kimbilir_01
Üye
redstone 1 update nın sürüm numarası sanırım !!!10.0.11099.1000.rs1_release.160109-1156
redstone 1 update nın sürüm numarası sanırım !!!10.0.11099.1000.rs1_release.160109-1156
eklenmeden vereceklerse bu hafta yada haftaya salı gelir sanırım!!!Bu arada Redstone sürümünde "hala daha" mühendislik çalışmaları devam ediyormuş. O yüzden kullanıcı ara yüzü ve kullanıcı deneyimi noktasında herhangi bir yenilik sisteme eklenmemiş.
vay arkadaş ne mühendislik çalışmasıymış bitiremediler.O mühendisler cep telefonu olarak ne kullanıyorlar acaba ?Bu arada Redstone sürümünde "hala daha" mühendislik çalışmaları devam ediyormuş. O yüzden kullanıcı ara yüzü ve kullanıcı deneyimi noktasında herhangi bir yenilik sisteme eklenmemiş.
eklenmeden vereceklerse bu hafta yada haftaya salı gelir sanırım!!!
Henüz bir bilgi yok ama benim tahminim bu hafta yeni bir yapının daha yayınlanacağı yönünde. Bu yapı Redstone mu olur yoksa,10586 için toplu güncelleştirme mi olur orasını bilemem.Bize ne zaman gelir
mTalk'tan gönderildi
Kaç defa bir mührndislik çalışması içinde bulundun? Bu işler o kadar kolay olsaydı her yıl bir kaç tane işletim sistemi türerdi zaten. Microsoft da emin olun bayılmıyor aylarca bir işletim sistemi ile uğraşmaya.vay arkadaş ne mühendislik çalışmasıymış bitiremediler.O mühendisler cep telefonu olarak ne kullanıyorlar acaba ?
(Böyle giderse eski 3310 lara da WP kurmak mümkün olacakBu arada şimdilik Windows 10 Redstone güncellemesi hakkında bilinen tek değişikliği de ilk kez biz açıklayalım.
Windows 10 Redstone Yapı 11082 sürümünün itibaren mevcut donanım desteğinden daha düşük konfigürasyonları desteklediği belirtiliyor. Bu da daha düşük özelliklerde cihazların üretilmesi ve fiyatların düşmesi demek. Bunun bir başka anlamı da Windows 10, Redstone güncellemesi ile daha az sistem kaynağı kullanacak demektir ki mevcut cihazlardaki performansa ve dolayısıyla eklenecek özelliklerin desteklenmesine etki edecektir diyebiliriz.

İşte o zaman Apple'ı tahtından indirirBöyle giderse eski 3310 lara da WP kurmak mümkün olacak![]()
muhtemel nedenler:arkadaşlar çok önemli acil olduğu için buraya yazıyorum.. telefonu gece şarja taktım normalde geceden pek takmam neyse sabah kalktığımda şarjdaki telefonun kapalı olduğunu ve açılmadığını gördüm.. biraz uğraştıktan sonra telefonu usb kablosuyla bilgisayara taktım sonunda ekran geldi ama içinde hiç şarj yoktu.. ardından kablosuz şarja taktım ve telefon açıldığında karşıma aynen şu yazı çıktı: "Cihaz güvenlik nedeniyle kilitlendi. Cihazınızı en az iki saat boyunca bir güç kaynağına bağlayın ve ardından tekrar denemek için yeniden başlatın."
3 buçuk saat oldu kablosuz şarjda duruyor şarj da %100e çıktı ama yeniden başlattığımda yine aynı hatayı almaya devam ediyorum.. yardımcı olabilecek var mı telefonu kullanamıyorum(
Henüz kesin olmamakla birlikte yarın için bir duyuru planlandığı belirtiliyor. Bu duyuruda da mevcut cihazlar için Windows 10 Mobile güncellemesinin başlatılacağı iddiası vardı. Eğer Windows 10 Mobile kararlı sürümünden dağıtımı bu hafta başlarsa yeni Windows Insider yapısı haftaya kalabilir.Yarın Microsoft, Windows 10 Mobile'ın birinci-ikinci nesil cihazlara dağıtılması hakkında önemli bir duyuru yapabilir. Yeni bir Lumia cihazı tanıtılmayacak.
hocam öncelikle yardımınız için teşekkürler evet maalesef şarj aletim orijinal değil ama pilin tamamen bittiğini düşünmüyorum çünkü kablosuz şarj aletiyle kullanıyorum uzun zamandır sorun olmuyordu işte dediğim gibi normal kabloyla taktım orijinal olmayan geceden sabah böyle sorunla karşılaştım işte.. o zaman sorun şarj aletinden gibi gözüküyor da bu sorunu telefonu sıfırlamadan aşabilirsem çok iyi..muhtemel nedenler:
Şarj kablosunun standart olmayışından kaynaklanan sorun olabilir.
Sistematik bir sorundan kaynaklanmış da olabilir.
Cep telefonuna ait pilin tamamen bittiğini ve yenilenmesi gerekiyor olabilir.
Bu konularla ilgili bilgi sahibi olmak için en önemlisi telefon pilini konusunda bilgi sahibi birine ölçtürmeniz ve şayet sorun pilden kaynaklanıyor ise pilini değiştirdiğinizde sorun çözülür. Şarj kablosuyla ilgili sorun var ise yeni bir şarj cihazı almanızda yarar var.
Diğer nedenden dolayı ise..
Telefonu sıfırlamanızda yarar var. bu telefon içinde ayarlardan yapılabildiği gibi NSU yardımıyla da sıfırlayarak çözüm bulabilirsiniz..
Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
İnşallah şahsen hesap makinesini kullanmaktan sıkıldımHenüz kesin olmamakla birlikte yarın için bir duyuru planlandığı belirtiliyor. Bu duyuruda da mevcut cihazlar için Windows 10 Mobile güncellemesinin başlatılacağı iddiası vardı. Eğer Windows 10 Mobile kararlı sürümünden dağıtımı bu hafta başlarsa yeni Windows Insider yapısı haftaya kalabilir.

Hayır
Instagram zaten var evrensel olacağı duyurulmuştu, Snapchat ihtimal vermiyorum. Platformda olmayan bir uygulama olacak.
O zaman ilk önce şarj kablosunu kontrol ettirmen gerekiyor,hocam öncelikle yardımınız için teşekkürler evet maalesef şarj aletim orijinal değil ama pilin tamamen bittiğini düşünmüyorum çünkü kablosuz şarj aletiyle kullanıyorum uzun zamandır sorun olmuyordu işte dediğim gibi normal kabloyla taktım orijinal olmayan geceden sabah böyle sorunla karşılaştım işte.. o zaman sorun şarj aletinden gibi gözüküyor da bu sorunu telefonu sıfırlamadan aşabilirsem çok iyi..
Artık yeter diyesim var. Bi adam akıllı duyuru yapsınlar tarih versinler ve adam gibi o tarihtede yayınlasınlar. Bu ne ya ne bi şey diyorlar deselerde tarih vermiyorlar. Sürekli bahane uyduran tembel öğrenci gibi bu MS. Kalitesini düşürmekten başka bir şey yapmıyor.Henüz kesin olmamakla birlikte yarın için bir duyuru planlandığı belirtiliyor. Bu duyuruda da mevcut cihazlar için Windows 10 Mobile güncellemesinin başlatılacağı iddiası vardı. Eğer Windows 10 Mobile kararlı sürümünden dağıtımı bu hafta başlarsa yeni Windows Insider yapısı haftaya kalabilir.