Üye
Alayı gelsin :) :) :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
O kadar uzun neden gelmeyeceğini açıklamışım. Alıntı yapıp cevap verilebilir. Saçmasapan alıntılar yerine. :oke:

Bende zaten neden gelebileceğini açıklamışım kısa ve öz sekilde..Orada alıntı yapmamın amacı adımın gecmesidir..Anlaşılmıştır umarım.

XMEN_43

XMEN_43

Üye
:)ALEX BJK'Yİ CEHENNEME DÖNDÜRDÜ BİRAZİL YADA AYNISINI YAPARRRR:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt